Reklama

• Rychlé dodanie
    • Milá obsluha
    • Pekne balenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a recenziu, ktorou ste nám urobili radosť :)

• Ste SUPER!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milú recenziu, ktorou ste nám urobili veľkú radosť :)

• Rychlo

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie.

• V pohodli domova

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie :)

Vo vašom obchode som kupovala 1.x, som spokojná s tovarom aj rýchlym
    doručením.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, recenziu, odporúčanie a hodnotenie. Vaša spokojnosť nás teší a veríme, že u nás ešte nájdete niečo, čo sa Vám zapáči :)

• Všetko ok, pekne šperky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše vysoké hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že sa Vám naše šperky páčia :)

• Dobry den,tovar mi bol doruceny do Aupark Zilina.Obsluhujuci personal hodnotim velmi kladne a tiez vas e-shop .Spojnost.Pekny den

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu milú recenziu, ktorou ste nás potešili. Vaša spokojnosť nám robí radosť :)

• Super prístup, doručené rýchlo

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Ďakujeme, vážime si to.

V celku spokojní

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, Vašu recenziu a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás teší.

Rýchle a kvalitné služby

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu a milú recenziu.

• rýchly nákup

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie :)

jednoduché objednanie, rýchle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu :)

• Tovar doručený až na adresu

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, vysoké hodnotenie a odporúčanie :)

• rychle vybavenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. :)

• Pri nákupe nie je možné uplatniť zľavu s kupónov ani ich nedostanete za nakup pritom som nikde o tom nepíše

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, no mrzí nás Vaša nespokojnosť. Ako uvádzame na našich stránkach, v časti často kladených otázok, „S“ body sú benefitom určeným len pre zákazníkov našich kamenných predajní. Nie je možné ich za nákup v e-shope získať a ani ich pri objednávke využiť.
    V prípade nejakých nejasností vždy odporúčame kontaktovať našu zákaznícku podporu prostredníctvom chatu na stránke, e-mailu: [email protected] alebo na telefónom čísle: +421903 93 93 93. Kolegyne by Vám rady zodpovedali Vaše otázky, prípadne odprezentovali, aké výhody máme pre zákazníkov nášho e-shopu. Ďakujeme za pochopenie.

• Transakcia prebehla OK
    • Náusnice sa veľmi ťažko zapínajj

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup. Náušnice sú oceľové a sú nastavené tak, aby po nasadení dobre držali a neuvoľnili sa. Pokiaľ by ste však mali pochybnosti o tovare, môžete kontaktovať našu zákaznícku podporu prostredníctvom chatu na stránke, e-mailu: [email protected] alebo na telefónom čísle: +421903 93 93 93. Kolegyne Vám vedia poradiť, alebo navrhnúť možnosť reklamácie, či posúdenia.
    Ďakujeme za Vaše odporúčanie.

Objednaný tovar je úplne v poriadku, včas dodaný. Maximálna spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú a kladnú recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Veľmi sa tešíme z miery Vašej spokojnosti :) Ďakujeme.

• Velky vyber a tovar vacsinou skladom

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, pozitívnu recenziu a odporúčanie.

• expresné dodanie
    • platba v hotovosti

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vaše hodnotenie.

vzdy velmi spokojna z nakupom :)

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za ďalší nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša opakovaná spokojnosť nám robí radosť :)