- Dlhé čakanie na tovar doručenie po týždni.
Reakcia obchodu PDM auto
Zásielka od nás bola odoslaná v čo najkratšom možnom termíne. Oneskorenie bolo spôsobene tým, že jej časť bola na zahraničnej pobočke a teda tovar k nám prišiel neskôr.
Tím PDMAUTO.sk -
Strasne dlho som čakal na tovar
Reakcia obchodu PDM auto
tovar z Vašej objednávky k nám bol dodávaný zo zahraničnej pobočky dodávateľa, o zdržaní ste boli včas informovaný. Skoršie dodanie pri našej maximálnej snahe žiaľ nebolo možné.
PDMauto.sk -
- ?
- Ak nemáte účet v o VÚB tak nezaplatite
Reakcia obchodu PDM auto
Vám neprešla platba KARTOU a to nemá vôbec nič spoločné s tým, kde máte banku. To sa mohlo udiať z viacerých dôvodov, čo ale my nedokážeme ovplyvniť, aj keby sme neviem ako chceli.
Tím PDMAUTO.sk -
- Týždeň som čakal a tovar žiadna kvalita celé zlé.
Reakcia obchodu PDM auto
mrzí nás Vaša recenzia, zvlášť z dôvodu, že ste nás o situácii s dodaním poškodeného tovaru vôbec neinformovali.
To, že kuriérska spoločnosť doručí tovar poškodený, sa môže stať a aj sa to bohužiaľ stáva, s tým my veľa neurobíme,
aj keď pravidelne apelujeme na zásielkové služby, aby s balíkmi narábali opatrne (a aj za to platíme).
Ak však príde zákazníkovi poškodený tovar, a tento nás o poškodení informuje, okamžite riešime situáciu s kuriérskou
spoločnosťou, zákazníkovi vo väčšine prípadov posielame bezplatne nový diel a poškodený diel si už riešime interne s kuriérmi.
Toto sa však vo vašom prípade nestalo.
Čo sa týka dodania objednávky - vytvorili ste si ju v pondelok, odoslaná Vám bola v stredu - v danom prípade
to bolo v najskoršom možnom termíne. Nie je teda pravdou, že ste na tovar museli čakať týždeň.
Tím PDMauto.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
bol mi doručený iný tovar ako som si objednal, následkom toho mám teraz problem s autom mimo SR.
Reakcia obchodu PDM auto
mrzí nás Vaša recenzia. Tak ako sme Vám vysvetlili v telefonáte, doručený Vám bol presne taký tovar, aký ste si objednali.
Žiaľ, na Váš model vozidla sa vyrába viac typov snímačov tlaku, presný diel je možné overiť len po zadaní VIN čísla do objednávky,
ktoré však zadané nebolo. Veríme, že sme dnes situáciu vyriešili k Vašej plnej spokojnosti podľa dohody.
- rýchlosť dodania
- informovanosť o stave doručenia
Tovar bol poškodený na dvoch miestach a nesedel konektor.
Reakcia obchodu PDM auto
mrzí nás Vaša recenzia, zvlášť preto, že ste nás o vzniknutej situácii vôbec neinformovali. Tovar od nás odchádza nepoškodený, inak by ho kuriér neprevzal do prepravy. Samozrejme, ak by ste nás informovali o poškodení, radi by sme situáciu vyriešili k Vašej plnej spokojnosti a zásielku Vám pomohli reklamovať v kuriérskej spoločnosti.
Pokiaľ Vám nepasoval konektor, takisto bol potrebné nás o danej situácii informovať, čo sa nestalo. V konečnom dôsledku ste však
svetlo namontovali a používate ho, veríme teda, že konektor napokon pasoval a poškodenie nebolo vážne.
Tím PDMauto.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- 4 ks brzdove platnicky a jeden bol z inej sady.
Reakcia obchodu PDM auto
mrzí nás Vaša recenzia, zvlášť z dôvodu, že sme doposiaľ neboli o vzniknutej situácii vôbec informovaní.
Bohužiaľ, pokiaľ nás zákazník neinformuje, že vznikol problém, tak mu ani nemôžeme pomôcť ho vyriešiť.
Tím PDMauto.sk -
Na tretí deň mi oznámili, že tovar nemajú.
