Obchod aký taký je super, rýchle a spoľahlivé dodanie, žiaľ keď si porovnáte ceny napr. pamäťových karier a powerbanky tak Alza ale aj Nay ich má kľudne o 20 ale aj viac percent lacnejšie (myslím presne ten isty tovar).

Dobrý den, Filip,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za to, že oceňujete naše rychlé doručení. Rozumíme, že rozdíly v cenách u některých produktů mohou působit zklamání, a proto si velmi vážíme Vašeho upozornění. Tyto poznatky nám pomáhají neustále se zlepšovat a přinášet Vám co nejvýhodnější nabídky. Ceny se mohou čas od času lišit v závislosti na sezónních akcích nebo speciálních slevách, a proto Vám doporučujeme sledovat naše stránky, kde můžete objevit výhodné nabídky.

Pokud budete mít další dotazy nebo se budete chtít poradit o konkrétním produktu, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tu pro Vás.

• shipping zadarmo a 1dňová doba dodania
    • cena nižšia o desiatky eur oproti všetkým ostantým shopom - kupované v akcii + 50% zľava na druhý lacnejší produkt

Dobrý den, Romane,

děkujeme za skvělou recenzi a že jste si vybral Samsung. Máme radost, že jste ocenil rychlé doručení i výhodnou akci. Snažíme se nabízet nejen inovativní produkty, ale také služby, které odpovídají Vašim očekáváním. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv otázky, neváhejte se na nás obrátit. Můžeme Vám s něčím dalším pomoci již nyní? Jsme tu pro Vás.

Přejeme Vám mnoho radostných zážitků s produkty Samsung a těšíme se na Váš další nákup.

• rýchle dodanie tovaru

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaši skvělou recenzi a za to, že doporučujete náš obchod. Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlostí dodání a těšíme se na Vaše další nákupy.

V případě, že budete mít jakýkoli dotaz či požadavek, neváhejte se na nás obrátit. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tu pro Vás kdykoli, abychom zajistili co nejlepší zkušenost s našimi produkty a službami.

Samsung péče o zákazníky

• Velmi dobré ceny v akcii
    • Veľmi dobré ceny iba v akcii

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaši recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste spokojený s cenami během našich akcí a uvědomujeme si, že ceny mohou být někdy vyšší než u jiných e-shopů. Věříme však, že hodnota našich služeb a kvalita produktů tento rozdíl vyvažují. Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo budete potřebovat s čímkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Můžeme Vám ještě nějak poradit s Vaší objednávkou nebo dalšími produkty? Jsme tu pro Vás na e-mailu [email protected].

Ještě jednou děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na další spolupráci.

Všetko OK

Dobrý den, Jozef,

děkujeme za Vaši skvělou zpětnou vazbu a doporučení. Máme radost, že Vám zboží dorazilo rychle a že jste spokojen s nákupem. Pokud budete mít kdykoli jakékoli dotazy nebo potřebujete další pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme ještě dnes pomoci? Rádi Vás u nás opět přivítáme a doufáme, že Vám naše produkty budou i nadále skvěle sloužit.

super, odporúčam

Dobrý den, Andreo,

děkujeme za Vaši skvělou recenzi a za to, že jste si vybrala náš obchod. Jsme rádi, že doručení bylo rychlé a že jste spokojená s nákupem. Vašeho doporučení si velmi vážíme a těšíme se na Vaši další návštěvu. Pokud budete potřebovat další asistenci, určitě nás neváhejte kontaktovat. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci? Jsme zde pro Vás, a vždy připraveni pomoci.

• Určite rýchlosť
    • Spoľahlivosť

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaše doporučení a skvělou recenzi. Velmi nás těší, že jste byl s naším obchodem spokojený. Neustále se snažíme poskytovat našim zákazníkům ty nejlepší služby a produkty. Pokud budete mít jakékoliv další otázky nebo budete potřebovat pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tu pro Vás.

Samsung péče o zákazníky

Rýchle doručenie, komunikácia, dobré ceny

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste s námi spokojeni a vážíme si Vaší důvěry v produkty Samsung. Pokud byste měli jakékoliv dotazy nebo potřebovali pomoc s Vaším produktem, jsme zde, abychom Vám poskytli rychlé a efektivní řešení. Kontaktujte nás kdykoliv na e-mail [email protected]. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci?

Těšíme se na Vaše další nákupy.

Samsung péče o zákazníky

Určite odporúčam zatiaľ sme tovar nevyskusali tak zatiaľ môžem odporučiť objednávku cenu a dodanie.

Dobrý den, Jozef,

děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu a doporučení. Jsme rádi, že jste spokojen s objednávkou, cenou a rychlostí doručení. Věříme, že i samotný produkt splní Vaše očekávání, když jej vyzkoušíte. Pokud budete potřebovat jakékoli informace nebo pomoc při používání, neváhejte se na nás obrátit. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tady pro Vás a rádi pomůžeme.

