• Akcie
    • Rýchle dodanie tovaru

Dobrý den, Maroš,

velice Vám děkujeme za Vaši skvělou recenzi a za to, že jste doporučil náš obchod. Moc si vážíme Vaší loajality a jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí dodání a našimi akcemi. Neváhejte sledovat naše stránky, abyste nezmeškal další výhodné nabídky. Je něco, s čím bychom Vám dnes ještě mohli pomoci? Jsme zde pro Vás a rádi Vám pomůžeme s čímkoli dalším.

Těšíme se na Vaše další nákupy a přejeme Vám krásný den.

Děkujeme Vám
    Samsung péče o zákazníky.

Všetko prebehlo bez najmenších problémov. Vybavenie rýchle.

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaši skvělou zpětnou vazbu a za to, že jste si vybral náš obchod. Opravdu nás těší, že vše proběhlo bez problémů a zboží bylo doručeno rychle. Vaše spokojenost je pro nás vždy prioritou, a vážíme si toho, že nám důvěřujete. Pokud byste v budoucnu potřebovali jakoukoli další pomoc, neváhejte se na nás obrátit, jsme tady vždy pro Vás. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci?

Těšíme se na Vaše další nákupy a budeme se snažit překvapit Vás opět rychlostí a kvalitou našich služeb.

Samsung péče o zákazníky

Minden rendben volt. Meg vagyok elégedve

Dobrý den, Erik,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za důvěru v náš obchod. Máme velkou radost, že jste byl spokojen jak s naším produktem, tak i s rychlostí doručení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo budete potřebovat pomoc s vaším produktem, neváhejte se na nás kdykoli obrátit. Jsme tady pro Vás.

Přejeme Vám mnoho radostných zážitků s produkty Samsung a těšíme se na Váš další nákup.

• Rychle dorucenie

Rychle dodanie a ked sa vystihnu zlavy tak aj super cena

Dobrý den, Marek,

děkujeme za Vaši skvělou zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste spokojený s rychlostí doručení a cenou během slev. Jsme opravdu rádi, že jsme Vám mohli udělat radost. Pokud byste chtěl být informován o dalších akcích a slevách, doporučujeme sledovat naše webové stránky nebo sociální sítě.

Pokud byste měl v budoucnu jakékoliv dotazy nebo potřeboval další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme Vám k dispozici.

• rýchlosť doručenia
    • oficiálny predajca
    • Skvelé zľavy

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme vám za Vaši skvělou recenzi a doporučení. Opravdu nás těší Vaše spokojenost s rychlostí doručení a také, že oceňujete naše oficiální produkty a akční nabídky. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv otázky nebo potřeby, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci? Jsme zde pro Vás a rádi Vám pomůžeme s čímkoli dalším.

• rýchlosť
    • efektívnosť
    • spolahlivosť

Dobrý den, Alex,

mockrát děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za důvěru v náš obchod. Velmi nás těší Vaše spokojenost s rychlostí, efektivitou a spolehlivostí našich služeb. Naše snaha je neustále zlepšovat zákaznickou zkušenost a Vaše zpětná vazba nás velmi těší. Pokud budete mít v budoucnu jakékoli otázky nebo návrhy, neváhejte se na nás obrátit. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Rádi Vám poskytneme veškerou potřebnou podporu.

Samsung péče o zákazníky

Veľmi dobrý a ústretovy dovoz a doprava

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaši skvělou zpětnou vazbu. Velice si vážíme Vaší důvěry a jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání, zejména rychlým doručením a vstřícnou dopravou. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Pokud budete mít v budoucnu jakékoli další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tu pro Vás, rádi Vám pomůžeme.

Budeme se těšit na Vaše další objednávky.

• Nákup priamo od Samungu
    • Získanie bodov do vernostného programu
    • Zaujímavé akčné ponuky

Využil som zaujímavú akciu na ISIC kartu. TV + Galaxy watch ultra za 1€ + výkupný bonus 150 € + získanie vernostných bodov = podľa mňa výhodný nákup.

Dobrý den, pane Fidler,

děkujeme za Vaši skvělou recenzi a za důvěru v nákup přímo od Samsungu. Jsme rádi, že jste využil naši speciální akci na ISIC kartu a že jste s nákupem televizoru a Galaxy Watch Ultra spokojen. Věrnostní body a výkupní bonus jsou navrženy tak, aby naše zákazníky odměňovaly za jejich loajalitu, a je skvělé slyšet, že jste nabídku vnímal jako výhodnou.

