Informaciu,ktoru som po telefonickom dotaze obdrzal,ze mobil si mozem zakupit v akcii 106eur aj na predajni Liptovsky Mikulas bol zavadzajuci,pretoze my bolo na predajni povedane ze ta cena plati len cez eshop.

• Vsetko OK - rychlo, lacno, spolahlivo

• Sklicko nebolo vhodne na dany typ telefonu

V poriadku, sklo je OK, už slúži účelu.

• Som spokojná,

Milý zákazník,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a pozitívne hodnotenie. Teší nás, že ste bola spokojná s rýchlosťou doručenia aj s celkovým priebehom nákupu. Veríme, že sa na nás obrátite aj nabudúce.

tím Mobilonline

• Najlepsia cena na produkt, ktory som chcel + dokonca slovenska distribucia. Nizsia cena ako z Aliexpressu.
    • Maju pomerne vela pobociek ako som pozeral, takze snad pripadna reklamacia prebehne ok
    • Zatial to bol moj prvy nakup a neriesil som ziadny problem, cize tu nemam co poveda.

Vyhodne ceny, vela pobociek, siroky vyber.

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Veľmi si vážime Vaše pozitívne hodnotenie a teší nás, že ste u nás našli najlepšiu cenu aj slovenskú distribúciu. Veríme, že aj prípadné ďalšie nákupy prebehnú rovnako bez problémov a že budete s našimi službami aj naďalej spokojný.

• Rýchlo vybavená objednávka
    • Rýchla doprava
    • Trošku neprehľadný web

Milý zákazník,

ďakujeme za Vaše hodnotenie a spätnú väzbu. Teší nás, že ste boli spokojný s rýchlosťou vybavenia aj doručením objednávky. Zároveň ďakujeme za poznámku k webu – budeme na ňom pracovať, aby bol prehľadnejší a používateľsky prívetivejší.

• Dobrá cena, rýchle doručenie

Milý zákazník,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste spokojný s cenou aj rýchlosťou doručenia. Veríme, že pri ďalšom nákupe u nás získate ešte lepší dojem.

tím Mobilonline

Super cena a mal som aj zľavu takže spokojnosť ....

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste sa podelili o svoju skúsenosť. Teší nás, že ste boli spokojný s cenou aj uplatnenou zľavou. Veríme, že Vás opäť potešíme našou ponukou aj nabudúce.

tím Mobilonline

Rýchle dodanie a super kvalita

Milý zákazník,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou dodania aj kvalitou tovaru. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a budeme sa tešiť na Vaše ďalšie návštevy.

tím Mobilonline

Dlhšie som hľadala predajňu, ale našla som. Milá, ústretová predavačka. Tovar bol v poriadku.

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o Vašu skúsenosť. Teší nás, že ste boli spokojná s prístupom našej predavačky aj s doručeným tovarom. Veríme, že pri ďalšej návšteve už predajňu nájdete bez problémov.

tím Mobilonline

cena, dodanie, kvalita, všetko ok

Milý zákazník,

ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojný s cenou, dodaním aj kvalitou našich služieb. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.

tím Mobilonline

Maju dobre ceny, product presne ako pipusany. Dorucenie expresne

Milý zákazník,

ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Teší nás, že ste spokojný s cenami, rýchlym doručením aj presným popisom produktov. Budeme radi, ak sa na nás obrátite aj nabudúce.

• Rýchle vybavenie objednávky
    • Pohodlné vyzdvihnutie v Packete
    • Jednoduchá platba

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste si našli čas na hodnotenie. Veľmi si vážime Vašu spokojnosť s rýchlym doručením, vyzdvihnutím aj platbou. Veríme, že sa na nás obrátite aj v budúcnosti.

tím Mobilonline

Vždy ochotný poradiť. Skvelý prístup. Ja som vždy spokojná aj s výrobkami. Môžem len odporúčať

Milý zákazník,

ďakujeme za krásne slová a Vašu dlhodobú spokojnosť! Veľmi si vážime, že oceňujete náš prístup a ochotu poradiť. Budeme sa snažiť, aby ste boli spokojná aj naďalej.

• Internetova aj kamenna predajňa

Milý zákazník,

ďakujeme za Vaše hodnotenie! Sme radi, že oceňujete možnosť výberu medzi internetovou a kamennou predajňou. Veríme, že Vám táto flexibilita uľahčí každý nákup.

• Bez čakania
    • Osobný odber
    • Kvalitný personál
    • Platba kartou alebo hotovosť
    • Nemám čo vytknúť

Zatiaľ veľká spokojnosť! Za tu cenu. Super!

Milý zákazník,

ďakujeme za Vaše hodnotenie a krásne slová! Teší nás, že ste boli spokojný s rýchlosťou, obsluhou aj možnosťami platby. Veríme, že aj pri ďalšom nákupe budete mať rovnako pozitívnu skúsenosť.

• Všetko ok
    • Ziadna

Milý zákazník,

ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku a boli ste spokojný.
    Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup.

tím Mobilonline

• -Veľmi dobrý výber náhradných dielov
    • -Možnosť si nechať poslať objednaný tovar do zásielkovne

-Veľa náhradných dielov,dobrá komunikácia,sledovanie tovaru a je tu možnosť si nechať poslať objednaný tovar do zásielkovne.

Milý zákazník,
    ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a podrobnú spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že ste spokojný s výberom náhradných dielov, komunikáciou aj možnosťou doručenia do Zásielkovne. Veríme, že Vás potešíme aj pri ďalšom nákupe.

• nízka cena
    • nie je možný širší výber napr. na HONOR

Milý zákazník,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie a spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili priaznivú cenu. Ponuku neustále obmieňame podľa aktuálnej dostupnosti a dopytu, preto veríme, že si u nás vyberiete aj nabudúce.