• Super obluha, ochotný personál, spokojnosť

• NAY super,vždy nakupujem iba v Nay,

• Rýchlosť a spolahlivost.

ustretovy personal

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že máte pozitívnu skúsenosť s prístupom kolegov na predajni.

• Rýchle vybavenie

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojný s rýchlym vybavením objednávky. Budeme sa tešiť na ďalší nákup.

Obchod prebehol bez problémov

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za recenziu. Vaša pozitívna skúsenosť s nákupom nás teší. Veríme , že Vás ani v budúcnosti nesklameme.

• Rýchle dodanie

Odporúčam

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vašu odozvu a tešíme sa, že bola objednávka vybavená rýchlo, k Vašej spokojnosti.

Alena

Kvôli prechodu na nový systém bola objednávka doručená takmer o dva týždne. Prispela k tomu aj Packeta, keďže nebolo miesto pre doručenie v Z-Boxe.

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za ohodnotenie nákupu. Veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť a zdržanie pri vybavení objednávky, za situáciu sa ospravedlňujeme. Veríme, že ďalšie nákupy budú vybavené k Vašej spokojnosti.

skvelé

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za ohodnotenie nákupu. Tešíme sa Vašej spokojnosti.

Alena

Vyborny service, zaplatila som si dovoz az do bytu a vybalenie. Vsetko prebehlo v poriadku

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za odozvu. Sme veľmi radi, že nákup a služby spojené s dopravou boli vybavené v poriadku a že máte pozitívnu skúsenosť s NAY.

Alena

• rychle, dorucene tak ako bolo slubene

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste spokojný s vybavením Vašej objednávky a že tovar bol dodaný rýchlo.

• super flexibility obchod

cakam este na digestor ktory som v tej objednavke mal zatial nemam este termin kedy mi pride.

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za spätnú väzbu. Teší nás Vaša spokojnosť s nákupom. Veríme, že bude výrobok naskladnený čo najskôr.

• Rýchle doručenie
    • Kvalitný výrobok

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za recenziu, Teší nás, že Vám zakúpený výrobok vyhovuje.

Mária

Ochotná milá predavačka :)

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za milé hodnotenie. Teší nás, že ste boli spokojná s vybavením objednávky a s prístupom našich predajcov.

• drahý dovoz tovaru

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za spätnú väzbu. Mrzí nás, ak ste neboli spokojný s cenou dopravy. Máme na výber niekoľko možností, už je to na zákazníkovi, či potrebuje výnos alebo len doručenie k dverám, poprípade do balíkoboxu. Ceny sú primerané k službám. Veríme, že ďalší nákup prebehne k Vašej spokojnosti.

• Rychlost
    • Komunikácia z kupujucim
    • Ziadna

Z mobilom som spokojny, priprava tovaru rychla

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s rýchlym vybavením objednávky.

Mária

• Tovar zakúpený 27.4 mi mal prísť 7.5. Po týždni 14.5 som objednávku urgoval a dorazila 19.5. Tento krát veľmi nespokojný

S výrobkom spokojný, ale tentokrát s obchodom vôbec

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za hodnotenie. Mrzí nás, že Vám tovar priešiel neskôr ako bolo avizované. Bohužiaľ riadime sa termínmi od dodávateľa a niekedy sa termín posunie. Ospravedlňujeme sa a veríme, že výrobok je v poriadku a že na nás nezanevriete kvôli tejto komplikácií.

spoľahlivý

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojný s nákupom.

Mária

• objednávku som zrušil z dôvodu vašej nepružnosti

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí, že ste neboli spokojný s vybavením objednávky. Veríme, že nám zachováte Vašu priazeň a ďalší nákup prebehne k spokojnosti.

Mária

Rýchlosť vybavenia objednávky a aj doručenia je na jednotku.

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za spätnú väzbu. Teší nás, že ste spokojný s našimi službami a že ste boli spokojný s nákupom.