Veľká spokojnosť

• Prišla mi objednávka do pár dní.

• Cena
    • Zľava
    • Rýchlosť
    • Možnosť vyzdvihnúť na predajni
    • Ústretovosť na kamennej predajni v Humennom
    • Neúplné notifikácie chýba notifikácia "Odoslané na predajňu"
    • Zlá zákaznícka podpora-nemožnosť sa dovolať potrebujete veľa trpezlivosti
    • Otváracie hodiny na originálnom webe e-shopu chýba čas obedňajšej prestávky. Po kontakte na infolinku ( po 30 minútach ) mi bolo oznámené že to majú tie otváracie hodiny aj s obedňajšou prestávkou na Google maps

• Osobný odber

• Rychle dodanie, dobra komunikacia

Ochotne a rýchlo.Len tak ďalej a obchodu sa bude dariť.

• Vihodni

Mílý nápomocný

Milý zákazník,

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojný s naším prístupom a pomocou. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy!

• Tovar skladom
    • Ihned k odberu do par minut
    • Smiesna cena za puzdro (1€)

Milý zákazník,

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a hodnotenie. Sme radi, že ste ocenili rýchlu dostupnosť tovaru a výhodnú cenu. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy!

• E-shop OK
    • Rozdielne ceny v e-shope a na predajniach , ak si vyberiete nejaky tovar a idete si ho kupit do predajne, ste nemilo prekvapeny, rozdiely cien su niekedy velmi velke (v mojom pripade obaly za 1euro v eshope na predajni stali 8-15 eur) takze som si tovar hned nemohol kupit ale musel som si ich objednat cez e-shop , cakat na vybavenie a znovu prist po tovar. Grrr

Milý zákazník,

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Chápeme, že rozdielne ceny môžu byť nepríjemné. Niekedy organizujeme výpredaje a akcie určené výhradne pre e-shop, zatiaľ čo iné zľavy môžu byť dostupné len na predajniach. Rovnako sa môže stať, že na predajni nájdete tovar za výrazne nižšiu cenu ako v e-shope.

Ospravedlňujeme sa za akékoľvek nepríjemnosti a veríme, že pri ďalšom nákupe budete spokojnejší.

• Rýchle dodanie tovaru

nič

Milý zákazník,

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a hodnotenie. Teší nás, že ste boli spokojný s rýchlym dodaním tovaru. Budeme radi, ak sa na nás obrátite aj v budúcnosti.

tím Mobilonline

• Super cena. Kupoval som tablet - nový z výkupu.
    • Odskúšanie tovaru a vyzdvihnutie na predajni.

Milý zákazník,

Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojný s cenou aj možnosťou odskúšania a vyzdvihnutia tabletu na predajni. Veríme, že Vám bude dobre slúžiť a tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.

tím Mobilonline

sice neskorle vsetko doslo jak malo

Milý zákazník,

Ďakujeme za Vašu recenziu a spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa za mierne oneskorenie, no sme radi, že tovar dorazil v poriadku. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a budeme sa snažiť o ešte lepšie služby v budúcnosti.

Rýchle doručenie, spokojnosť

Milý zákazník,

Ďakujeme za Vašu recenziu a pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlym doručením a celkovou skúsenosťou. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a tešíme sa na ďalšie nákupy u nás.

• Rýchly, spoľahlivý

Milý zákazník,

ďakujeme za vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli s rýchlosťou a spoľahlivosťou nášho obchodu spokojný. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.

• Vihodne

Milý zákazník,

ďakujeme za vaše hodnotenie. Teší nás, že ste s nákupom spokojný. Veríme, že sa k nám opäť vrátite.

Tím Mobilonline

• cez víkend asi nepracovali, neposlali mi číslo účtu na zaplatenie objednávky, až po mojej urgencii v pondelok.

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa za oneskorené zaslanie platobných údajov. Vašu skúsenosť preveríme a budeme sa snažiť zlepšiť náš proces komunikácie. Veríme, že pri vašom ďalšom nákupe bude všetko prebiehať bez problémov.

Všetko super.

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojný, a veríme, že sa na nás opäť obrátite.

• jednoznačne cena

Zariadenie v triede A so super cenou + zľavový kupón. Zariadenie úplne nové.

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojný s cenou aj kvalitou zariadenia. Nech vám dobre slúži a budeme sa tešiť na váš ďalší nákup.

Tím Mobilonline

Jedno ochranné sklo bolo už použité a nemal ani pomôcky čistiace. Druhé bolo v poriadku.

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste nám dali vedieť o vašej skúsenosti. Mrzí nás, že jedno z ochranných skiel prišlo v takomto stave, čo rozhodne nie je náš štandard. Vašu záležitosť preveríme a budeme sa snažiť nájsť riešenie k vašej spokojnosti. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať.