- Super dostupnosť a veľmi ochotný personal
Veľmi príjemný prístup obsluhujuceho personálu. Konkrétne na obchodnej 53. Rýchle vybavenie. 10 bodov z 10.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám veľmi za nákup, milú recenziu, ktorá potešila aj kolegynku, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Vážime si to :)
Šikovná predavačka Silvia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, ktorá potešila najmä kolegynku z predajne v Trnave, Vaše hodnotenie a odporúčanie.
- Rychlost
- Vyborna komunikacia
- Neda sa platit kartou pri osobnom odbere
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie:)
- Vždy ochotny personal
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, ktorá potešila a Vaše odporúčanie.
spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, hodnotenie a odporúčanie:) Vaša spokojnosť nás teší.
- Rýchle doručenie, tovar spĺňa očakávania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie:)
- Prehladne usporiadane vyrobky
- Dobre spracpvana stranka
- Ceny su vyssie ako v minulosti
- Dlhsia dodacia doba
Obchod si udrzuje standard.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup.
Mrzí nás predĺženie dodacej doby - o tom, že sa môže počas akcií jemne predĺžiť, informujeme aj na našich stránkach. Vašu zásielku sme expedovali na druhý deň od objednania a na výdajnom mieste bola na ďalší deň. Neustále sa snažíme robiť všetko pre to, aby sa Vaše zásielky k Vám dostali čo najskôr.
Vaše zhodnotenie udržania štandardu nás potešilo, ďakujeme zaň a tiež za celú recenziu a Vaše odporúčanie. -
- Vsstko bez problémov a hlavne rychle dodanie. Dakujem
Vrelo odporúčam Váš obchod
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, milú recenziu, hodnotenie a Vaše jednoznačné odporúčanie:) Vážime si to!
- Nedalo sa dohodnut na neskorsom doruceni tovaru.preto nebolo mozne ho prevziat.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za recenziu. Vzniknutá situácia nás mrzí, kolegyne zo zákazníckeho servisu s Vami danú vec prešli.
Ďakujeme za pochopenie. -
nádherné šperky,krajší každý den
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé slová v recenzii, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Prajeme Vám krásne dni :)
- Rychlosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie.
- Seriózne jednanie + darček k objednávke ďakujem
odporúčam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Potešili ste nás :)
Spoľahlivý obchod u ktorého kupujem tovar, vždy pred Vianocami.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za ďalší nákup, milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Veríme, že darček opäť poteší :)
rýchlosť dodania
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie :)
rýchle vybavenie, dobrá komunikácia aj stránka prehľadná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie :)
- Mily personal predajne v Prievidzi
- Nedalo sa platit kartou
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Kolegyne z Prievidze sa potešili :)
Všetko v najlepšom poriadku, rýchle dodanie objednaného tovaru, milý a ústretový personál v au parku v Košiciach
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás, najmä kolegyne v košickom Auparku :)
Rýchle vybavenie objednávky, v prípade reklamácie rýchle jednania.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, kladnú recenziu, hodnotenie a odporúčanie.
Všetko ok a krásne
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé slová, hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás :)
- Krásny výber, dobre ceny
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie :)