- Ceny
- Dostupnosť tovaru
- Rýchle dodanie, Ochota poradiť
- Rýchlosť dodania, výdaj aj v sobotu doobeda.
Rozumné ceny prehľadný e-shop.
Super obchod aj komunikacia.
komunikácia super
Vsetko bolo OK
Komunikácia cez sms v aplikácii trvá príliš dlho keď človek potrebuje riešiť problém a požiada o pomoc
Dobrý deň, Marián,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu a za to, že ste si vybrali náš obchod. Radi by sme však upozornili, že nemáme žiadnu aplikáciu ani komunikáciu cez SMS. Pravdepodobne si nás mýlite s inou spoločnosťou.
Ak ste mali akýkoľvek problém s objednávkou u nás, neváhajte nás kontaktovať priamo prostredníctvom e-mailu alebo telefonicky. Radi vám pomôžeme vyriešiť akékoľvek otázky alebo požiadavky.
Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám pekný deň!
- rychlost
- jednoduchost balenia - ziadne blbosti
Objednal som si stierace, dorucenie do packeta boxu. Cela operacia prebehla bez akychkolvek problemov, presne tak ako treba. Stranka poskytuje detailne moznosti vyhladavania. Ako fyzicka osoba - nepodnikatel a laicky motorista-neautomechanik som nemal tazkosti vybrat spravne. S montazou tazkosti neboli, som velmi spokojny.
Toto bol môj prvý nákup a určite nie posledný.
- Kvalitné produkty
- Dobre ceny
- Široký výber sortimentu
Ja osobne som s PDM auto veľmi spokojný.
- Rýchle vybavenie objednávky
- Slušné ceny
- Veľký výber tovaru za prijateľné ceny
- Dobra cena
- Komunikacia
- Rychle dodanie
- rýchle vybavenie objednávky, dobrá cena
Predajca mi volal ,cim mi pomohol upresnit nakup .Vdaka tomu mi prisiel spravny diel na auto.dakujem moc
- Rýchle dodanie tovaru.
- Majú zmätok v tom čo je a čo nie je na sklade
- Tovar nepasoval aj po dôkladnom preverení
Reakcia obchodu PDM auto
mrzí nás, že máte negatívnu skúsenosť, avšak radi by sme uviedli veci na pravú mieru. Pri vašej objednávke išlo o prestavbovú sadu spojky z dvojhmotného na jednohmotný zotrvačník. Ak má byť v aute dvojhmotný zotrvačník, výrobcovia odporúčajú vždy originálne riešenie s dvojhmotným zotrvačníkom, ktorý je navrhnutý pre konkrétny model auta.
Niektoré značky síce ponúkajú sady s jednohmotným zotrvačníkom, no ide o alternatívu, ktorá často prináša problémy a nie je štandardne odporúčaná. Pri vašej objednávke sme vás niekoľkokrát upozornili, že kompatibilitu takejto úpravy nevieme zaručiť, keďže prestavbové riešenia nie sú uvedené v odporúčaniach výrobcov vozidiel ani v katalógoch podľa VIN čísla.
Napriek našim upozorneniam ste trvali na tejto objednávke s tým, že vás zaujíma predovšetkým cena a dostupnosť najlacnejšej alternatívy. Veríme, že recenzie by mali byť založené na pravdivých informáciách, preto vás žiadame o zváženie úpravy vašej spätnej väzby.
Ak budete potrebovať ďalšie informácie alebo pomoc, neváhajte nás kontaktovať.
S pozdravom,
Tím PDMauto.sk -
- Dobrý výber, slušné ceny, darček
- Komunikácia (v štádiu nákupu)
- Komunikácia (komunikujú iba niekedy ?)
Ponuku vidíte, urobiť objednávku pre rôzne diely mi prišlo ťažšie...
Doručenie 6-7 dní je nevyhovujúce.
Balík zabalený v nevhodnej krabici tvaru kocky (dostala zabrať, nemáte ju ako chytiť...) a ťažký - aj preto ho asi nedoručili hneď.
Zohnal som veci, ktoré som potreboval - za dobrú cenu, len to trvalo dlho...Reakcia obchodu PDM auto
ďakujeme za vašu spätnú väzbu a odporúčanie nášho obchodu. Radi by sme objasnili niektoré detaily vašej recenzie, aby sme predišli nedorozumeniam.
Doručenie
Vašu objednávku ste vytvorili 19.11.2024 o 18:58, teda mimo našej pracovnej doby. Objednávka bola spracovaná nasledujúci pracovný deň a odoslaná hneď ďalší deň po jej spracovaní. Tovar bol teda odoslaný v najkratšom možnom čase, dokonca skôr, než deklarujeme na našej stránke.
Podľa trasovania balíka bol však tento u kuriérskej spoločnosti približne 5 dní, čo spôsobilo oneskorené doručenie. Toto je, žiaľ, častý problém najmä v období pred Vianocami, kedy kuriérske spoločnosti zažívajú veľký nápor. Je nám ľúto, že táto situácia ovplyvnila vašu spokojnosť, ale veríme, že si uvedomíte, že na tento proces nemáme dosah.
Balenie
Pokiaľ ide o balenie, produkty, ktoré ste objednali (štvoro brzdové kotúče, predné a zadné platničky, filtre na dve autá), majú značnú váhu a rozmery. Z tohto dôvodu musíme používať pevné a hranaté krabice, ktoré umožňujú zabalenie s potrebnými výstužami. Tieto výstuže zabezpečujú bezpečnosť tovaru počas prepravy, aby nedošlo k jeho poškodeniu. Väčšie rozmery krabice sú teda nevyhnutné pre správne zabalenie a ochranu. Tieto postupy sú v súlade so smernicami kuriérskej spoločnosti a zaručujú, že objednaný tovar dorazí v poriadku.
Komunikácia
Vašu poznámku o komunikácii „komunikujú iba niekedy“ považujeme za neštandardnú. Komunikácia je u nás jednou z hlavných priorít a zákazníci ju zvyčajne vyzdvihujú ako veľkú prednosť nášho obchodu. Ak sa však stalo, že sme vám neodpovedali hneď, mohlo ísť o situáciu, kedy naši pracovníci práve obsluhovali iných zákazníkov alebo vybavovali objednávky. Aj napriek tomu sa snažíme vždy reagovať čo najskôr.
Na záver
Ďakujeme za vaše odporúčanie a pochopenie. Sme radi, že ste u nás našli produkty, ktoré ste potrebovali, za výhodné ceny. Veríme, že vaše ďalšie skúsenosti s naším obchodom budú ešte lepšie, a ak budete mať akékoľvek otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať.
S prianím pekného dňa,
Tím PDMauto.sk -
V PDM som si objednal žhaviacu sviečku na vozidlo. Obratom ma z uvedeného obchodu informovali, že uvedený produkt nie je typovo vhodný pre moje vozidlo. Z uvedeného dôvodu bola objednávka zrušená.
Reakcia obchodu PDM auto
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a dôveru v náš obchod. Naším cieľom je vždy zabezpečiť, aby zákazníci obdržali diely, ktoré sú pre ich vozidlo typovo vhodné. Preto sme Vás včas informovali o nekompatibilite žhaviacej sviečky a zabezpečili zrušenie objednávky, aby sme predišli možným komplikáciám.
Ak budete potrebovať pomoc s výberom správnych autodielov v budúcnosti, neváhajte sa na nás obrátiť. Radi Vám pomôžeme!
Ďakujeme, že ste si vybrali PDMauto.sk a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
S pozdravom,
Tím PDMauto.sk -
rychle dorucenie, dobra komunikacia s obchodnikom