• možnosť osobného vyzdvihnutia
    • prehľadný web
    • jednoduchý a rýchly nákup online
    • s mobilom som veľmi spokojná, kúpila som si repas triedu A

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu skvelú spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili možnosť osobného vyzdvihnutia, prehľadnosť nášho webu a jednoduchý proces nákupu online. Teší nás, že ste spokojná s mobilom z repasovanej triedy A. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou a dúfame, že sa na nás opäť obrátite aj v budúcnosti.

tím Mobilonline

• Vyzdvihnutie tovaru v predajni.

Vytvorenie objednávky a do piatich minút vyzdvihnutie tovaru priamo v predajni.

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili rýchlosť a pohodlie našej služby vyzdvihnutia tovaru priamo v predajni. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a tešíme sa, že sme splnili vaše očakávania.

tím Mobilonline

Obchod urobí všetko pre to, aby vám sťažil vrátenie tovaru v 14-dennej lehote.

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste sa s nami podelili o svoju skúsenosť. Je nám ľúto, že ste mali problémy s vrátením tovaru v zákonnej 14-dňovej lehote. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá a situáciu určite preveríme, aby sme zabezpečili, že proces vrátenia bude pre našich zákazníkov jednoduchý a bezproblémový.

Ak máte ešte akékoľvek nevyriešené otázky alebo problémy, prosíme vás, aby ste nás kontaktovali prostredníctvom zákazníckej podpory. Radi vám pomôžeme.

• cena
    • pobočky

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili našu cenovú ponuku a dostupnosť pobočiek. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou, a tešíme sa, že ste si vybrali práve nás.

O.K.

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu! Sme radi, že ste boli spokojný s našimi službami. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby.

• Telefón bol otvorený

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste nás informovali o svojej skúsenosti. Snažíme sa, aby všetky produkty, ktoré posielame, spĺňali tie najvyššie štandardy.

Vašu spätnú väzbu berieme na vedomie a v prípade akýchkoľvek otázok alebo nejasností vás radi podporíme prostredníctvom našej zákazníckej linky. Veríme, že napriek tejto situácii budete s vaším nákupom spokojní.

• ultra rychle odoslanie
    • rychle vratenie penazi po vrateni tovaru v zakonnej lehote. tovar ale bol kupovany cez heureku, co pravdepodobne prispelo k rychlemu vyrieseniu.
    • dostali sme poskriabany, pouzivany vysavac, s prachom z vysavania v zbernej nadobe...!
    • vobec ziadna reakcia na mail, kde sme na zaklade fotografii ziadali vysvetlenie k dodaniu pouziteho, poskodeneho tovaru a ziadali navrh riesenia

moj nazor: nekupovat z tohoto obchodu priamo, len cez heureku. priama komunikacia s obchodom je velmi zla.

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste sa podelili o svoju skúsenosť. Mrzí nás, že tovar, ktorý ste obdržali, nebol v očakávanom stave. Takéto situácie nie sú v súlade s našimi štandardmi a vašu spätnú väzbu berieme veľmi vážne.

Sme však radi, že proces vrátenia tovaru a refundácie prebehol rýchlo a bez problémov. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá, a preto urobíme všetko pre to, aby sa podobné situácie neopakovali.

Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Chceme si napraviť vašu dôveru a dokázať, že nám záleží na kvalite našich služieb.

• Rýchlosť doručenia

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

• Rýchlosť

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou našich služieb. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

tím Mobilonline

Veľmi dobrý a spoľahlivý obchod.

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste s našimi službami spokojní a že považujete náš obchod za spoľahlivý. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

tím Mobilonline

Slúchadlá prišli rýchlo ale jedno slúchadlo vôbec nefunguje

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste sa podelili o svoju skúsenosť. Ospravedlňujeme sa za vzniknutý problém so slúchadlami. Určite nám na vašej spokojnosti záleží a okamžite sa postaráme o výmenu alebo vrátenie tovaru. Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom zákazníckej podpory, aby sme mohli problém čo najrýchlejšie vyriešiť.

tím Mobilonline

Výborná cena produktu, rýchle doručenie.

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s cenou produktu a rýchlosťou doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

• rýchle dodanie,
    • možnosť výberu na predajni
    • platba kartou
    • výrobok sedí s popisom na eshope
    • dobrá cena

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Teší nás, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním, možnosťou vyzdvihnutia na predajni a pohodlnou platbou kartou. Sme radi, že výrobok spĺňa popis na našom eshope a že cena vás potešila. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá, a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

• Ok

Ok.

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste sa podelili o svoju skúsenosť s nákupom. Sme veľmi radi, že ste s našimi službami opäť spokojní a že zariadenie spĺňa vaše očakávania. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá, a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

tím Mobilonline

Môj druhý nákup z kategórie " nové z výkupu". Opäť bez problémov. Zariadenie v stave nového, v pôvodnom balení, príslušenstvo nepoužité a pôvodne zabalené. Spoľahlivý predajca. Ďakujem.

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste sa podelili o svoju pozitívnu skúsenosť s nákupom. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní so stavom zariadenia a kvalitou našich služieb. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a teší nás, že ste si u nás opäť našli to, čo ste hľadali.

Čo sľúbili to splnili.

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu skvelú spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že sme splnili vaše očakávania a dodržali naše sľuby. Našim cieľom je vždy poskytnúť našim zákazníkom kvalitné služby a spoľahlivosť.

Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a ďakujeme za dôveru!

• Rýchlosť doručenia na predajňu

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou doručenia na predajňu. Našim cieľom je zabezpečiť, aby sa vaše objednávky dostali čo najrýchlejšie na miesto, ktoré vám najviac vyhovuje.

Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a veríme, že aj v budúcnosti budeme môcť poskytnúť rovnakú kvalitu služieb.

tím Mobilonline

• Výborne poradili a rýchle dodanie

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu skvelú spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našimi poradenstvom a rýchlym dodaním. Našim cieľom je vždy poskytovať kvalitnú podporu a zabezpečiť, aby naše objednávky dorazili čo najskôr.

Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a prajeme vám príjemné nákupy!

tím Mobilonline

• moznost pozriet na ktorej predani sa tovar nachadza
    • dorucenie na predajnu
    • komunikacia s obchodom
    • pomalsia aktualizacia stavu objednavky
    • pomaly eshop / webstranka

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili možnosť sledovania dostupnosti tovaru na predajni a možnosť doručenia na predajňu. Taktiež si vážime vašu zmienku o komunikácii s naším obchodom. Na druhej strane nás mrzí, že ste narazili na pomalšiu aktualizáciu stavu objednávky a že ste mali problémy s rýchlosťou našej webovej stránky.

Vašu spätnú väzbu berieme na vedomie a pracujeme na zlepšení týchto oblastí, aby sme vám poskytli ešte lepší nákupný zážitok.

Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a veríme, že vaše budúce skúsenosti budú ešte lepšie.

• Dobra cena
    • Rychle dodanie

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s cenou a rýchlosťou dodania. Naším cieľom je ponúknuť vám kvalitné produkty za výhodné ceny a zabezpečiť rýchly a bezproblémový nákupný proces.

Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a ďakujeme za dôveru!