- Neuctivý až arogantný personál.
Už ma tam neuvidia.
Reakcia obchodu PDM auto
slušná žiadosť personálu o dodržiavanie hygienických nariadení v aktuálnom čase nie je arogantná, ani neúctivá.
Je to jednoducho dodržiavanie nariadení, ktoré chránia Vás i nás. Navyše, pri ich porušení nám hrozí pokuta, čo ste však nedokázali pochopiť a snažili ste sa nás preškoliť, ako opatrenia nedodržiavať.
Tím PDMauto.sk -
- Nevyhovujúce balenie bez vnútornej výplne tovar lietali krabici, krabica dotrhaná a krabica bola z použitého olivového oleja
Reakcia obchodu PDM auto
mrzí nás Vaša recenzia. Tovar od nás odchádza vždy zabalený, nepoškodený,
v opačnom prípade by nám kuriér neprevzal zásielku do expedície.
Žiaľ, nemáme ako ovplyvniť správanie dopravcu pri preprave zásielky, aj keď
platíme kuriérskej spoločnosti poplatok za doručenie nepoškodenej zásielky.
Ďakujeme za pochopenie. -
- Poslali to čo som si neobjednal
Reakcia obchodu PDM auto
Pozreli sme si na kamerách spätne balenie Vašej objednávky a dostali ste presne taký tovar,
aký ste si objednali.
Pokiaľ s objednávkou vznikol nejaký problém, mali ste nás o ňom informovať, vyriešili by sme ho s Vami ochotne k Vašej spokojnosti.
- ceny
- neochota pomoct
tovar, ceny aj dodanie fajn, ale ziadal som zaslanie faktury k svojej objednavke na email a nastal problem. na stranke, medzi objednavkami, som svoju objednavku tiez nemal. predajca mi odpisal ze k fakturam "nema pristup". vraj minulorocne uctovnictvo je "zazalohovane a uzavrete" (je januar a objednavka bola v dec). tot cela jeho ochota pomoct. to ako fakt mam verit, ze sam predajca nema pristup k svojim vlastnym fakturam?
Reakcia obchodu PDM auto
ako prosím môže ísť o neochotu z nasej strany, keď len komunikáciou s Vami sme strávili nie málo času, nakoľko ste viackrát telefonovali, písali nespočetné množstvo mailov a komunikovali chatom na stránke. Vždy sme Vám ochotne a trpezlivo vysvetľovali, že faktúru ste mali priloženú k objednávke, sumár objednávky sme Vám poslali automaticky mailom a mate ju aj vo svojom účte.
Problém je v tom, že ste si u nás vytvorili tri účty a boli ste pravdepodobne prihlásený do takého, cez ktorý ste si objednávku nevytvárali a teda ju v ňom nemôžte mať. Všetko sme Vám náležite vysvetlili, no Vy to pravdepodobne nechcete pochopiť. Preto nás to úprimne mrzí.
Tím PDMAUTO.sk -
- Objednavala som autokozmetiku a niektore z veci prisli v poskodenych obaloch !
Reakcia obchodu PDM auto
mrzí nás Vaša recenzia. Zvlášť z dôvodu, že až do tejto chvíle sme neboli o žiadnom vzniknutom
problém informovaní a teda sme ho nemali ako vyriešiť.
Každopádne platí, že tovar od nás odchádza nepoškodený a nepoškodenom obale, inak by ho od nás kuriér neprevzal na prepravu. V prípade, že príde k poškodeniu pri preprave, je potrebné informovať kuriérsku spoločnosť a našu spoločnosť a my daný problém vždy vyriešime k plnej spokojnosti zákazníka.
Tím PDMauto.sk -
Predposledna objednavka-balik prisiel poskodeny, tak som ho od kuriera neprevzal, nasledne som kontaktoval obchod. Pri komunikacii s obchodom som povedal, ze diely mi dost suria. Poskodeny balik dorazil piatok, z obchodu mi bolo povedane ze dalsi balik mozem ocakavat cca utorok, avsak cakal som cely nasledujuci tyzden, do obchodu som volal avsak vzdy neuspesne....museli mat odo mna aj okolo 15 neprijatych hovorov...a nikto z obchodu ma nekontaktoval spet. Do obchodu sa mi podarilo dovolat az na este dalsi tyzden, nakoniec balik prisiel az koncom toho este dalsieho tyzdna.
