Vážení zákazníci, z dôvodu zlúčenia skupiny ELEKTROSPED, a. s. a skupiny NAY a.s., dochádza od 1. 9. 2024 na Heureke k zjednoteniu e-shopov datart.sk a nay.sk pod názvom NAY. Bližšie informácie o spojení nájdete na stránkach https://www.nay.sk/datart-je-nay

Veľmi sa mi páči výber tovaru a rýchle doručenie vybraného tovaru.

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za ohodnotenie nákupu. Tešíme sa, že ste spokojný s ponúkaným sortimentom výrobkov a tiež s rýchlym dodaním objednávky.

Alena

• Prehľadný web, jasný termín dodania, respektíve vyzdvihnutia, profesionálna komunikácia

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Tešíme sa, že Vás zaujala naša webová stránka a že ste spokojný s komunikáciou pri vybavovaní objednávky.

• Veľký vyber
    • Nízke ceny
    • Rýchle bezplatne doručenie na predajňu

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vašu recenziu. Sme veľmi radi, že ste spokojný s cenami výrobkov a tiež s ponúkaným sortimentom. Tešíme sa tiež Vašej spokojnosti s rýchlym vybavením objednávky.

Veľmi rád chodím nakupovať do Nay elektra s tovarom som Veľmi spokojný Ďakujem

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za ohodnotenie nákupu. Tešíme sa, že radi nakupujete v NAY a tiež, že ste spokojný so zakúpenými výrobkami. Veríme, že si i v budúcnosti zachováme Vašu priazeň.

Max spokojnosť s obchodom

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás Vaša spokojnosť s nákupom v NAY.

Dobré a hlavne rýchle .

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste s nákupom V NAY boli spokojný a tiež, že objednávka bola vybavená rýchlo.

Super,rýchlo,jednoducho

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vašu reakciu. Tešíme sa, že nákup bol vybavený rýchlo, k Vašej spokojnosti.

• Cena
    • rýchlosť doručenia
    • Častokrát akcie a poštovné zdarma

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za ohodnotenie nákup. Sme radi, že Vám vyhovujú ceny nami ponúkaných produktov a taktiež, že objednávka bola vybavená rýchlo, k Vašej spokojnosti. Tiež sa tešíme, že Vás zaujali nami ponúkané akcie.

Alena

Vynikajuca cena pre tento ovladac. Preto asi byva casto vypredany. Prisiel v poriadku a je funkcny. Odporucam.

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za hodnotenie. Teší nás, že Vám vyhovuje naša cenová ponuka a že nákup prebehol v poriadku.

Mária

jeden den objednane, druhy den rano v balikoboxe + cena znizena o poskytnutu zlavu za ohodnotenie sluzieb

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste s vybavením objednávky boli spokojný.

• Rýchlosť vydaja
    • Príjemná obsluha

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za spätnú väzbu. Veľmi náš teší, že ste boli spokojný s rýchlym vybavením objednávky a že Vám vyhovujú naše služby.

• kvalita a rýchlosť

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojný s vybavením objednávky.

• Vždy veľká spokojnosť
    • Rada sa sem vraciam

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za recenziu. Sme radi, že ste našou stálou zákazníčkou a že ste spokojná s našimi službami.

Všetko v poriadku

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojný s nákupom.

Mária

Veľmi rýchle doručenie s milým personalom

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s prístupom našich predajcov.

Mária

• rýchle dodanie a všetko o.k

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že nákup bol vybavený rýchlo a k Vašej spokojnosti.

Alena

Chvalim velmi ustretovy personal. Pomohli mi aj s dalsim nakupom a pozreli aj do sysz´temu, lebo som nemala Nay karticku pri sebe.

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojný s prístupom personálu na pobočke.

• Rychlost dodania

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za ohodnotenie nákupu. Tešíme sa, že ste boli spokojný s rýchlym vybavením nákupu.

Alena

+ jedným slovom: spokojnosť...

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že ste spokojná s vybavením Vašej objednávky.

• Ceny tovaru

Dorucenie neprebehlo tak ako malo, dorucenie som si objednal do balikoboxu slovenskej pošty pri dome, balik vsak bol ulozeny na poste asi 2km od mojho domu, teda bolo tam treba ist, cakat na poste, atd. Nerozumiem preco to tak bolo, ale je to zbytocna a velka komplikacia...

Reakcia obchodu NAY.sk

ďakujeme za Vašu odozvu. Veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť s doručením objednávky a za situáciu sa ospravedlňujeme. Slovenskú poštu budeme o situácii informovať. Uveďte nám v odpovedi na email, ktorý sme Vám zaslali, či súhlasíte so zaslaním zľavového kupónu na ďalší nákup. Veríme, že v budúcnosti budú nákupy vybavené k Vašej spokojnosti.