Reklama

v nedeľu som náramok objednala a v stredu už bol doma.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu :)

Dala som si doručiť tovar do predajne, kde som si ho pozrela a zaplatila až potom keď som mohla šperk vidieť reálne.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, recenziu a Vaše odporúčanie.

• Promptné vybavenie zákazky.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, pozitívnu recenziu, odporúčanie a hodnotenie. Vážime si to :)

• množstvo tovaru skladom
    • rychle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, kladnú recenziu a Vaše odporúčanie.

• Super

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu, jednoznačne pozitívnu, recenziu :)

• Spokojná ešte som dostala darček retiazku ktorej sa veľmi potešila moja dcéra ďakujem

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Teší nás, keď môžeme a vieme potešiť :) Ďakujeme!

• Rýchlosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie.

vsetko v poriadku odporucam
    mily personal

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, za milé slová v recenzii a za Vaše hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás :)

• Rýchle dodanie, krásny tovar, pekné a precízne balenie. Veľká spokojnosť!

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a milé slová vo Vašej recenzii, ktorými ste nás potešili :) Vážime si to a aj Vaše odporúčanie.

Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, vysoké hodnotenie a odporúčanie :)

Prvu objednavku mi poslali asi 300km dalej od mojho vyberu dorucenia, takze dorucenie sa preto pretiahlo.. nausnice mali zly uzaver a do tyzdna som 1 z nich stratila v sprche. Odporucili nenosit nausnice doma- sperky si dat ako posledne pred odchodom a po prichode ako prve dolu.. super rada. ale mozno nejaky vyrobny kus, ktovie. Objednala som dalsie a 8.deň ziadne info, stale cakam..snad vydrzia nausnice dlhsie ako tyzden

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, ale mrzí nás Vaša nespokojnosť. Dovoľte, aby sme vzniknuté nedorozumenie objasnili. Pri prvej objednávke, z 18.5.2023, išlo o chybu spôsobenú partnerskou kuriérskou spoločnosťou, ktorá zásielku nechtiac presmerovala na iné odberné miesto. Záležitosť sme hneď riešili a za oneskorené doručenie, za ktoré sme síce nemohli, sme sa ospravedlnili.
    Strata náušnice nás úprimne mrzí, ale poškodený, resp. kvalitatívne nevyhovujúci, či nefunkčný tovar môžete vždy reklamovať. V takýchto prípadoch je vhodné bezodkladne kontaktovať našu zákaznícku podporu, či navštíviť ktorúkoľvek predajňu, kde by Vám vedeli poradiť, či odporučiť ďalší postup.
    Druhú objednávku sme prijali 31.10.2023 popoludní, vyexpedovaná a odovzdaná prepravcovi bola nasledujúci pracovný deň, teda 2.11.2023. Od piatku 3.11.2023 je objednávka pripravená na osobný odber v predajni, ktorú ste si pre vyzdvihnutie zvolili, o čom Vám bola zaslaná SMS správa na kontaktné číslo z objednávky. To sa však ukázalo ako neaktuálne, na čo sme prišli až po pridaní Vašej recenzie. Veríme, že ste už o prítomnosti objednávky v predajni informovaná a že ju budete mať čoskoro u seba. Zadávať platné kontaktné údaje do objednávok môže urýchliť doručenie zásielky koncovému odberateľovi.
    Je nám ľúto, že pociťujete nespokojnosť, no pre doručenie Vašej objednávky sme, z nášho pohľadu, robili, čo sa dalo. V prípade akýchkoľvek problémov vždy odporúčame kontaktovať nás čo najskôr mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393, na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00), prípadne nakontaktovať priamo predajňu, kde ste si zvolili osobný odber. Kolegyne by vedeli ihneď preveriť stav Vašej objednávky a informovať Vás.
    Ďakujeme za pochopenie.

Príjemný a ústretový personál na predajni

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová vo Vašej recenzii, ktorými ste potešili najmä kolegyne v predajni :) Ďakujeme.

Ešte som sa nestretla s tak ochotným personálom. Objednávka bola doručená ešte v deň objednania, nesedela mi veľkosť prsteňa aj náramku tak sme ich išli vymeniť do kamennej predajne v Bory Mall-dámy v predajni boli nadštandardne ústretové pri výmene. To čo nemali na predajni objednali z viacerých veľkostí aby som si to mohla vyskúšať a rozhodnúť sa podľa reality a to všetko s úsmevom na tvári. Veľká poklona k takto ponúkaným službám.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup a ešte väčšia vďaka za milé slová vo Vašej kladnej recenzii, ktorou ste nám, a najmä našim dievčatám v predajni v Bory Mall, urobili radosť :) Vážime si to!

• Dobrá komunikácia, rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, Vaše hodnotenie a odporúčanie.

Široký sortiment

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívne hodnotenie a Vaše odporúčanie.

Objednala som dva prstene vo veľkosti č 48.Jeden z objednaných prsteňov mi bol doručený vo velkosti č 50.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za uskutočnený nákup. Mrzí nás nespokojnosť, ktorú sme Vám spôsobili. Pred odoslaním sa snažíme všetky objednávky dôsledne kontrolovať, no vo Vašom prípade prišlo k pochybeniu, za ktoré sa úprimne ospravedlňujeme. Veríme, že niektoré z možných riešení, ktoré Vám ponúkli kolegyne zo zákazníckej podpory, bude pre Vás vyhovujúce, stačí si vybrať a dať nám vedieť. Každopádne sa za omyl ešte raz ospravedlňujeme, v budúcnosti budeme viac dbať na kontrolu. Ďakujeme za pochopenie.

• rýchle dodanie
    • milý prístup
    • kvalita tovaru

100%tná spokojnosť, ústretový prístup a veľmi príjemná komunikácia.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívnu recenziu, ktorou ste nás veľmi potešili, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nám robí radosť :) Ďakujeme!

pekne zabalené, rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie, odporúčanie a tiež kladnú recenziu :)

Super ochotný a rýchle doručenie .

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu milú recenziu :)

• diskrétnosť
    • kvalita
    • maximálna spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že sme Vám vedeli vyhovieť k Vašej spokojnosti - to nás naozaj teší :)