Reklama

• Dobre ceny
    • Siroky vyber
    • Vernostne zlavy

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie.

• Spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

• rychle dodanie
    • vyhodne ceny
    • slaby vyber pandora reflections kolekcie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie.

• rychlosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, vysoké hodnotenie a odporúčanie.

• Veľmi rýchle dodania,a ešte rýchlejšia výmena tovaru, pretože som si zle zmerala veľkosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, kladnú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že výmena prebehla rýchlo a k Vašej spokojnosti :)

prijemny personal, rychle vybavenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, ktorá potešila, hodnotenie a odporúčanie.

• Na Obchodnej ulici v Bratislave je veľmi milá pani predavačka. V Sofii si vždy niečo pekné nájdem :)

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé slová na kolegyňu, hodnotenie a odporúčanie. Je skvelé mať zákazníkov ako Vy :)

• ❤️

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, milé hodnotenie a odporúčanie :)

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie.

• Rýchlosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie.

• Nevyhovujúcu tovar jednoducho vrátite na predajni

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu recenziu, hodnotenie a odporúčanie.

• Veľká spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa z Vašej spokojnosti.

• Predavačka bola ochotná, milá, šikovná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pochvalu, milé hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás:)

• super výber, kvalita...

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, kladnú recenziu a odporúčanie.

tovar nezodpoveda z obraskom

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, no mrzí nás Vaša nespokojnosť. Snažíme sa mať obrázky pekné, kvalitné a zodpovedajúce realite, no stále sú to "iba obrázky" a môže sa stať, že skutočnosť nezodpovedá Vašim predstavám. Práve preto majú zákazníci e-shopov možnosť vrátenia či výmeny tovaru. Je výborné, že ste nás nakontaktovali a kolegyne zo zákazníckej podpory môžu túto záležitosť riešiť v spolupráci s Vami, veríme, že k Vašej spokojnosti. Ďakujeme za pochopenie.

• Rýchlosť,ochota,super komunikácia,darčekové balenie… som maximálne spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, kladnú recenziu, milé slová a odporúčanie. Z Vašej spokojnosti máme radosť :)

obchod funguje super.už mám druhú zásielku

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Vaše nákupy, milé hodnotenie a odporúčanie. Teší nás, že sa k nám vraciate!

Rada nakupujem v Sofia ,vždy spokojnosť so šperkami ,takže nenakupujem iba pre seba ,ale aj pre svojich blízkych

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Sme veľmi radi, že naše šperky vyberáte ako darček pre blízkych aj seba ;)

• super ceny
    • široký sortiment
    • kvalitné veci

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie.

expresné dodanie tovaru, časté akcie, aj ťažko zohnateľné kúsky sú občas dostupné - treba mať šťastie :)

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, kladnú recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Prajeme veľa šťastia :)