Reklama

• *****

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás :)

• Rýchle dodanie som spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Z Vašej spokojnosti máme radosť:)

• tovar som si pozrela na mieste, predavačky boli milé

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Kolegyne v predajni sa potešili:)

• nie je rovnaký sortiment v každej predajni, ak si chcete pozrieť nejaký tovar osobne musíte chodiť do rôznych predajní

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu a Vaše odporúčanie.

Krásny výber šperkov za dobré ceny.
    Všetko je priehľadné, všetko hneď ukáže keď zadám dáku podmienku ohľadom výberu šperku

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, odporúčanie a hodnotenie:)

• Neskutočná rýchlosť doručenia. Večer objednané, nasledujúci deň doručené
    • Pri doručení kuriérom v Bratislave, platba len hotovosťou

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu, ktorá potešila :)

• Vše připraveno na prodejně,ochota personálu

Rychlý nákup

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie :)

• rychlo vybavena objednavka,spokojna s tovarom

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa z Vašej spokojnosti :)

Spokojná, tovar bol doručený v bezchybnom stave, podľa objednávky, rýchlo. Nenakupovala som prvý a isto nie posledný krát.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za ďalší nákup, milú recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Vaša spokojnosť a to, že sa k nám vraciate, nás teší :)

Nakupujem už viac rokov,vždy je všetko v poriadku,vždy sa dá dohodnúť. Teraz pre sviatkami nemajú tolko tovaru na sklade,ale to je bežné.Každý rok potešia akcie,náramky zadarmo.spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za ďalší nákup, Vaše hodnotenie, odporúčanie a milú, kladnú recenziu. Tešíme sa veľmi, že sa k nám vraciate :) Ďakujeme!

Skusenosti v obchode môžem ohodnotiť na výbornú tovar, obsluha,aj príjemné usmiate obchodné asistentky predaja. Veľmi pekne udržiavajú predajňu. Radosť prísť a nakúpiť či prevziať tovar.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a veľmi milú recenziu! Potešila nás a najmä kolegyne v predajni :)

• Rýchle dodanie, pribalená aj taštička na darovanie, certifikát originality...spokojnosť veľká s týmto obchodom

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, kladnú recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás :)

• dobré ceny,rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie.

Krásny výber šperkov ❤️

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milú recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie :)

Široký výber šperkov za super ceny. Možnosť nákupu z pohodlia domova. Rýchle dodanie.

• Rýchlosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie.

• Max. spokojnosť, pandora vždy poteší...

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

• Mily personal v Ziline.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie, odporúčanie a milú recenziu, ktorá potešila najmä kolegyne v Žiline:)

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie:)

• Rýchlo vybavená objednávka,veľká spokojnosť každému odporúčam

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, hodnotenie a jasné odporúčanie. Vážime si to a tešíme sa z Vašej spokojnosti :)