Reklama

Vždy rýchlo vybavené

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za ďalší nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu kladnú recenziu :)

Som velmi spokojna možem odporučať.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

• rýchlosť
    • promptnosť

prijemny ochotny personal

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a milé hodnotenie z Vašej recenzie.

Široký výber značkových šperkov, rýchle dodanie, zvýhodnené ceny, možnosť výberu spôsobu dopravy a platby za tovar.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vašu pozitívnu recenziu, ktorou ste nás potešili. Vážime si Vaše hodnotenie a odporúčanie. Ďakujeme :)

Výborné skúsenosti.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, jednoznačne pozitívnu recenziu a odporúčanie. Vážime si to :)

Veľká ochota-spokojnosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Srdečne ďakujeme za Vašu recenziu, hodnotenie, odporúčanie a nákup.

• rýchle vybavenie, rýchle dodanie
    • prehľadná komunikácia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú a pozitívnu recenziu, Vaše odporúčanie a hodnotenie :)

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenia a Vaše odporúčanie :)

• Dobré akcie, rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a odporúčanie :)

• Vzdy som velmi spokojna. Rychle dodanie, skvela komunika

Ziadna

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé slová v recenzii, Vaše odporúčanie a hodnotenie. Vaša opakovaná spokojnosť nás srdečne teší :) Ďakujeme!

Vsetko prislo ako malo, naisnicky aj prstienok zabalene v krabicke, retiazka s priveskom spolu v druhej krabicke, este pribalena aj tasticka.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, kladnú a milú recenziu, Vaše odporúčanie a hodnotenie. Sme radi, že všetko bolo v poriadku :)

• Zatiaľ najlepši obchod, príjemná komunikácia, super rada, rýchle odoslanie aj doručenie, prosto super

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Srdečne ďakujeme aj za recenziu v superlatívoch, máme veľkú radosť :)

všetko v poriadku

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že všetko bolo v poriadku.

• rýchlosť dodania tovaru

Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie tovaru, informovanie o pohybe zásielky, tovar dorazil v poriadku.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)

• Rychle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Vážime si to.

Nakoľko som kúpila malý náramok , rýchla výmena, dobrá komunikácia, ochota. Len odporúčam !!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a hodnotenie. Sme radi, že aj s výmenou máte dobrú skúsenosť. Srdečne ďakujeme za Vaše jasné odporúčanie :)

Som spokojný po každej stránke

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša všestranná spokojnosť je naše potešenie :)

Maximálna spokojnosť!!!!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše odporúčanie a hodnotenie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší :)

♥️♥️♥️

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a veľavravnú "recenziu" :) máme veľkú radosť!