Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Rychl9dt
  • 10 %

• Neodbornosť

Cez fixservis sme riešili servis - výmenu prasknutého displeja na Samsung. Displej síce prišiel vymenený, ale predná kamera robila rozmazaný obraz. Pri reklamácii sme dostali odpoveď, že telefón nebolo možné odskúšať, nakoľko neboli dodané prihlasovacie kódy. Zaujímavé však je, že počas toho, ako bol telefón na servise prišlo upozornenie na podozrivé prihlásenie na Facebook v okolí Bratislavy. V tom čase som nebola prihlásená a už vôbec nie v lokalite Bratislava. Pri riešení situácie v inom servise technik zistil, že chýbal rámik na kameru, ktorý má byť súčasťou displeja. Museli sme to dať dodatočne opraviť a zaplatiť ďalší servis. Takže určite neodporúčam.

Dobrá komunikácia

• ultra rychle dorucenie
    • prehladna webstranka

• Pomalá komunikacia
    • Veľmi dlhý termín dodávky

Tovar bol objednaný 4.3.2025. Na stránke nebola žiadna informácia, že je tovar nedostupný. 10.3.2025 mi bola zaslaná informacia, že majú potvrdený termín od externého dodávateľa a tovar bude doručený 28.3.2025. To nepotrebuje žiadny ďalší komentár.

• dobrá poloha (parkovanie)
    • rychla a odborná konzultácia
    • vybavenie behom dňa

• cena
    • rychle dodanie

Plná spokojnosť

• Možný osobný odber

• Rýchle vybavenie objednávok

Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a zároveň ďakujeme za Vašu prejavenú dôveru pri nákupe. Vaša spokojnosť nás úprimne teší a už teraz sa tešíme na ďalšiu spoluprácu.

S pozdravom tím FixServis-u.

Displej funguje zatial bez chyby, telefon ho rozoznal ako originalny diel a nabehli mi funkcie ktore som mal s predoslym displejom blokovane.
    Dakujem

Vážený zákazník,

ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu. Veríme, že zavítate opäť na našu stránku a pozitívne hodnotenie Vám opätovne potvrdíme.

• Bohatý sortiment
    • Väčšina ihneď skladom

Vážený zákazník,

Ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie. Vaše názory sú pre nás dôležité a pomáhajú nám vylepšovať naše služby.

Radi by sme Vám tiež zdôraznili, že ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov alebo objednávok, náš zákaznícky servis je k dispozícii emailom alebo prostredníctvom chatu na našom webe, kde sú naši ochotní kolegovia pripravení pomôcť Vám s akýmkoľvek typom požiadaviek.

S pozdravom tím Fixservis.sk

Objednal som batériu do Huawei Watch 3GT, ktorú som nevedel zohnať. Samozrejme aj s náradím na výmenu. Všetko prišlo načas a v poriadku.

• serioznost

Rychle doručenie ďakujem

Vážený zákazník,

Objednávky prijaté do 13:00 expedujeme v daný pracovný deň, aby ich dopravcovia mohli doručiť nasledujúci pracovný deň.

Zároveň, ak máte akékoľvek otázky k produktom alebo objednávkam, náš prozákaznícky servis pracuje v plnom režime a v prípade akýchkoľvek požiadaviek sa môžete kedykoľvek obrátiť na našich ochotných kolegov, ktorí vám radi pomôžu.

S pozdravom tím Fixservis.sk

Nemajú tovar na sklade, ten čo som objednavala - napísali dodaciu dobu viac ako mesiac, aj napriek tomu že na stránke mali ho označený “skladom”

Proces objednávky tovaru prebehol v poriadku, na stránke sa dá rýchlo nájsť čo človek potrebuje. Dodacia lehota je taktiež primeraná. Výdaj tovaru na pobočke je ale absolútna katastrofa. Leňochody v Zooteopolise sú oproti tomuto stíhačky. Na vydanie tovaru na pobočke som čakal takmer 40 minút! Predo mnou boli 2ja zákazníci. Zamestnancovi na pobočke asi time management nič nehovorí - pozerať sa na párovanie smart hodiniek ktoré trvá asi 10 minút a nechať ostatných čakať kým sa na ten “zázrak” dopozerá pričom sa mu plní pobočka ľuďmi je fakt na zamyslenie. Odporúčam vymeniť pána na kiosku - nebola to prvá skúsenosť ktorá takto dopadla.

• rýchlosť
    • cena

S pozdravom tím FixServis-u.

• Do dnešního dne mi nebylo zboží doručeno,ale už mi přišlo abych zboží ohodnotila

• Kvalita
    • Rýchlosť