Vždy rýchlo vybavené
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za ďalší nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu kladnú recenziu :)
Som velmi spokojna možem odporučať.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)
- rýchlosť
- promptnosť
prijemny ochotny personal
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a milé hodnotenie z Vašej recenzie.
Široký výber značkových šperkov, rýchle dodanie, zvýhodnené ceny, možnosť výberu spôsobu dopravy a platby za tovar.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vašu pozitívnu recenziu, ktorou ste nás potešili. Vážime si Vaše hodnotenie a odporúčanie. Ďakujeme :)
Výborné skúsenosti.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, jednoznačne pozitívnu recenziu a odporúčanie. Vážime si to :)
Veľká ochota-spokojnosť.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Srdečne ďakujeme za Vašu recenziu, hodnotenie, odporúčanie a nákup.
- rýchle vybavenie, rýchle dodanie
- prehľadná komunikácia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú a pozitívnu recenziu, Vaše odporúčanie a hodnotenie :)
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenia a Vaše odporúčanie :)
- Dobré akcie, rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a odporúčanie :)
- Vzdy som velmi spokojna. Rychle dodanie, skvela komunika
Ziadna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé slová v recenzii, Vaše odporúčanie a hodnotenie. Vaša opakovaná spokojnosť nás srdečne teší :) Ďakujeme!
Vsetko prislo ako malo, naisnicky aj prstienok zabalene v krabicke, retiazka s priveskom spolu v druhej krabicke, este pribalena aj tasticka.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, kladnú a milú recenziu, Vaše odporúčanie a hodnotenie. Sme radi, že všetko bolo v poriadku :)
- Zatiaľ najlepši obchod, príjemná komunikácia, super rada, rýchle odoslanie aj doručenie, prosto super
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Srdečne ďakujeme aj za recenziu v superlatívoch, máme veľkú radosť :)
všetko v poriadku
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že všetko bolo v poriadku.
- rýchlosť dodania tovaru
Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie tovaru, informovanie o pohybe zásielky, tovar dorazil v poriadku.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší :)
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Vážime si to.
Nakoľko som kúpila malý náramok , rýchla výmena, dobrá komunikácia, ochota. Len odporúčam !!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a hodnotenie. Sme radi, že aj s výmenou máte dobrú skúsenosť. Srdečne ďakujeme za Vaše jasné odporúčanie :)
Som spokojný po každej stránke
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša všestranná spokojnosť je naše potešenie :)
Maximálna spokojnosť!!!!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše odporúčanie a hodnotenie. Vaša spokojnosť nás veľmi teší :)
♥️♥️♥️
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a veľavravnú "recenziu" :) máme veľkú radosť!