• Vyhodná cena
    • Zlá komunikácia s obchodom

Milý zákazník,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že komunikácia s obchodom nebola podľa Vašich predstáv. Budeme radi, ak nám napíšete, čo by sme mohli zlepšiť, na e-mail [email protected]. Vaše podnety nám pomôžu poskytovať ešte lepšie služby.

Tím Mobilonline

• Neviem.
    • Dostal som rozbalený telefón ktorý bol vo výklade na predajni.Dať to ako darček? Asi nie.Nevedel som že ide o rozbalený tovar!

Milý zákazník,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti spojené s dodaním rozbaleného telefónu. Rozumieme, že takýto produkt nie je vhodný ako darček. Budeme Vás kontaktovať, aby sme spoločne našli riešenie, ktoré Vám bude vyhovovať.

tím Mobilonline.

Nakupovala som opakovane, nemam co vytknut.

Milý zákazník,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu! Sme radi, že ste boli spokojný s našimi službami. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou naďalej poskytovať kvalitné služby.

tím Mobilonline

Rýchlosť vybavenia objednávky, bohatý výber, celková spokojnosť

Milý zákazník,

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie! Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou vybavenia objednávky a našou širokou ponukou. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou neustále zlepšovať naše služby.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

Tím Mobilonline

Spokojnosť dodacia lehota,kvalita

• Veľký výber
    • Dobré ceny

Milý zákazník,

ďakujeme za Vaše hodnotenie! Sme radi, že oceňujete náš široký výber a výhodné ceny. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a veríme, že si u nás vždy nájdete to, čo hľadáte. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

tím Mobilonline

Kúpila som repasovane smart hodinky, avšak po príchode domov som zistila ze neboli reserovane do tovarenskych nastavení. Ci už pri reklamácii, kupe, alebo pri vrátení tovaru a výmene za nový som sa stretla s perfektným a milým prístupom personálu (konkrétne pani na predajni zlate piesky). Aj napriek menšiemu problému obchod odporúčam. Hodinky boli v kategórii C, avšak známky používania boli minimálne, som spokojná.

Milý zákazník,

ďakujeme za Vaše hodnotenie a spätnú väzbu. Mrzí nás, že smart hodinky neboli v továrenských nastaveniach, avšak teší nás, že ste boli spokojná s prístupom nášho personálu na predajni v Zlatých Pieskoch. Sme radi, že hodinky splnili Vaše očakávania, a že napriek menšiemu problému nás odporúčate. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a veríme, že Vás aj nabudúce potešíme našimi službami.

tím Mobilonline

Dobré ceny, rýchle dodanie.

Milý zákazník,

Sme naozaj veľmi radi, že ste spokojný s našimi cenami. Teší nás pozitívny ohlas od Vás a verím, že budete s nami spokojný aj naďalej.

• Ochota a poradenstvo

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste si všimli našu ochotu a snahu poradiť. Sme tu, aby sme Vám poskytli čo najlepšiu podporu a pomohli s výberom. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste!

• Veľký výber
    • Dobre ceny
    • Doprava na pobočku zdarma
    • Pravidelne akcie

Milý zákazník,

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie! Sme radi, že oceňujete široký výber, výhodné ceny a možnosť bezplatného doručenia na pobočku. Veríme, že naše pravidelné akcie Vám spríjemnia každý nákup. Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!

• Rýchlosť dodania
    • Komunikácia
    • Cena
    • Kvalita tovaru

Nakupovala som už viackrát v tomto eshope a vždy bolo všetko v poriadku.

Milý zákazník,

ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie a dôveru, ktorú ste nám opakovane prejavili. Sme radi, že ste spokojná s rýchlosťou dodania, komunikáciou, cenami a kvalitou tovaru. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a motiváciou naďalej zlepšovať naše služby. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy!

tím Mobilonline

• Možnosť osobného odberu.

• Nízke ceny
    • Akcie

Som spokojný a odporucam

• Super ceny
    • Prehľadný eshop
    • Možnosť vyzdvihnúť aj na predajni (a zadarmo)
    • menší výber
    • málo info ohľadom objednávky

Obchod je fajn, určite nakúpim aj nabudúce, majú tú dobré ceny voči konkurencii. Len tá objednávka... Človek objedná tovar a do momentu kedy príde kuriérom o objednávke nič nevie. Nevie, či sa náhodou nezmenil dátum dodania tovaru, nevie čo z toho už majú a čo nie, nevie koľko budú čakať pokým im príde tovar na sklad (ktorý pri objednaní nemali na sklade) atď. Bolo by fajn, keby také info zákazník mal. Možno niekomu to je fuk, niekomu zas nie, ale kopec konkurenčných obchodov to má a myslím, že je to fajn vedieť. Ale ako píšem na začiatku, neovplyvní to môj ďalší prípadný nákup.

