- možnosť osobného vyzdvihnutia
- prehľadný web
- jednoduchý a rýchly nákup online
- s mobilom som veľmi spokojná, kúpila som si repas triedu A
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu skvelú spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili možnosť osobného vyzdvihnutia, prehľadnosť nášho webu a jednoduchý proces nákupu online. Teší nás, že ste spokojná s mobilom z repasovanej triedy A. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou a dúfame, že sa na nás opäť obrátite aj v budúcnosti.
tím Mobilonline -
- Vyzdvihnutie tovaru v predajni.
Vytvorenie objednávky a do piatich minút vyzdvihnutie tovaru priamo v predajni.
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili rýchlosť a pohodlie našej služby vyzdvihnutia tovaru priamo v predajni. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a tešíme sa, že sme splnili vaše očakávania.
- pobočky
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili našu cenovú ponuku a dostupnosť pobočiek. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a tešíme sa, že ste si vybrali práve nás.
O.K.
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu! Sme radi, že ste boli spokojný s našimi službami. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby.
- Telefón bol otvorený
Milý zákazník,
ďakujeme, že ste nás informovali o svojej skúsenosti. Snažíme sa, aby všetky produkty, ktoré posielame, spĺňali tie najvyššie štandardy.
Vašu spätnú väzbu berieme na vedomie a v prípade akýchkoľvek otázok alebo nejasností vás radi podporíme prostredníctvom našej zákazníckej linky. Veríme, že napriek tejto situácii budete s vaším nákupom spokojní.
- Rýchlosť doručenia
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
- Rýchlosť
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou našich služieb. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
tím Mobilonline -
Veľmi dobrý a spoľahlivý obchod.
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste s našimi službami spokojní a že považujete náš obchod za spoľahlivý. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
tím Mobilonline -
Výborná cena produktu, rýchle doručenie.
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s cenou produktu a rýchlosťou doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
- rýchle dodanie,
- možnosť výberu na predajni
- platba kartou
- výrobok sedí s popisom na eshope
- dobrá cena
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Teší nás, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním, možnosťou vyzdvihnutia na predajni a pohodlnou platbou kartou. Sme radi, že výrobok spĺňa popis na našom eshope a že cena vás potešila. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá, a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
- Ok
Ok.
Milý zákazník,
ďakujeme, že ste sa podelili o svoju skúsenosť s nákupom. Sme veľmi radi, že ste s našimi službami opäť spokojní a že zariadenie spĺňa vaše očakávania. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá, a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
tím Mobilonline -
Môj druhý nákup z kategórie " nové z výkupu". Opäť bez problémov. Zariadenie v stave nového, v pôvodnom balení, príslušenstvo nepoužité a pôvodne zabalené. Spoľahlivý predajca. Ďakujem.
Milý zákazník,
ďakujeme, že ste sa podelili o svoju pozitívnu skúsenosť s nákupom. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní so stavom zariadenia a kvalitou našich služieb. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a teší nás, že ste si u nás opäť našli to, čo ste hľadali.
Čo sľúbili to splnili.
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu skvelú spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že sme splnili vaše očakávania a dodržali naše sľuby. Našim cieľom je vždy poskytnúť našim zákazníkom kvalitné služby a spoľahlivosť.
- Rýchlosť doručenia na predajňu
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia na predajňu. Našim cieľom je zabezpečiť, aby sa vaše objednávky dostali čo najrýchlejšie na miesto, ktoré vám najviac vyhovuje.
Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a veríme, že aj v budúcnosti budeme môcť poskytnúť rovnakú kvalitu služieb.
tím Mobilonline -
- Výborne poradili a rýchle dodanie
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu skvelú spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našimi poradenstvom a rýchlym dodaním. Našim cieľom je vždy poskytovať kvalitnú podporu a zabezpečiť, aby naše objednávky dorazili čo najskôr.
Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a prajeme vám príjemné nákupy!
tím Mobilonline -
- moznost pozriet na ktorej predani sa tovar nachadza
- dorucenie na predajnu
- komunikacia s obchodom
- pomalsia aktualizacia stavu objednavky
- pomaly eshop / webstranka
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili možnosť sledovania dostupnosti tovaru na predajni a možnosť doručenia na predajňu. Taktiež si vážime vašu zmienku o komunikácii s naším obchodom. Na druhej strane nás mrzí, že ste narazili na pomalšiu aktualizáciu stavu objednávky a že ste mali problémy s rýchlosťou našej webovej stránky.
Vašu spätnú väzbu berieme na vedomie a pracujeme na zlepšení týchto oblastí, aby sme vám poskytli ešte lepší nákupný zážitok.
Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a veríme, že vaše budúce skúsenosti budú ešte lepšie.
- Dobra cena
- Rychle dodanie
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s cenou a rýchlosťou dodania. Naším cieľom je ponúknuť vám kvalitné produkty za výhodné ceny a zabezpečiť rýchly a bezproblémový nákupný proces.
- Dobré ceny
- Mobil bol otvorený. Pritom bolo Písané na stránke mobilonline nový tovar. Nebolo žiadne info že jedná o otvorené balenie.
- Som sklamaný
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa, že ste obdržali mobil, ktorý bol otvorený, hoci na stránke bolo uvedené, že ide o nový tovar. V niektorých prípadoch môžu byť produkty rozbalené, napríklad ak ide o posledný kus alebo vystavený model. Každopádne sa jedná o nový tovar, nikdy nepoužitý.
tím Mobilonline -
Spoľahlivý obchod s prijateľnými cenami
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že hodnotíte náš obchod ako spoľahlivý a cenovo dostupný. Našim cieľom je poskytovať kvalitné produkty za výhodné ceny, aby sme sa stali vaším preferovaným miestom pre nákupy.
tím Mobilonline -
Obchod je super a cenovo dostupný pre každého
Milý zákazník,
ďakujeme za vaše milé slová! Sme veľmi radi, že hodnotíte náš obchod ako skvelý a cenovo dostupný. Naším cieľom je ponúknuť kvalitné produkty za výhodné ceny, aby sme uspokojili širokú škálu zákazníkov.
Tešíme sa na vaše ďalšie nákupy a vždy sa budeme snažiť ponúknuť to najlepšie!
tím Mobilonline