Prehladny web, megarychle poslanie, tovar velmi dobre zabaleny. Odporucam a som maximaln spokojny
- Rýchle vybavenie
- rýchlosť vybavenia
- Bezpečne zabalene
Vážený zákazník,
Ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie. Vaše názory sú pre nás dôležité a pomáhajú nám vylepšovať naše služby.
Radi by sme Vám tiež zdôraznili, že ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov alebo objednávok, náš zákaznícky servis je k dispozícii emailom alebo prostredníctvom chatu na našom webe, kde sú naši ochotní kolegovia pripravení pomôcť Vám s akýmkoľvek typom požiadaviek.
- Rýchle spracovanie objednávky
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a zároveň ďakujeme za Vašu prejavenú dôveru pri nákupe. Vaša spokojnosť nás úprimne teší a už teraz sa tešíme na ďalšiu spoluprácu.
- Rychle dodanie
- Obstojna kvalita
Vážený zákazník,
ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu. Veríme, že zavítate opäť na našu stránku a pozitívne hodnotenie Vám opätovne potvrdíme.
Dobrý deň lebo mi pošlete dyspley a rám na Huawei p40 lite
Vážený zákazník,
ďakujeme za využitie našich služieb. Ak je akýkoľvek problém s doručením tovarom alebo Vám nevyhovuje, viete ho nám ho reklamovať alebo vrátiť v zákonnej lehote do 14 dní.
Všetky informácie ako postupovať nájdete na našej webovej stránke:
Ďakujeme a prajeme pekný deň.
S pozdravom tím FixServis-u. -
- Som spokojný bolo to rychle
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za pozitívnu reakciu. Spokojnosť zákazníka s nákupom je pre nás prvoradá. Už teraz sa tešíme na ďalšiu spoluprácu.
- rýchlosť dodania
- kvalitný tovar
- dobré ceny
Určite sa vrátim bol som spokojný.
- Tovar skladom
- Priaznivé ceny
- Široký sortiment
Odporúčam e-shop, dlho som hľadal náhradnú batériu do 4G LTE mobilného routra, až napokon v tomto obchode sa mi to podarilo. Maximálna spokojnosť.
- Neodporúčam
- Peniaze mi zatiaľ neboli vrátené
Vážený zákazník,
ďakujeme pekne za spätnú väzbu a mrzí nás vzniknutá situácia. Uisťujeme Vás, že sa snažíme neustále zlepšovať naše služby, aby sa podobné situácie v budúcnosti neopakovali.
Zároveň, ak máte akékoľvek otázky k produktom alebo objednávkam, náš prozákaznícky servis pracuje v plnom režime a v prípade akýchkoľvek požiadaviek sa môžete kedykoľvek obrátiť na našich ochotných kolegov, ktorí vám radi pomôžu.
Ďakujeme a prajeme pekný deň.
- Expresne dodanie tovaru
S pozdravom tím Fixservis-u. -
tovar dodali veľmi rýchlo aj keď písali, že u nich prebieha inventúra a doba sa môže predĺžiť (toto písali ešte pred nákupom), nemal som s nimi problém
Vážený zákazník,
ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Spokojnosť zákazníka nás veľmi teší. Veríme, že sa v budúcnosti opäť obrátite na nás.
- Veľmi rýchle dodanie
- Objednané 13:00, doručené ďalší deň o 10:00
- Vačšinou všetko potrebné skladom
Mohli by mať ND aj na staršie konzoly ako PSP, PS Vita, N3DS. Najpodstatnejšie časti ako Batérie a displeje sú, ale aj joycony, pripadne kryty a podobné srany by boli fajn. Rovnako aj púzdra na staré konzoly. Je mi jasné že to nieje uplne jednoduché zohnať, ale velmi by to potešilo.
O.K.
S pozdravom tím FixServis-u. -
Všetko prebehlo v najlepšiom poriadku.
Ďakujem.Reakcia obchodu FixServis
S pozdravom tím Fixservis-u. -
- dobrá cena, správny tovar
niet prípomienok
Vážený zákazník,
ďakujeme za využitie našich služieb a veríme že aj v budúcnosti splníme Vaše očakávania.
- Dobre ceny
Za mna super obchod pre nahradne diely
Vážený zákazník,
S pozdravom tím FixServis-u.