Zlepšiť elektronickú komunikáciu zo zákazníkom.
Reakcia obchodu Samsung.sk
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za to, že doporučujete náš obchod. Jsme rádi, že Vám zboží dorazilo rychle. Vaši připomínku týkající se zlepšení elektronické komunikace se zákazníky bereme velmi vážně. Pracujeme na neustálém zlepšování našich služeb a Vaše zpětná vazba nám v tom velmi pomáhá. Můžete se těšit na vylepšení v oblasti komunikace, aby byly naše zprávy ještě jasnější a přínosnější.
Pokud byste měl jakékoli další návrhy nebo potřeboval pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Rádi Vám poskytneme veškerou potřebnou podporu.
- Super značka
- Trochu vyššie ceny
Dobrý den, Mirec,
děkujeme za vaši pozitivní recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste s našimi produkty spokojen. Chápeme, že ceny mohou být někdy vyšší, ale věříme, že kvalita a inovace, které Samsung nabízí, stojí za to. Neustále se snažíme poskytovat co nejlepší poměr cena/výkon, abyste byli vždy spokojeni.
Pokud máte jakékoliv další dotazy nebo potřebujete poradit, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected] tu pro Vás, rádi Vám pomůžeme.
- Výborné ceny
A. Buds2 vôbec nebolo možné objednať! Váš systém udáva nesprávne info.
B. Chýba nám doklad o prijatej platbe (za mob. telefón, ku ktorému sme kupovali kryt)Reakcia obchodu Samsung.sk
Dobrý den, Marek,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu. Velice se omlouváme za nepříjemnosti, které jste zažil. Mrzí nás, že jste nemohl objednat Galaxy Buds2 kvůli nesprávným informacím v našem systému. Tuto záležitost okamžitě prověříme a opravíme, aby se podobná situace neopakovala. Co se týče chybějícího dokladu o platbě za mobilní telefon, ten obdržíte na svůj e-mail poté, co přepravce potvrdí doručení zařízení.
Neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Jsme tu pro Vás, rádi Vám pomůžeme.
Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace. Váš podnět je pro nás velmi důležitý a pomáhá nám zlepšovat naše služby. Děkujeme za pochopení a trpělivost.
Samsung péče o zákazníky -
- Kúpa na splátky bez navýšenia.
Dobrý den, MichalB,
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byl spokojený s nákupem na splátky bez navýšení a že zboží dorazilo včas. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na Vaše další nákupy.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete pomoc, můžete se na nás obrátit. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Jsme tu pro Vás.
Super ďakujem maximálna spokojnosť
Dobrý den, Zolo,
velmi nás těší Vaše maximální spokojenost. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná.
Přejeme Vám mnoho radostných zážitků s produkty Samsung a těšíme se na Váš další nákup.
Samsung péče o zákazníky -
Výhodné ceny (2. výrobok za polovičnú cenu), dovoz na druhý deň po objednaní, rýchla inštalácia. Montéri poradili, ako práčku používať.
Dobrý den, Zuzana,
děkujeme za Vaše milé hodnocení a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí doručení, výhodnými cenami a rychlou instalací naší pračky. Také nás těší, že Vám naši montéři dobře poradili, jak pračku používat.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoli otázky nebo potřebovat další pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Jsme tu pro Vás, abychom zajistili, že budete vždy spokojená s našimi produkty a službami. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci?
- prebiehajúce akcie
- rýchle dodanie
- výhodné ceny
Reakcia obchodu Samsung.sk
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za doporučení našeho obchodu. Jsme velice rádi, že jste byl spokojen s rychlým dodáním a výhodnými cenami. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Pro aktuální informace o novinkách a speciálních akcích doporučujeme pravidelně navštěvovat naše webové stránky.
- Rýchle doručenie
- Veľa akcií a výhodných bonusov
Bol to môj prvý nákup tejto značky a som veľmi spokojný, určite si ešte nejaké zariadenie od Samsungu zaobstarám.
Reakcia obchodu Samsung.sk
děkujeme za Vaši recenzi a za to, že jste si vybrali Samsung. Jsme velmi rádi, že jste byl s Vaším prvním nákupem spokojený a že oceňujete rychlé doručení a naše akce s bonusy. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto neustále pracujeme na zlepšování našich služeb a nabídky. Doporučujeme sledovat naše stránky pro další skvělé nabídky a novinky.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo budete potřebovat další pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Můžeme Vám s něčím dalším pomoci ještě dnes? Jsme tu pro Vás. Naším cílem je zajistit, že budete s Vaším novým zařízením plně spokojen.
Samsung péče o zákazníky -
na výrobok ktorý som si zakúpil, sa nedá uplatniť cashback , čo pri kúpe , pri registrácii výrobku , akciu nejde uplatniť, komunikácia s expertami katastrofa :(
Reakcia obchodu Samsung.sk
děkujeme za Vaši recenzi a doporučení našeho obchodu. Zde můžeme potvrdit, že každá akce nebo kampaň má pevně daná pravidla, podle kterých lze bonusy získat. Ta jsou dostupná vždy u každé konkrétní akce https://www.samsung.com/sk/offer/ .