Posledna objednavka-po predoslej objednavke mi uz neislo objendant na tie iste udaje, skusal som vela krat, ale objednavku neislo odoslat. Ma napadlo ci nemozem byt koli tej prvej poskodenej objednavke, ktoru som neprevzal na nejakej ciernej listine obchodu. Tak som skusil objednat na ine tel. cislo a iny email a objednavka uz zrazu isla odoslat. Nasledne som sa aj pytal v obchode ci nejsom na nejakej ciernej listine, kde mi povedali, ze taketo nic nevedu. Tak neviem ci nahoda, alebo naozaj vedu nejaku evidenciu neziadujucich zakaznikov. Posledna objednavka ani nedorazila, cakal som na kuriera cely den, az som mu zavolal ci nahodou na mna nezabudol a povedal, ze z balika nieco tecie tak ho nedorucil.Reakcia obchodu PDM auto
to, že príde zásielka poškodená kuriérom sa stať samozrejme môže, v tomto prípade však zásielka poškodená nebola, bola len pokrčená krabica, v ktorej bol tovar zabalený. Zásielka sa k nám vrátila ako neprevzatá (tovar bol nepoškodený).
Tvrdíte, že ste k nám viackrát volali. Samozrejme, v časoch, kedy väčšina zákazníkov využíva e-shopy na nakupovanie
je možné, že je linka vyťažená. Máme však aj iné komunikačné kanály (mail, chat na stránke), cez ktoré ste nás
však nekontaktovali. Čo sa týka "čiernej listiny", žiadnu takúto nemáme. Naše IT oddelenie rovnako neeviduje
žiadny podnet na riešenie prípadnej systémovej chyby.
Mrzí nás Vaša recenzia, máme však za to, že z našej strany bola objednávka vybavená správne a korektne.
Kvalita prechodiek katastrofálna
- Vratenie penazi bez problemov
- Chyba mi povod dielov. Nie je znacka ako znacka. Zalezi kde je diel vyrobeny. Mne sa to stalo viac krat. Posledny krat rozvodova sada INA. Napinacia kladka z rumunska atd....
Reakcia obchodu PDM auto
v čase globalizácie trhu je bežnou vecou, že diely jednotlivých značiek sú vyrábané vo fabrikách vo viacerých krajinách sveta. Stále
však platí, že každá fabrika dodržuje výrobné
a kvalitatívne štandardy danej značky.
My nemáme ako ovplyvniť kde bola vyrobená kladka, ktorá bola súčasťou sady, ktorú ste si objednali.
Skupina Schaeffler Group (do ktorej patrí INA) má výrobné závody na Slovensku, Maďarsku, Rumunsku, Rusku,
Mexiku, Číne a v ďalších krajinách. Je teda bežné, že v sadách sú rôzne diely vyrobené v rôznych krajinách sveta, za použitia rovnako kvalitných technológií. Toto si viete ľahko overiť na stránke spomínanej firmy.
- Zabudli dvíhať telefón
Reakcia obchodu PDM auto
nezabudli sme dvíhať telefón, no asi Vy ste pozabudli, že ste nám volali 15.9., čo bol štátny sviatok a iste chápete, že vtedy sme v práci neboli.
Tím PDMAUTO.sk -
Žiadna odpoveď na môj e-mail do dnes - a 1 ND-ostrekovač zadného okna ktorý sa nedá nastaviť a strieka za auto -- 2 zadanie originálneho čísla(motorček ostrekovača) a našlo náhradu ktorú som objednal - prišiel ale dá sa pripojiť len 1 hadička namiesto dvoch -(priznávam že mal som si všimnúť obrázok kde bol len jeden vývod - ale prečo sedelo číslo z náhradou?) Tovar prišiel nepoškodený a dobre zabalený - čas tiež v pohode.
Reakcia obchodu PDM auto
otázku ste nám poslali 3.9.2020 o 22:55, odpoveď na ňu sme Vám poslali 4.9.2020 o 9:54, čo je najskôr, ako to len bolo možné, no na ňu ste už nereagovali. Pred tým ako napíšete takúto recenziu, si prosíme pozrite mailovú schránku.
Tím PDMAUTO.sk