Objednávka bola vybavená rýchlo a v poriadku, ďakujeme
- Hodinky naozaj ako nové..bol som príjemne prekvapený.
Milý zákazník,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že Vás stav hodiniek príjemne prekvapil a že ste spokojný s nákupom.
- Spokojnosť mimoriadna
Vybavené kuriérom GLS do 2dni
Takže vážený e-shop mobil online.sk
Tímto obchodom vybavenia objednávky
Na dobierku iba do 2dni cez GLS kuriéra
Na adresu máte umna veľké plus aj u ostatných ľudí čo poznám máte veľké Plus
Ďakujem za pochopenie dopočutiaReakcia obchodu mobilonline.sk
Milý zákazník,
veľmi pekne ďakujeme za milé slová a Vašu mimoriadnu spokojnosť. Teší nás, že doručenie prebehlo rýchlo a bez problémov, a že ste s naším e-shopom spokojný aj Vy, aj Vaše okolie.
- Slušný výber
- Komunikácia
Milý zákazník,
ďakujeme za pozitívne hodnotenie, sme radi, že Vás potešil náš výber aj komunikácia. Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup!
tím Mobilonline -
- Moznost rychleho vyzdvihnutia dostatok predajni v okoli na rychle doručenie domov ale lepdlsia konkutlrencia
Milý zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás, že ste spokojný s rýchlym vyzdvihnutím a dostupnosťou predajní. Vašu pripomienku si berieme k srdcu.
tím Mobilonline -
Krabice boli otvorené pre nič za nič a žiaden popis o ochrannom skle
Milý zákazník,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu s otvorenými krabicami a nedostatočnými informáciami o ochrannom skle. Váš podnet si berieme k srdcu a preveríme ho s naším tímom, aby sme predišli podobným skúsenostiam v budúcnosti.
- ceny
- počet pobočiek
- výber zariadení
- ochota personálu
Pridal by som telefónny kontakt na všetky pobočky a možnosť dovolať sa aj cez víkend.
Milý zákazník,
veľmi pekne ďakujeme za Vaše hodnotenie a skvelé postrehy! Teší nás, že oceňujete naše ceny, širokú sieť pobočiek, ponuku zariadení aj ochotu personálu.
Ďakujeme aj za návrh na zlepšenie – Vašu pripomienku si berieme k srdcu a určite ju zvážime pri ďalšom zlepšovaní našich služieb.
- Nebol žiadny problém
Milý zákazník,
ďakujeme za Vašu spokojnosť a za to, že ste si našli čas na hodnotenie. Teší nás, že všetko prebehlo bez problémov a tovar dorazil v poriadku.
tím Mobilonline -
- Rýchlosť vybavenia, nižšie ceny, kvalitné služby
Milý zákazník,
ďakujeme za Vašu recenziu a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Teší nás, že ste spokojný s rýchlosťou vybavenia objednávky, našimi cenami a službami. Budeme sa snažiť, aby boli aj Vaše budúce nákupy u nás rovnako príjemné.
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia
Milý zákazník,
ďakujeme, že ste si našli čas na hodnotenie. Teší nás, že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania aj komunikáciou. Veríme, že nás navštívite aj nabudúce.
tím Mobilonline -
Informaciu,ktoru som po telefonickom dotaze obdrzal,ze mobil si mozem zakupit v akcii 106eur aj na predajni Liptovsky Mikulas bol zavadzajuci,pretoze my bolo na predajni povedane ze ta cena plati len cez eshop.
Milý zákazník,
ďakujeme za spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa za nejednoznačné informácie ohľadom ceny. Rozumieme, že takáto situácia mohla pôsobiť mätúco. Niektoré akciové ceny sú dostupné len pri nákupe online, no vašu pripomienku berieme vážne a postúpime ju zodpovedným kolegom, aby sme zlepšili komunikáciu smerom k zákazníkom.
- Vsetko OK - rychlo, lacno, spolahlivo
Milý zákazník,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že všetko prebehlo rýchlo, výhodne a spoľahlivo. Teší nás Vaša spokojnosť a veríme, že nás opäť navštívite.
tím Mobilonline -
- Svojvoľne zatvorenie prevádzky,čakal som od 16.45 do18.00.
Milý zákazník,
ďakujeme, že ste sa podelili o svoju skúsenosť. Mrzí nás, že ste zažili nepríjemnosť v súvislosti so zatvorenou predajňou. Situáciu preveríme, aby sa podobná situácia v budúcnosti neopakovala. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie a ďakujeme za pochopenie.
tím Mobilonline -
- Sklicko nebolo vhodne na dany typ telefonu
Milý zákazník,
ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ochranné sklo nebolo vhodné pre váš model telefónu. Ak by ste potrebovali s výberom poradiť alebo zabezpečiť výmenu, radi vám pomôžeme – neváhajte sa obrátiť na náš tím.
tím Mobilonline -
V poriadku, sklo je OK, už slúži účelu.
Milý zákazník,
ďakujeme za spätnú väzbu. Sme radi, že ste spokojný a že ochranné sklo už spoľahlivo plní svoj účel. Veríme, že aj pri ďalšom nákupe budete rovnako spokojný.
- Som spokojná,
Milý zákazník,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a pozitívne hodnotenie. Teší nás, že ste bola spokojná s rýchlosťou doručenia aj s celkovým priebehom nákupu. Veríme, že sa na nás obrátite aj nabudúce.
tím Mobilonline -
- Najlepsia cena na produkt, ktory som chcel + dokonca slovenska distribucia. Nizsia cena ako z Aliexpressu.
- Maju pomerne vela pobociek ako som pozeral, takze snad pripadna reklamacia prebehne ok
- Zatial to bol moj prvy nakup a neriesil som ziadny problem, cize tu nemam co poveda.
Vyhodne ceny, vela pobociek, siroky vyber.
Milý zákazník,
ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť. Veľmi si vážime Vaše pozitívne hodnotenie a teší nás, že ste u nás našli najlepšiu cenu aj slovenskú distribúciu. Veríme, že aj prípadné ďalšie nákupy prebehnú rovnako bez problémov a že budete s našimi službami aj naďalej spokojný.
Inu farbu ste dorucili 3 krat se to stalo
Milý zákazník,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Mrzí nás, že ste dostali nesprávnu farbu produktu – a to opakovane. Tento problém preveríme s naším skladom, aby sa podobné chyby neopakovali. Ak ste tovar ešte nevrátili alebo nevyriešili situáciu s kolegami, neváhajte nás prosím kontaktovať, radi pomôžeme.
- Rýchlo vybavená objednávka
- Rýchla doprava
- Trošku neprehľadný web
Milý zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie a spätnú väzbu. Teší nás, že ste boli spokojný s rýchlosťou vybavenia aj doručením objednávky. Zároveň ďakujeme za poznámku k webu – budeme na ňom pracovať, aby bol prehľadnejší a používateľsky prívetivejší.
- Dobrá cena, rýchle doručenie
Milý zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste spokojný s cenou aj rýchlosťou doručenia. Veríme, že pri ďalšom nákupe u nás získate ešte lepší dojem.
tím Mobilonline