• docela rychlé doručení
    • Neposkytuje kompletní návody k výrobku v jazyce kde je výrobek prodáván SK/CZ
    • Odkaz na stažení návodu přes email je funkční, ale v žádném případě se nejedná o kompletní návod. Jen základní info o výrobku a zapnutí/vypnutí

Výrobky Xiaomi jsou fajn, několik jich vlastním, ale to, že obchod neposkytuje komplet návody CZ/SK je pro ty, kteří neovládají anglicky, čínsky dost problematické. Ač ze zákona tyto návody musí poskytovat. Proto jsem podal podnět na SOI.

Reakcia obchodu miStores.sk

ako sme už uviedli pri Vašej recenzii na Google aj v správe na FB. Dostali ste návod v SK jazyku preložený 1:1 k anglickému originálu, takže ake nie ste spokojný s obsahom návodu, je potrebné kontaktovať výrobcu, ktorý tieto návody dodáva.

Všeobecne však platí, že návody na aplikácie sú krátkodobé, keďže každou aktualizáciou sa aplikácia mení.

Ak by ste čas, ktorý ste venoval písaniu recenzii na Google, FB aj tuto na Heuréke a aj k písaniu podnetu na SOI, ktorý je nerelevantný, keďže sme si splnili všetky zákonom stanovené podmienky, už by ste aj zistili, čo Vám nebolo jasné.

Mohli ste nás prípadne aj kontaktovať s pomocou s nastavním, ale to ste sa ani nepokúsili, takže nie je čo dodať, nech si každý, kto túto recenziu číta, urobí svoj názor :-)

Hodinky nezodpovedajú popisu čo dokážu ... Obchod nereaguje na email ... :(

Reakcia obchodu miStores.sk

na Váš email som odpovedal do minúty a poslal som Vám aj videonávod s postupom daného nastavenia. Hodinky zodpovedajú tomu, čo je uvedené v popise, stačí ísť podľa návodu.

• neoriginalne prislusenstvo

Reakcia obchodu miStores.sk

objednali ste si príslušenstvo ku kolobežke, konkrétne:

Popruh pre uchytenie kolobežky
    Wild Man Batoh 3L
    Zámok na brzdový kotúč

Pri produkte nikde neuvádzame, že sa jedná o originálne príslušenstvo, pretože Xiaomi tieto produkty Vôbec nevyrába. Navyše tieto produkty boli v Black friday akcii za takmer polovičné ceny.

Dodanie bolo na druhý pracovný deň odo dňa objednania.

Tovar ste mali možnosť aj vrátiť, no to ste nevyužili.

Takže nás teda zaujíma, čím konkrétne sme si zaslúžili negatívne hodnotenie.

S pozdravom, Nagy ml.

Tovar mi síce prišiel na druhý deň od objednania, tak tomu nemám čo vytknúť, ale prišiel mi použitý tovar a nie nový ako som si objednala

Reakcia obchodu miStores.sk

všetok tovar, ktorý ponúkame na stránke je nový, nerozbalený a nepoužitý. Ak tomu tak nebolo, stačilo nás kontaktovať a preverili by sme situáciu, mohlo sa stať, že nám dodávateľ poslal omylom rozbalený kus, my tovar nerozbaľujeme.

K dnešnému dňu sme žiadnu takúto informáciu neobdržali, dozvedáme sa to až touto recenziou, ktorá nás mrzí a budeme Vás kontaktovať pre vyriešenie situácie.

Platba prebehla bez problémov,tovar je objednaný už 10 deň a stále ho nemáme

Reakcia obchodu miStores.sk

objednávku som preveril a skutočne nebola dodaná, chyba nastala v preprave a Vaša zásielka bola žiaľ stratená počas dopravy. Objednávku sme Vám refundovali.

Tomáš z miStores

Náramok ktorý prišiel vizera dost lacno oproti originalnemu, v pomerne k vysokej cene náhradného náramku je kvalita 0

Reakcia obchodu miStores.sk

v popise je uvedené, že sa jedná o náhradu, keďže originálne remienky k daným hodinkám niet zohnať. Napriek tomu sa jedná o pravý kožený remienok, z ktorého sme predali desiatky a máme na danú značku len dobré spätné väzby.

Ak s remienkom nie ste spokojný, máte právo ho vrátiť do 14 dní.

Tomáš z miStores

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Tovar prišiel fake

Reakcia obchodu miStores.sk

objednali ste si nový model Xiaomi Mi Band 4C a presne ten Vám aj prišiel, predávame len originálny tovar. Ak ste chceli Xiaomi Mi Band 4, stačilo napísať a produkt by sme vymenili.

Update:

Slečna nevedela spárovať náramok Mi Band 4C s aplikáciou Mi Fit, podľa toho usúdila, že sa jedná o "fake", aplikácia Mi Fit nie je určená pre tento typ náramku. Napriek tomu, že to na svojich stránkach uvádzajú aj iné známe spoločnosti, nie je to pravda. My sme mali od začiatku jasne uvedené, že aplikácia pre Mi Band 4C je Xiaomi Wear.

Obchodu nefunguje platba kartou, objednala som na dobierku ale tovar ešte stále nedorazil.

Reakcia obchodu miStores.sk

platbu kartou máme integrovanú od Tatrabanky, konkrétne CardPay. Ak Vám neprešla platba, zamietla ju priamo banka, nie my. Bola to konkrétne objednávka z 01.06.2020. Druhú objednávku na dobierku ste vytvorili 10.06.2020 a dnes 12.06.2020 je už pripravená na vyzdvhnutie v zásielkovni.

S pozdravom, Nagy ml.

3 týdny po objednání zboží pořád nedorazilo, v obchodě vše odesláno. Navím jestli je to omezeními kůli Koronaviru a dodací adresou do ČR.
    Komunikace obchodu žádná.

Reakcia obchodu miStores.sk

aktuálne do ČR neposielame, napriek tomu som sa to pokúsil zariadiť a dohodol spoluprácu s inou kuriérskou spoločnosťou, keďže tá, cez ktorú posielame po SK by vyšla na 20€, čo je viac ako hodnota Vašej objednávky. Vaša zásielka sa nám vrátila zatiaľ z neznámeho dôvodu, no vzhľadom k Vašej recenzii nemám záujem sa ďalej dohadovať s kuriérskou spoločnosťou a zisťovať, kde nastal problém, takže ako sa povie, za dobrotu na žobrotu a ostávame pri tom, že do CZ zatiaľ tovar neodosielame.

S pozdravom, Nagy ml.

príliš dlhé čakanie na tovar, platba vopred

Reakcia obchodu miStores.sk

objednali ste si tovar, ktorý bol na pred-objednávku, pričom bol uvedený predbežný termín a informácia, že sa môže doba dodanie ešte zmeniť, o čom ste boli aj e-mailom osobne informovaný.

Ešte k platbe, píšete platba vopred, čo nie je pravda, tovar ste objednali na dobierku.

Na jednej strane nám chodia emaily o tom, že si chcú ľudia nový tovar pred-objednať aby boli medzi prvými po naskladnení, na druhej strane, ak túto možnosť povolíme, tak sú z toho tieto recenzie, čo nás mrzí, keďže robíme všetko preto, aby bola dostupnosť čo najlepšia, no vzhľadom k situácii s koronavírusom tovar bohužiaľ mešká.

S pozdravom, Nagy ml.

Som sklamany. Prve skusenosti boli velmi pozitivne. Posledny obchod ma velmi sklamal. V buducnosti sa budem vasho shopu asi vyhybat.
    Skoda, zacal som byt fanusikom vasich vyrobkov. Som velmi zvedavy ako dopadnu moje penoaze, ktore som dal za nedoruceny tovar

Reakcia obchodu miStores.sk

Taktiež bolo uvedené, že Vám v prípade záujmu o zrušenie pred-objednávky vrátime peniaze do 1-3 pracovných dní, túto možnosť ste nevyužili.

• Žiadna odozva

Žiadna odozva zo strany eshopu.Minimálne ste mohli dať vedieť či tovar vôbec príde a prípadne kedy.

• Objednávala som asi pred mesiacom a balík mi stále neprišiel.

Reakcia obchodu miStores.sk

tovar bežne doručujeme do 1-3 dní, ak tomu tak nebolo, stačilo nám napísať alebo zavolať, aby sme zistili kde nastal problém. Pridanie negatívnej recenzie problém nevyrieši.

• Zla komunikácie
    • Dlhé čakanie

na svojej stránke obchod ponúkal dva variče ryže a oba boli skladom no jeden pol označený ako 1l a druhý ako 3 l, preto som si vybral ten väčší a samozrejme drahší, po doručení som sa tel. dopitoval či mi zaslali, ktorý som chcel lebo som mal pochybnosti a vtedy som narazil na to, že samotný predajca nevie čo predáva. nevýhody: tovar bol o 30€ drahší ako ponúkajú iné internetové obchody v rovnakej veľkosti ryžovaru. po tejto skúsenosti obchod neodporúčam.

Reakcia obchodu miStores.sk

s rýžovarmi bol problém, nakoľko jeden distribútor tvrdil, že sa jedná o 1l verziu a druhý, že sa jedná o 3l verziu. Pravdu mali v podstate obidvaja, keďže primárna funkcia je varenie ryže, tak sa kapacita udáva pre objem ryže, teda 1l, aj keď vody sa do nádoby, pre iný druh jedál, zmestí až 3l.

Taktiež som Vás ubezpečil, nakoľko sme uznali chybu aj z našej strany, že je možné tovar vrátiť aj po 14 dňovej lehote s vrátením plnej čiastky, o čo ste nemali záujem.

S pozdravom, Nagy ml.

• Tovar objednaný 27.12. s možnosťou osobného vyzdvihnutia. Do dnešného dňa t.j 7.1. mi nebol zaslaný email s informáciou , že je tovar pripravený k vyzdvihnutiu. V objednávke sa píše , že treba počkať na email v ktorom budem vyzvaná, že je tovar je pripravený a môžem si ho vyzdvihnúť.

Reakcia obchodu miStores.sk

Dobrý deň, tak ako bolo uvedené na stránke, medzi sviatkami sme objednávky nevybavovali z dôvodu inventúry. Dnes sme všetky osobné odbery pripravili.

S pozdravom, Nagy ml.

• Väčšinu noviniek nemajú skladom, posúvajú termíny dodania a ani samy nevedia termín naskladnenia, zavádzajúce informácie, kebyže to viem skôr objednám si tovar zo zahraničia a mám ho už doma.

Reakcia obchodu miStores.sk

objednali ste si tovar, na ktorý sme prijímali len pred-objednávky, žiaden presný termín sme nikde nepísali, takže nerozumiem Vašej reakcii, nikoho sme nezavádzali. Presný termín dodania nepozná ani oficiálny distribútor značky Xiaomi pre Slovensko.

S pozdravom, Nagy ml.

Tovar som objednával 15.11. a nakoľko nechodil 25.11. som písal do obchodu čo je s mojou objednávkou. Odpísali mi, že tovar bude dostupný najskôr o týždeň.

Reakcia obchodu miStores.sk

tovar z Vašej objednávky pri objednávaní skladom nebol, čo je jasne napísané aj pri dostupnosti, nie je dostupný u žiadneho oficiálneho SK ani CZ distribútora, takže opäť nerozumiem hodnoteniu, všetky informácie boli dostupné už pred objednávkou a hneď ako som sa dozvedel nové informácie, napísal som Vám mail.

S pozdravom, Nagy ml.

• Nerelevantné hodnotenie bolo odstránené.