- *****
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás :)
- Rýchle dodanie som spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Z Vašej spokojnosti máme radosť:)
- tovar som si pozrela na mieste, predavačky boli milé
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Kolegyne v predajni sa potešili:)
- nie je rovnaký sortiment v každej predajni, ak si chcete pozrieť nejaký tovar osobne musíte chodiť do rôznych predajní
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu a Vaše odporúčanie.
Krásny výber šperkov za dobré ceny.
Všetko je priehľadné, všetko hneď ukáže keď zadám dáku podmienku ohľadom výberu šperkuReakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, odporúčanie a hodnotenie:)
- Neskutočná rýchlosť doručenia. Večer objednané, nasledujúci deň doručené
- Pri doručení kuriérom v Bratislave, platba len hotovosťou
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu, ktorá potešila :)
- Vše připraveno na prodejně,ochota personálu
Rychlý nákup
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie :)
- rychlo vybavena objednavka,spokojna s tovarom
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa z Vašej spokojnosti :)
Spokojná, tovar bol doručený v bezchybnom stave, podľa objednávky, rýchlo. Nenakupovala som prvý a isto nie posledný krát.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za ďalší nákup, milú recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Vaša spokojnosť a to, že sa k nám vraciate, nás teší :)
Nakupujem už viac rokov,vždy je všetko v poriadku,vždy sa dá dohodnúť. Teraz pre sviatkami nemajú tolko tovaru na sklade,ale to je bežné.Každý rok potešia akcie,náramky zadarmo.spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za ďalší nákup, Vaše hodnotenie, odporúčanie a milú, kladnú recenziu. Tešíme sa veľmi, že sa k nám vraciate :) Ďakujeme!
Skusenosti v obchode môžem ohodnotiť na výbornú tovar, obsluha,aj príjemné usmiate obchodné asistentky predaja. Veľmi pekne udržiavajú predajňu. Radosť prísť a nakúpiť či prevziať tovar.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a veľmi milú recenziu! Potešila nás a najmä kolegyne v predajni :)
- Rýchle dodanie, pribalená aj taštička na darovanie, certifikát originality...spokojnosť veľká s týmto obchodom
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, kladnú recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás :)
- dobré ceny,rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie.
Krásny výber šperkov ❤️
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie :)
Široký výber šperkov za super ceny. Možnosť nákupu z pohodlia domova. Rýchle dodanie.
- Rýchlosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie.
- Max. spokojnosť, pandora vždy poteší...
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)
- Mily personal v Ziline.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie, odporúčanie a milú recenziu, ktorá potešila najmä kolegyne v Žiline:)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie:)
- Rýchlo vybavená objednávka,veľká spokojnosť každému odporúčam
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, hodnotenie a jasné odporúčanie. Vážime si to a tešíme sa z Vašej spokojnosti :)