- Pomer cena a kvalita
- Super pocit po čistení zubov
- Cestovné púzdra
- Časovač na každý režim
- Pre niekoho môže byť menšie mínus jedna nabíjacia stanica
Super výrobok pouzivam mesiac ale som nadmieru spokojná a kúpila by som znova.
- Rýchle dodanie, spokojnosť
- Spokojnosť, rýchlosť vybavenia
Som veľmi spokojná
Dostal som evidente použitý tovar ktorý bol nepoužiteľný vzhľadom na napájanie len z batérií. Problém obchodu je že ponúka tovar a nenapíše že už bol vrátený (a preto je so zľavou?).
- Velmi ochotni
- veľmi rýchlo vybavené
- kotúč sa rýchlo zastaví pri vzpriečení materialu, alebo aj vypnutí spínača
- nie veľmi šťastné riešenie pri spúšťaní píly, treba najprv zatlačiť poistku, potom spustiť a poistku pustiť, čo sa robí jednou rukou, v ktorej držím celú pílu
- nemá vodiacu lištu
Napriek tomu, že tovar bol nový, batéria poškodená - nedala sa dobiť, takže teraz riešim reklamáciu.
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť s nákupom v našej spoločnosti. Uisťujeme Vás, že nebolo v našom záujme Vám predať poškodený tovar a veríme, že reklamácia bude doriešená k Vaše plnej spokojnosti.
rychlosť
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s rýchlosťou vybavenia Vašej objednávky boli spokojný.
- Výber produktov
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie. Sme radi, že Vám náš sortiment produktov vyhovuje.
Lenka -
- Veľa produktov hneď na sklade
- Reklamatelnost
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu kladnú recenziu. Teší nás, že ste s našimi službami spokojný.
- komunikácia obchodu
- rýchlosť dodania
- balenie tovaru
- veľká vďaka :) som spokojná
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Teší nás, že ste s nákupom v našej spoločnosti spokojná a naše služby Vám vyhovujú.
Lenka -
Dlhodobo nakupujem cez nay a som veľmi spokojná.
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Veľmi si vážime Vašu prejavenú spokojnosť s nákupom v našej spoločnosti a veríme, že nám Vašu priazeň zachováte aj v budúcnosti.
Lenka -
Všetko bolo vporiadku. Teším sa, že mali tovar, ktorý som potrebovala kúpiť. Odporúčam
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie. Sme radi, že nákup prebehol k Vašej spokojnosti.
- Ok
- žiadne
Lenka -
Obchod je fajn. Ale viac by som zaškolila nových zamestnancov. Nakoľko, nepoznajú darčekové karty ktoré sami majú v ponuke.
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a mrzí nás, ak ste s prístupom predajcov mali negatívnu skúsenosť. Uisťujeme Vás, že sa snažíme naše služby a prístup predajcov neustále zlepšovať a veríme, že ďalšie nákupy už prebehnú k Vašej plnej spokojnosti.
Lenka -
Objednal som si tlačiareň HP na ktorú som si mohol uplatniť cash back.Akcia platila do 31.1.V ten deň som zaplatil a kuriérska služba v ten deň prebrala zásielku.Ked som napísal ako by som si mohol uplatniť cash back,tak napísali že to si mám uplatniť nie v NAY ale u výrobcu.Je to trochu smiešne, že keď si kúpite výrobok v NAY tak musíte ísť za výrobcom.
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie a mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť s nákupom v našej spoločnosti. Podmienky danej akcie aktuálne ešte preverujeme a následne Vás budeme informovať so stanoviskom k predmetnej situácií.
Ďakujem za pochopenie
Nay
Lenka -
- Dobrá komunikácia a rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že Vám nákup v našej spoločnosti vyhovuje a veríme, že nám Vašu priazeň zachováte aj v budúcnosti.
- Rýchle doručenie
- Väčšina tovaru skladom
- Nový nerozbalený tovar
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s doručením Vašej objednávky boli spokojný a naše služby Vám vyhovujú.
Profesionálne
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste snákupom v našej spoločnosti spokojný.
- rýchlé
- Rýchlosť,profesionalita
Reakcia obchodu NAY.sk
ďakujeme za Vašu kladnú recenziu. Sme radi, že Vám naše služby vyhovujú a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
Lenka