Reklama

Objednávka bola vybavená do 24 hodín

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, odporúčanie, hodnotenie a kladnú recenziu.

Objednávka bola doručená v priebehu pár dní, takže spokojnosť, aj s balením.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť a pochvala nás potešili. Ďakujeme.

Rýchlosť doručenia objednávky, výborná komunikácia s personálom.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás Vašou recenziou :)

• Rychle vybavenie

Tovar prisiel rychlo, presne ako na obrazku,

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa, že naše šperky nesklamali :)

• Rychle dorucenie
    • Rychle vybavenie vratenia
    • Priaznive ceny

Tovar som síce vratila lebo mi nesedela veľkosť náušníc. Ale eshop vybavil vratenie skvelo. Rýchlo prišli späť peniaze, vratenie prebehlo bez problémov

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že všetko prebehlo k Vašej spokojnosti a veríme, že si u nás ešte niečo vyberiete :)

Super rýchle dodanie tovaru

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milú recenziu :)

• Rychlost

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie.

• rychlost
    • platba iba v hotovosti

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, vysoké hodnotenie a odporúčanie.

Rýchle dodanie, spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša spokojnosť nás vždy teší.

Rýchle doručenie, objednávka úplná, veľká spokojnosť.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že bolo všetko v poriadku a ste s nákupom u nás spokojná.

• Rýchle a pohodlne

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a 100 % hodnotenie. :)

• Rychle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu a odporúčanie. Vážime si to.

Objednala som si nausnicu pred tyzdnom do predajne, zatial nedosla ani sprava ze v akom stave je moja zakupena vec...

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za recenziu. Vašu objednávku vytvorenú 5.8.2023, sme spracovali a odoslali na zvolenú predajňu 7.8.2023. Potvrdenie objednávky a rovnako aj informácia o jej spracovaní Vám bola zaslaná na e-mail. Akonáhle bola objednávka na predajni pripravená na prevzatie, kolegyne Vás mali telefonicky kontaktovať. Veľmi nás mrzí, ak to tak vo Vašom prípade nebolo. Stav objednávky si môžete overiť priamo na predajni osobne alebo telefonicky, prípadne na našej infolinke a to prostredníctvom e-mailu, online chatu a tiež telefonicky. Dostali sme informáciu, že ste si objednávku už prevzali. Veríme, že ste so šperkom spokojná. Ďakujeme Vám za spätnú väzbu a dúfame, že to v budúcnosti zvládneme lepšie.

• Dostupnosť milá obsluha...

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a recenziu.

Kvalitné produkty za primeranú cenu

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň, ďakujeme Vám za nákup, recenziu a odporúčanie.

• Ustretovy pristup, ocenujem rychlost dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu a Vaše odporúčanie.

• Je to ine ked si to clovek nevie odskusat ako v obchode.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup. Nákup cez e-shop umožňuje zvoliť si osobný odber v predajni, kde je možné si objednaný tovar pred kúpou vyskúšať. Ak máte do predajní ďaleko, je výhodou online nákupu aj možnosť nepoškodený a nenosený tovar vrátiť do 14 dní, takže šperky si vyskúšate v pohodlí domova a rozhodnete sa, či si ich ponecháte, alebo nie.
    Ďalšou možnosťou je nakontaktovať našu zákaznícku podporu na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00), kde Vám kolegyne rady poradia s výberom, či poskytnú doplňujúce informácie ohľadom jednotlivých produktov.
    Nákup cez e-shop sa naozaj odlišuje od nákupu v predajni - každý z nich však má svoje nepopierateľné pozitíva. Ďakujeme za odporúčanie, vážime si to.

rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.

• Rýchle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie.

• Rýchle doručenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše odporúčanie a hodnotenie.