rýchle dodnie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, vysoké hodnotenie a odporúčanie.
Chvalim
Dobrý deň. Ďakujeme! :)
A ďakujeme aj za nákup, hodnotenie a odporúčanie. -
- Rýchle doručenie, pekný tovar. V prípade reklamácie som bola nadštandardne vybavená, nad rámec povinností.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, kladnú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že aj v prípade reklamácie, sme zvládli riešenie k Vašej spokojnosti.
- Official Pandora zastupenie
Spoko loko :)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, kladnú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)
- V rámci BA expres dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a odporúčanie.
- rychle jednanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, kladnú recenziu, hodnotenie a odporúčanie.
- Siroky vyber sperkov
- Ochotny personal
- Zlavy
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, Vaše odporúčanie, pozitívnu recenziu a milé slová.
- Super komunikacia
- Doručenie na predajňu v den objednania
- Veľký vyber
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, milé hodnotenie a odporúčanie.
- Perfektná komunikácia
Veľmi pekne chcem poďakovať celému tímu Sofia. Objednával som od ních darček, ktorý došiel expresne rýchlo a je doslova nádherný. Urobil veľkú radosť. Mojej neštandardnej požiadavke vyšli v ústrety začo majú môj obrovský obdiv, pretože väčšina e-shopov to odignoruje. Pozdravujem slečnu/ pani z marketingového oddelenia, od ktorej som dostal telefonát v znení “ako ste mysleli toho jednorožca”. Toto je telefonát ktorý človek raz za svoj život chce zažiť. Ešte raz veľmi veľké ĎAKUJEM. Určite som od vás neobjednával posledný krát. Je to strašne vidieť keď niekoho jeho práca baví a robí to rád. Držím palce nech sa vám darí.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. A tiež ďakujeme za Vašu poznámku v objednávke - s veľkou radosťou sme sa úlohy chopili :) Vďaka zákazníkom ako Vy nás naša práca baví ešte viac!
Tešíme sa, že darček potešil a prajeme všetko dobré a veľa úsmevov, aj do zdanlivo všedných činností. -
- komunikácia o doručení na predajňu len telefonicky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu a hodnotenie.
Objednávku som zrušila iba kvôli tomu, že mi bol náramok krátky. Tovar som teda poslala naspäť. Firma si ju hneď na druhý deň vyzdvihla a následne sa mi ozvali, že mi budú financie do 2 týždňov vrátené na účet. Takže teraz čakám. Inaķ som bola so všetkým spokojná. Išla som do toho aj vďaka mojej kolegyni, lebo mi firmu odporučila, má s ňou už skúsenosti. Ak mi peniaze prídu a nebude žiadny problém, určite si niečo v budúcnosti ešte objednám. Takže zatiaľ iba samé klady, zápory zatiaľ žiadne.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Veríme, že kladnú tendenciu zachováme a sme radi, že sa k nám plánujete vrátiť :)
V prípade nevhodnej veľkosti ponúka náš e-shop, do 30 dní od prevzatia zásielky, aj možnosť výmeny nenoseného tovaru. Veríme však, že ďalšia objednávka Vám "sadne" :) -
- super objednávka aj doručenie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milé slová, hodnotenie a odporúčanie.
Som veľmi rada a spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé slová, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší.
- prehľadnosť
- výber z viacerých značiek
- rýchlosť dodania
- pekné balenie šperkov
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a odporúčanie.
- Super rýchle doručenie veľká spokojnosť ďakujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a hodnotenie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.
Pestrá pinuka,dobre ceny
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie.
- Prehľadnosť
- Komunikácia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú a kladnú recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie.
Od objednania do oznamenia, ze si mozem tovar vyzdvihnut, presiel len jeden den, kvalitny pekny sperk, spokojnost.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší.
- možnosť objednať na najbližšiu predajňu, s tým že sa dá ešte zvážiť, či výrobok kúpite alebo nie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie :)
- Veľmi rýchle spracovanie objednávky
- K tovaru nie je certifikát
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vaše odporúčanie. Ospravedlňujeme sa za pochybenie pri odovzdávaní objednávky - k Vami zakúpenému tovaru certifikát štandardne dávame. V prípade akýchkoľvek problémov odporúčame navštíviť najbližšiu predajňu, alebo kontaktovať našu zákaznícku podporu mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Ďakujeme.