Milý zákazník,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Veľmi si vážime, že ste ocenili naše ceny, prehľadnosť e-shopu a možnosť bezplatného vyzdvihnutia na predajni. Zároveň nás mrzí, že Vás sklamala komunikácia ohľadom stavu objednávky.

Chápeme, aké dôležité je pre zákazníka mať prehľad o procese vybavenia objednávky, a Vaše pripomienky berieme ako podnet na zlepšenie. Budeme pracovať na tom, aby sme poskytovali jasnejšie a pravidelnejšie informácie o stave objednávky, od jej spracovania až po doručenie.

Sme radi, že plánujete u nás nakúpiť aj v budúcnosti, a budeme sa snažiť, aby Vaša ďalšia skúsenosť bola ešte lepšia. Ďakujeme, že nám dávate príležitosť rásť a zlepšovať sa!

• Ústretový personál na pobočke v Topoľčanoch
    • Katastrofálna komunikácia, doručovanie a celkový prístup k objednávke.

Tovar mal byť doručený do 2-3 dní no ani po týždni tovar stále nebol k dispozícii. Zo strany obchodu neprišlo žiadne upozornenie ani nič podobné. Po pokuse o informáciu, ako je na tom objednávka len samé výhovorky, že tovar sa stratil na ceste a podobne. E-shop neodporúčam, radšej navštíviť priamo pobočku kde je veľmi ústretový personál.

Milý zákazník,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Sme radi, že ste ocenili ústretovosť nášho personálu na pobočke v Topoľčanoch, no zároveň nás veľmi mrzí Vaša negatívna skúsenosť s doručovaním a komunikáciou ohľadom objednávky.

Situáciu, ktorú opisujete, berieme veľmi vážne a budeme ju preverovať. Chceme sa úprimne ospravedlniť za meškanie dodania a nedostatočnú komunikáciu. Naším cieľom je zlepšovať tieto procesy, aby sa podobné situácie neopakovali.

Ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa o svoje skúsenosti. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo problémy, neváhajte nás kontaktovať – radi Vám pomôžeme. Vaša spätná väzba nám pomáha zlepšovať sa.

• cena
    • do dnes nemám faktúru
    • na mobile bola nalepená nálepka predajcu
    • slabšia komunikácia

Milý zákazník,

veľmi nás mrzí, že ste sa stretli s týmito nepríjemnosťami. Faktúra by Vám mala byť doručená spolu s objednávkou alebo zaslaná elektronicky. Ak ju stále nemáte, odporúčame kontaktovať naše zákaznícke centrum, aby sme situáciu okamžite vyriešili.

Nálepka na zariadení nemala byť prítomná, ak Vám spôsobila nepríjemnosti, ospravedlňujeme sa. Na komunikácii intenzívne pracujeme, aby sme zlepšili Vašu spokojnosť s našimi službami.

Ďakujeme za spätnú väzbu, ktorá nám pomáha zlepšovať sa, a dúfame, že Vaša budúca skúsenosť bude oveľa lepšia. Ak potrebujete pomoc, sme tu pre Vás.

Nizka cena, dodrzana kvalita

Milý zákazník,

ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že ste spokojný s kvalitou a cenou nášho tovaru. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou. Tešíme sa na Váš ďalší nákup!

tím Mobilonline.

• Obchod neuznáva reklamácie a všetko zhadzuje na zákazníka

Tovar mi bol doručený ale poškodení dopravou , keď som tovar dal reklamovať tak mi obchod reklamáciu neuznal a povedal že to bola moja chiba aj keď krabička bola silno natrhnutá už keď som balíček otvoril a obchod mi nechce vrátiť peniaze a tovar mi chce vrátiť nefunkčný s novou cenou dopravy. Smutné je aj to, že doteraz tovar nebolo už možné kúpiť a ja som kúpil posledný kus, ale keď som tovar dal na reklamáciu a obchod mi ju neuznal tak sa píše že tovar už majú na sklade ale poslední kus.

Milý zákazník,
    veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť. Chápeme, že situácia týkajúca sa poškodenia tovaru pri preprave a následného riešenia reklamácie môže byť mimoriadne nepríjemná.

Ak bol tovar doručený v poškodenom stave, odporúčame vždy túto situáciu okamžite zdokumentovať (napríklad fotografiami krabice aj samotného produktu) a kontaktovať naše zákaznícke centrum.