Těšíme se na vaše další nákupy a budeme rádi, když se na nás obrátíte, pokud budete potřebovat jakoukoli pomoc. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tu pro Vás.

Samsung péče o zákazníky

Samsung je zaručená kvalita a spokojnosť zákazníka.

Reakcia obchodu Samsung.sk

velice Vám děkujeme za skvělou recenzi a za věrnost značce Samsung. Jsme opravdu rádi, že jste s našimi produkty a službami spokojeni. Rychlé doručení a vysoká kvalita jsou pro nás prioritou, a proto nás těší, že jste to ocenili.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete pomoc, můžete se na nás obrátit. Neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Je něco specifického, s čím bychom Vám mohli pomoci, abychom Vaši zkušenost ještě více zlepšili? Jsme tu pro Vás, rádi Vám pomůžeme.

• Pod jednou strechou

vyhoda je ze kupujete priamo od vyrobcu

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme Vám za Váš nákup a skvělé hodnocení. Velmi si vážíme Vaší důvěry a jsme rádi, že oceňujete výhodu nákupu přímo od výrobce pod jednou střechou. Věříme, že Vám naše produkty budou nadále dobře sloužit.

Pokud budete mít kdykoliv jakékoliv dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tu pro Vás a těšíme se na Vaše další objednávky.

Děkujeme Vám
    Samsung péče o zákazníky.

• Rýchlosť dodania
    • Komunikácia s obchodom
    • Krabica pri prevzatí bola z časti už otvorená :(

Dobrý den, Marek,

děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byl spokojený s rychlostí dodání a komunikací. Omlouváme se však za nepříjemnost s částečně otevřenou krabicí. Tato situace nás velmi mrzí. Pokud byste měl jakékoliv obavy o stav produktu nebo potřeboval další pomoc, neváhejte se na nás obrátit na e-mail [email protected]. Rádi Vám pomůžeme.

Ještě jednou děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na Vaše další nákupy.

• Kvalitný tovar
    • Drahý tovar

V mesiaci august som kúpil tv Q led, Q soundbar a microvlnku s tovarom som spokojný, majú rôzne zľavy

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za doporučení našeho obchodu. Těší nás, že oceňujete originální produkty. Uvědomujeme si, že ceny mohou být někdy vyšší než u jiných e-shopů, ale věříme, že hodnota našich služeb a kvalita produktů tento rozdíl vyvažují. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo potřebujete pomoc s výběrem, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Jsme tady, abychom vám poskytli co nejlepší zážitek z nákupu.

• Vyborna akcia 1+1 za polovicu
    • nemaju moznost odlozenia dodania tovaru na neskor podla potriev klienta
    • aj na vzdory poziadavke klienta na neskorsie dodanie a uistenie pri telefonate ze daju poziadavku na neskorsie dodanie chcela prepravna spolocnost dodat tovar vopred.
    • nemaju vsetky modely produktov ako najdete v inych obchodoch ktory su len ich obchodni partneri a ponukaju ich vyrobky.

Celkovo je Obchod Samsung prehladny eshop avsak vela produktov jeho znacny nemaju na sklade a aj tak ich musite kupit u obchodnych partnerov. Urcite sa oplati kupovat ked maju akciu.

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za to, že jste využili naši akci 1+1. Velmi nás mrzí komplikace s doručením Vašeho zboží, obzvlášť když jste požadoval doručení v prvním týdnu září, a my jsme Vaše očekávání nenaplnili. Situaci s přepravou určitě prověříme, abychom mohli do budoucna lépe vyhovět individuálním požadavkům našich zákazníků.

Vaši připomínku o skladové dostupnosti bereme velmi vážně a neustále pracujeme na tom, abychom měli širší nabídku produktů přímo v našem e-shopu. Pokud je něco dalšího, s čím bychom Vám mohli nyní pomoci, neváhejte mě kontaktovat přímo na [email protected]. Rádi Vám budeme nápomocni.

