Ústretový, pohotový prístup. Priaznivé ceny. Našiel som čo som hľadal;). Všetko pasovalo podľa odporúčania. Ďakujem.

Extra... veľmi profesionálna spoločnosť... odporúčam...

V ponuke majú len jednu kuriérske spoločnosť 3 dni trvalo doručenie !

• Zatiaľ len samé plusy.

Vždy dobre poradia a je dobrá kontrola podľa Vin kódu auta

• Spokojny

Cena dielov a oleja bezkonkurencna oproti gafe lacnejsie o 20€ .

• rýchle dodanie

Pohotová online podpora. Komunikácia, upresnenie výberu správnych dielov prebehlo podľa predstáv.

Super komunikacia, ochotny personal, rychle dodanie

• Spokojnost odporucam

vhodný výber

• výhodná cena produktu, tovar skladom, rýchle vybavenie objednávky

Tovar prišiel včas, kvalitne zabalený, presne to čo som objednával. Odporúčam nákup v uvedenom obchode.

+ ok ceny
    + rychle dodanie
    + osobny odber

• Rychle vybavenie

Spokojny s objednávkou rychle vybavenie a dodanie ci uz na predajnu alebo kuriérom za mna spokojnosť . V porovnaní s konkurenciou ceny na veci co som bral su o 1/3 nizsie nebolo co rozmyslat. Niektore veci boli drahsie aj oproti Allegro a to o 1/2 ale tomice konkretne co som bral boli este výhodne v tomto obchode a bral som uz na dve auta dalsi nakup tiez bude v tomto obchode

• predava
    • predava

• výhodná cena
    • rýchle doručenie
    • tovar bol poškodený

Po inštalácii najdrahšieho katalyzátora v eshope pre moje vozidlo (BOSAL 090-711) a následom teste sme si všimli že katalyzátor je od výroby nedovarený (chýbajúci/nedokončený zvar na výfukovej prírube), kadiaľ unikali výfukové plyny resp. si prisával falošný vzduch. Po odoslaní fotiek a videa s problémom mi bolo zo strany obchodu odpovedané, že mám katalyzátor demontovať a zaslať na reklamáciu. Nakoľko som si nemohol dovoliť byť bez auta počas reklamačnej doby, katalyzátor som zatmelil.
    Aby som sa vyhol kúpe nových poškodených dielov, neplánujem v budúcnu nakupovať z tohto obchodu.

• Rýchle dodanie tovaru

• Veľmi prijateľné ceny

Všetko je v poriadku.

• Rýchlosť
    • Možnosť vratenia tovaru
    • Ceny
    • Neni

Tovar som si prevzal avšak pri oprave autá sme zistili, že nepasuje. Tovar som bez problémov vrátil