Těšíme se na Vaši příští návštěvu a doufáme, že Vám naše produkty i nadále budou přinášet radost.

• Dorucenie na miesto

Reakcia obchodu Samsung.sk

moc děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že doručení proběhlo rychle, na místo a vše bylo v pořádku. Věříme, že i nadále budete spokojen s našimi službami a produkty. Pokud byste měl někdy jakékoliv další otázky nebo potřeboval pomoc, jsme tu pro Vás. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci?

• kvalita zaruka, cena

nie su ziadne

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaši skvělou recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste spokojený s kvalitou, zárukou a cenou našich produktů. Pokud budete mít kdykoli další otázky nebo potřebujete poradit, jsme Vám k dispozici. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci?

Těšíme se na Vaše další nákupy a přejeme hezký den.

• rýchlosť doručenia
    • dodaný tovar prišiel v poriadku
    • žiadne

Dobrý den, Lukáš,

děkujeme za Vaše doporučení a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s rychlostí doručení i kvalitou dodaného zboží. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a stále se snažíme poskytovat co nejlepší služby. Pokud byste v budoucnu měl jakékoli dotazy nebo potřeboval pomoc, jsme tu pro Vás. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci?

Děkujeme za důvěru a těšíme se na Váš další nákup.

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a doporučení. Jsme rádi, že jste spokojený s rychlým dodáním zboží. Pokud budete potřebovat jakoukoliv další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci? Jsme tu pro Vás.

Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na Vaše další nákupy.

Vsetko prebehlo OK.

Dobrý den, pane Plcho,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a za to, že doporučujete náš obchod. Jsme rádi, že vše proběhlo podle Vašich představ. Pokud budete mít v budoucnu jakékoli další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mail [email protected]. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tu pro Vás.

Rýchlosť dodania

Reakcia obchodu Samsung.sk

děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevili, a velmi si vážíme Vaší věrnosti našemu obchodu. Jsme velmi rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání a že doporučujete náš obchod. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těší nás, že naše služby naplnily Vaše očekávání. Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete pomoc, můžete se na nás obrátit. Je něco dalšího, s čím Vám můžeme dnes pomoci? Jsme tu pro Vás, rádi Vám pomůžeme.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Samsung péče o zákazníky

• Rýchle objednanie, výhodná zľavová + bonusová cena a rýchle dodanie

Dobrý den, paní Jaroslavo,

děkujeme Vám za úžasnou recenzi a za to, že jste si vybrala Samsung. Jsme opravdu rádi, že jste ocenila rychlé objednání, výhodné ceny a rychlé doručení. Spokojenost našich zákazníků je pro nás vždy prioritou a vážíme si Vaší důvěry. Pokud budete mít v budoucnu jakékoli dotazy nebo budete potřebovat pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci? Rádi Vám poskytneme veškerou potřebnou podporu.

Těšíme se na Vaše další nákupy a budeme se snažit překvapit Vás opět rychlostí a kvalitou našich služeb.

Ok

Reakcia obchodu Samsung.sk

moc děkujeme za Vaši skvělou recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme opravdu nadšeni, že jste s našimi produkty spokojeni, a velmi si vážíme Vaší důvěry. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo další přání, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro Vás a rádi Vám pomůžeme s čímkoli dalším.

Těšíme se na Vaše další nákupy.

Samsung péče o zákazníky

Na doručenom monitore display trošku poškriabany

Dobrý den, Edo,

děkujeme za Vaše hodnocení. Mrzí nás, že Váš nový monitor dorazil s lehce poškrábaným displejem a chápeme, jak je to nepříjemné, obzvlášť u nového produktu. Rádi Vám pomůžeme situaci vyřešit co nejrychleji. Můžete nám prosím popsat, jak velké poškození je? Pro více informací o postupu reklamace nás, prosím, kontaktujte na e-mail [email protected]. Rádi Vám poskytneme veškerou potřebnou podporu.

Ještě jednou děkujeme za Váš nákup a věříme, že brzy budete s monitorem plně spokojen.

• Rýchle doručenie na adresu
    • dobre zabalené proti poškodeniu

Dobrý den, Mike,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým doručením i bezpečným balením. Vaše doporučení nás velmi těší a motivuje nás k tomu, abychom i nadále poskytovali služby, na které se můžete spolehnout. Pokud budete v budoucnu potřebovat jakoukoliv pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Jsme Vám k dispozici.

• Zákaznícky servis
    • Rýchlo dodanie
    • Rôzne akcie

Dobrý den, Glofish,

velice si vážíme Vašeho skvělého hodnocení. Jsme velmi rádi, že jste spokojený s naším zákaznickým servisem, rychlým dodáním a nabídkou akcí. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a motivuje nás nadále zlepšovat naše služby. Pokud budete mít jakékoli dotazy nebo přání, jsme tu pro vás. Můžeme Vám s něčím dalším ještě dnes pomoci?

Těšíme se na Vaši další návštěvu a věříme, že s námi budete nadále spokojeni.