Děkujeme za Vaše pochopení a přízeň

• Akcie
    • Samsung vecicky
    • Zakaznicky servis
    • Napriek tomu obchod odporucam

Pokial je vsetko ok, tak je to fajn ale ak mate aj banalny problem a musite kontaktovat zakaznicky servis, prajem vela trpezlivosti. Co objednavka to problem (az na par vynimiek) a velmi zdlhava komunikacia so servisom. Od nedodania komletnej objednavky, po zrusenie objednavky a vratenie bodov, vsetko trva extremne dlho. Problemy sa nakoniec vyriesia ale v 21. storoci a u predajcu akym je Samsung ocakavam kvalitu a zo strany zakaznickej podpory. Ak by to nebol ofiacialny samsung predajca so samsung akciami, tak urcite by som tu nenakupoval.

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za to, že navzdory nepříjemné zkušenosti stále doporučujete náš obchod. Omlouváme se za zdlouhavou komunikaci se zákaznickým servisem. Uvědomujeme si, že to mohlo být nepříjemné, a velmi si vážíme Vaší trpělivosti. Váš podnět jsme předali dál a pracujeme na zlepšení našich procesů, abychom zajistili rychlejší a efektivnější komunikaci.

Podle informací v našem systému byla objednávka doručena následující pracovní den – v pátek objednáno, v pondělí doručeno. Pokud to takto nebylo, rádi bychom to dále prověřili a zajistili, že se to nebude opakovat.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoli další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tu pro Vás.

Děkujeme Vám za důvěru, Vaše spokojenost je pro nás prioritou a uděláme vše pro to, aby Vaše další zkušenost byla pozitivní.

• Rýchle doručenie

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za to, že doporučujete náš obchod. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí doručení. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá. Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo budete potřebovat další pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Můžeme Vám s něčím dalším pomoci ještě dnes? Jsme tu pro Vás.

• Sortiment
    • Ceny
    • Rýchlosť vybavenia

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme vám za Vaši skvělou recenzi a za to, že doporučujete náš obchod. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naším sortimentem, cenami a rychlostí vybavení objednávky. Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete pomoc, můžete se na nás obrátit. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Rádi Vám poskytneme veškerou potřebnou podporu.

Těšíme se na Vaši další návštěvu a doufáme, že i příště budete s našimi službami spokojeni.

• Rýchle dodanie
    • Bonusy pri objednávke

Dobrý den, Mária,

děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu. Máme radost, že jste byla spokojená s rychlým dodáním a bonusy při objednávce. Jsme tu pro Vás, abychom Vám poskytli co nejlepší služby. Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tu pro Vás, rádi Vám poskytneme veškerou potřebnou podporu.

Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaše další nákupy u nás.

Samsung péče o zákazníky

• dodanie nasledujúci deň po objednaní

Dobrý den, Jerry,

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým doručením objednávky. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a těšíme se na Vaše další nákupy u nás.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete pomoc, můžete se na nás obrátit. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Jsme tu pro Vás.

Samsung péče o zákazníky

Rychle dodanie tovar neposkodeny len som mal tovar na vymenu stary za novy a akosi mi ho kurier nechcel vziat nakolko nemal vymenny stitok inak rychlost dodania super

Dobrý den, Peter,

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a těší nás, že jste spokojený s rychlostí dodání i stavem zboží. Mrzí nás však komplikace s výměnou starého zařízení. Abychom Vám mohli co nejlépe pomoci, prověříme situaci ohledně výměnného štítku. Prosím, kontaktujte naši zákaznickou podporu na e-mail [email protected]. Naši kolegové z oddělení zákaznické péče Vás bude neprodleně kontaktovat a společně vyřešíme tuto situaci co nejrychleji. Pokud byste mezitím potřeboval jakoukoli pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás, rádi Vám pomůžeme.

Děkujeme za vaši důvěru a těšíme se na vaši příští objednávku.

Samsung péče o zákazníky

• Zvýhodnené nákupu lepšie upozorniť. Dostal som ponuku na zľavu ktorú som si pri nákupe nevedel uplatniť.

Dobrý den, pane Antone,

děkujeme za Vaši objednávku a zpětnou vazbu. Omlouváme se za nepříjemnosti s uplatněním slevy. Chápeme, jak důležité jsou pro Vás výhodné nákupy, a rádi bychom Vám pomohli tuto situaci vyřešit. Prosím, kontaktujte naši zákaznickou podporu na e-mail [email protected]. Naši kolegové z oddělení zákaznické péče Vás bude neprodleně kontaktovat a společně vyřešíme tuto situaci co nejrychleji.

Pokud budete potřebovat další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci?

Budeme rádi, když nám do budoucna dáte ještě šanci a zůstanete i nadále naším zákazníkem.