Zatiaľ všetko v poriadku
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a veríme, že všetko v poriadku aj ostane :)
- Dobrý výber
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pochvalnú recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie.
- milý ústretový personál, dobrá a rychla komunikácia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milú recenziu, ktorou ste nám (a najmä kolegyniam v predajni) urobili radosť :)
- Dobré ceny
- Dobrá komunikácia
- Na predajni pri vyzdvihnutí sa dá platiť len v hotovosti!
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu recenziu a odporúčanie. Vážime si to.
Všetko prebehlo ako vždy na 1 s ✨️.
Vrelo všetkým odporúčam a ďakujem za sladkú pozornosť.Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, milé slová v recenzii, ktoré nás úprimne potešili a Vaše hodnotenie a vrelé odporúčanie. Ďakujeme, že dávate zmysel našej práci :)
super rychle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu milú recenziu :)
- Tovar ktory si objedma a vyzdvihnem v predajni. Vidim ho . Ked sa mi nepaci nemusim si ho zobrat
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a Vaše odporúčanie :)
Priehladné, s použitím filtra
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu kladnú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že sa Vám u nás dobre nakupovalo :)
Dobrý deň
Mám len tie najlepšie skúsenosti. Tovar si objednávam už zopár rokov a vždy som spokojná. Ďakujem.Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme srdečne za Vašu vernosť, hodnotenie, odporúčanie a milé slová v recenzii. Vážime si to a sme šťastní, že vieme pracovať tak, že sa k nám zákazníci vracajú :) Ďakujeme!
Maximálna spokojnosť
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša maximálna spokojnosť nás maximálne potešila :) Ďakujeme.
- Super rýchle doručenie odporúčam. Na 100%
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová vo Vašej recenzii. Potešili ste nás, ďakujeme :)
Dobrá komunikácia, rýchle dodanie, všetko super
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie, odporúčanie a pozitívnu recenziu, ktorou ste nám urobili radosť.
- Veľmi pekná retiazka.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a hodnotenie. Sme radi, že sa Vám šperk páčil. Prajeme nech dlho robí radosť :)
Objednávam už roky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za ďalší nákup, odporúčanie a hodnotenie. Máme radosť, že sa k nám vraciate :) Ďakujeme!
- rýchlosť vybavenia
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie a pozitívne hodnotenie.
- Nemusela som nikam chodiť a tovar mi bol doručený až domov
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že Vám vyhovuje nákup cez náš e-shop :)
- Ochotná milá predavačka, tovar ktorý nemali na predajni mi odporučila objednať cez eshop a vyzdvihnúť v predajni, dodanie bolo rýchle
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Srdečná vďaka za milé slová na adresu kolegynky v predajni, potešili :)
- Mila obsluha a ustretovost
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a pozitívnu recenziu, ktorou ste nás potešili, teda najmä kolegyne v predajni :) Ďakujeme aj za Vaše hodnotenie a odporúčanie.
- Ziadna
Velka spokojnost, rychle dodanie a hlavna vyhoda, ze som si mohla tovar pozriet v obchode a rozhodnut sa ci si ho zoberiem.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, kladnú recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nám robí radosť :)
- rychle dodanie, kvalitny tovar, ochotne predavacky, velky vyber, ...
som velmi spokojna, cez Sofiu nakupujem Pandora sperky uz roky, da sa na nich spolahnut, rychle dodanie ( darcek na poslednu chvilu ) , velky vyber, kvalita, ...
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Veľmi si vážime Vašu pozitívnu recenziu a milé slová v nej :) Ďakujeme.