Situáciu, že tovar sa znovu objavil na sklade, napriek tomu, že bol označený ako posledný kus, preveríme. Rovnako preveríme aj priebeh Vašej reklamácie, aby sme zistili, či bolo všetko vyriešené v súlade s pravidlami.

Chceme sa Vám ospravedlniť za vzniknuté nepríjemnosti a uistiť Vás, že Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá. Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a spätnú väzbu, ktorú si veľmi vážime.

• Cena
    • Popis tovaru nezodpoveda skutocnosti
    • Doba dodania nezodpoveda skutocnosti

Kupoval som telefon s oznacenim "novy". Pod tymto pojmom si kazdy zakaznik predstavy nerozbaleny/neotvoreny/nepouzity tovar. Krabica od telefonu vsak bola uz otvorena, plomby porusene. Jedine ochranny plastovy pasik nalepeny na hranach telefonu bol stale na svojom mieste. Cize telefon bol uz pouzity (niekde som cital, ze na mobilonline su nove telefony v podstate vystavene kusy u nich na predajniach a moja skusenost to potvrdila).
    Na druhu stranu v krabici sa na nachadzalo vsetko originalne prislusenstvo, nerozbalene. Taktiez telefon nejavil znamky pouzivania na displeji, alebo zadnej strane telefonu, vsetko bez skrabanca.
    Po nainstalovani aplikacie na kontrolu baterie sa zda, ze bateria ma 94%, teda uz musela prejst x nabijacimi cyklami. Od novej ma teda daleko, ked zoberiem do uvahy ze moj 6 rocny telefon ma 83%.

Co sa tyka web stranky, po registracii jej rozhranie/dizajn zaostava za klasickymi eshopmi (resp. serioznejsimi). Nikde ziaden button na rychle vratenie tovaru, pripadne reklamaciu. Po dvoch dnoch od objednavky mi stale svietila ako "spracovava sa" (resp. nieco podobne). Po dvoch dnoch som tam volal a opytal sa na stav objednavky, kedy mi bolo povedane, ze akurat dnes sa uz odosiela prepravnej spolocnosti. Tato informacia bola pravdiva, v mojom konte na stranke vsak stale ziadna info o tom nebola. Kto vie ci by sa objednavka vybavila v ten den, ak by som im nezavolal.

Info na stranke: doma do dvoch dni. Info v maily po vytvoreni objednavky: odoslanie na prepravcu do dvoch-troch dni. Realne som mal telefon na vydajnom mieste za 5 pracovnych dni ak sa dobre pamatam (co by mi vobec nevadilo, pokial by na stranke pri produkte nezavadzali zakaznika nepresnou dlzkou dodania).

Telefon si ale nechavam, nevraciam ho spat, kto vie ci by nerobili problemi s vratenim... Okrem tej baterky je na telefone vsetko ok.

No, ulakomil som sa a nekupil som telefon zo seriozneho eshopu kvoli cenovemu rozdielu. Ten rozdiel v cene mi asi tak akurat vystaci na vymenu baterie po dvoch rokoch pouzivania tohto telefonu.

Ci by som tu nakupil zas, po tejto skusenosti viac nie. Radsej si priplatim v serioznom eshope a usetrim si nervy. Mozno este taky nakup priamo na predajni moze byt v poriadku, ked kupujete to co si tam aj realne ohmatate.

Milý zákazník,

ďakujeme, že ste si našli čas a podelili sa s nami o podrobnú spätnú väzbu. Je nám ľúto, že Vaša skúsenosť s nákupom nesplnila očakávania, a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti.

Rozumieme, že označenie „nový“ môže vyvolať očakávanie neporušeného a nerozbaleného tovaru. Ak tovar vykazoval známky používania, situáciu by sme radi prešetrili. Budeme Vás kontaktovať, aby sme mohli spoločne nájsť vhodné riešenie.

Ohľadom informácií o stave objednávky a dĺžky dodania budeme preverovať naše procesy a pracovať na ich zlepšení. Vaša pripomienka týkajúca sa aktualizácie informácií v zákazníckom účte a komunikácie pri objednávkach je veľmi cenná.

Ďakujeme, že ste upozornili aj na pozitíva, ako je kompletné príslušenstvo a dobrý stav telefónu. Veríme, že tieto skúsenosti budú pre nás podnetom na zlepšenie a obnovu dôvery.

Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo by ste potrebovali pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám pomôžeme.

Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a želáme Vám príjemný deň.