Cokoli bychom mohli udělat lépe nebo pokud budete potřebovat pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci? Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Děkujeme za projevenou důvěru ve značku Samsung a naše výrobky.
- Rýchle vybavenie objednávky
Dobrý den, Peter,
děkujeme za Vaši recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí dodání svého zboží.
Cokoli bychom mohli udělat lépe nebo budete potřebovat pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci? Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Samsung péče o zákazníky -
Prehľadna stránka, dobrá akcia druhý produkt za polovicu, možnosť nakupu na splátky bez preplatenia, rýchle vybavenie a doručenie objednávky.
Reakcia obchodu Samsung.sk
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za to, že doporučujete náš obchod. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí doručení, akční nabídkou i možností nákupu na splátky. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
Samsung péče o zákazníky -
- rýchle dodanie, nižšie ceny
- bol problem objednať TOVAR, bolo treba objednavať z dalšieho pocitaca
Dobrý den, Marian,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za to, že jste si vybral náš obchod. Omlouváme se za nepříjemnosti s vytvořením Vaší objednávky. Naší prioritou je zajistit, abyste měl bezproblémovou zkušenost.
Můžeme Vám s něčím dalším pomoci ještě dnes? Neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected], rádi Vám poskytneme veškerou potřebnou podporu.
- Rýchle dorucenie
- Akcia 1+ druhý kus za 50%
- Bez akcie pomerne drahy tovar
Ja som s nakupom spokojna, este vsak neviem posudit fukcnost nakolko sme este nezacali pouzivat.
Dobrý den, Adel,
velice děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že Vás naše akční nabídky zaujaly a že jste spokojená s nákupem. V naší nabídce samozřejmě naleznete vyšší a nižší modelové řady s různou cenovou hladinou. Děláme vše proto, aby naše zařízení byla značkou kvality, spolehlivosti a uživatelské přívětivosti. Doporučujeme i nadále sledovat naše webové stránky a sociální sítě, abyste byla vždy informována o nejnovějších akcích a produktech.
Pokud byste měla jakékoliv dotazy nebo potřebovala pomoc s Vaším produktem, jsme zde, abychom Vám poskytli rychlé a efektivní řešení. Kontaktujte nás kdykoliv na e-mail [email protected]. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci?
Samsung péče o zákazníky -
- Najlepšia trhová cena a doručenie na druhý deň.
Dobrý den, Dominika,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za to, že doporučujete náš obchod. Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí doručení a našimi cenami. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
- Popis
- Podrobná špecifikácia
- Zľava
Odporúčam obchod.
Ja som si bol pred zaslaním objednávky pozrieť tovar v kamennom obchode.Reakcia obchodu Samsung.sk
Dobrý den, Kajo,
děkujeme za Vaši skvělou recenzi a doporučení našeho obchodu.
Jsme velmi rádi, že jste byl spokojený s popisem a specifikacemi produktu a že jste měl příležitost prohlédnout si zboží v kamenném obchodě před objednáním.
Pokud byste měl jakékoliv dotazy nebo potřeboval pomoc s Vaším produktem, jsme zde, abychom Vám poskytli rychlé a efektivní řešení. Kontaktujte nás kdykoliv na e-mail [email protected]. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci?
Děkujeme Vám za Vaši důvěru v Samsung a těšíme se na Váš další nákup.
- Spokojnosť
Žiadna
Dobrý den, Miloš,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší Vaše spokojenost. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a pomáhá nám neustále zlepšovat naše služby.
Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřeboval pomoc s Vaším produktem, jsme zde, abychom Vám poskytli rychlé a efektivní řešení. Kontaktujte nás kdykoliv na e-mail [email protected]. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci?
Těšíme se na Vaše další nákupy.
- kvalita
- rýchlosť
- nemám
Reakcia obchodu Samsung.sk
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste spokojeni s kvalitou a rychlostí našich služeb.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete pomoc, můžete se na nás obrátit. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci? Neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Jsme tu pro Vás.
- Extra rýchle dodanie
Dobrý den, Peter,
děkujeme za Vaši skvělou recenzi a pozitivní hodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byl spokojen s extra rychlým dodáním. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těší nás, že jsme splnili Vaše očekávání.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoli další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tu pro Vás.
Těšíme se na Vaše další nákupy.
Výborný...
Dobrý den, Majda,
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a za doporučení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že doručení bylo rychlé a že jste s naším produktem spokojená. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a vždy se snažíme poskytnout co nejlepší služby.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Jsme tu pro Vás a rádi Vám pomůžeme. Je ještě něco, s čím Vám můžeme dnes pomoci?
- rýchle doručenie
- samsung sortiment
Reakcia obchodu Samsung.sk
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a skvělou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl s naším rychlým doručením a sortimentem Samsung spokojen.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoli další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci? Rádi Vám poskytneme veškerou potřebnou podporu.
Těšíme se na Vaše další nákupy a budeme se snažit nadále poskytovat ty nejlepší služby.
Samsung péče o zákazníky