- PO OBJEDNANí DOSTANEM MAIL, žE DODANIE ZA 4-5 TýžDňOV !!!!!
objednal som si batériu do mobilu. Vidím, že pri ňom je údaj "NA SKLADE".
Po cca dvoch dňoch dostanem mail, že dodanie je za 4-5 týždňov.
To asi budú objednávať v ALIEXPRESS-e a mne potom doručia.
To som si sám mohol v Aliexpresse objednať túto batériu. -
- sklo na iphone 11 bol priliš malý
Niesom spokojny.Dlho to trva
Co sa týka dielov okrem batérií tak som spokojný a kvalita je dobrá no co sa týka batérií tak mi prišla pokazená a síce ju zrealizovali no na novú čakám 3 týždne a po tejto dobe ju dokonca stiahli s eshopu takže strata času co sa týka batérií
Vaše dodacie lehoty sú neskutočné, vymeňte pomalých pracovníkov za umelú inteligenciu. budete prekvapení ako sa zlepšia vaše služby
- neseriozne garantuju ze pride tovar objednany do 15 nedoslo nic odveci vysoko neodporucam
obchod len postaveny na reklame .... skutek utek
Nehnevajte sa, ale zaplatiť za osobný odber 2 eurá a ešte aj čakať na to dva celé dni je za mňa nepredstaviteľné...
- Prišiel mi pokazený kus
Obchod neuvadza detail produktu dostatočne takže som zistil ze tovar je iný ako som potreboval
Ponúkate tovar ktorý nemáte na sklade. Nevrácate zaplatený finančný obnos zaplatený za tovar
- velmi dlho sa caka na baterku iphone 13
- Rychlost
Pri meneni zadného skla technik pokazil teleobjektiv a ešte sa na tom smial že ten už má niečo za sebou dovtedy fungoval na 100%
Objednal som si kryt na mobil Motorola g5 plus a na druhý deň mi odpadli všetky tlačítka z krytu. A reklamácia už trva dlho.
- Napisu ze balia zasielku a tak neodoslu.
Zaplatene s dopravou doobedu.Nasledne od nich info ze to maju, tak ze zabalene a vecer pride ze z tech. dovodou neodoslane. Opakuje sa to pri objednavkach.
Displej ktorý som si objednal, nefunguje. Po inštalácii išiel asi hodinu, ale asi po minúte stmavol a už je len čierna obrazovka. Baterku som zatiaľ neodskusal nakoľko mi stále nefunguje displej.
Dlho sa čaka
- Dlhá doba dodania
- Nefungujúca infolinka ktorá povie že zavolá naspäť a nikdy nič
Katastrofa radšej použite alzu ako toto
- Pomalá komunikacia
- Veľmi dlhý termín dodávky
Tovar bol objednaný 4.3.2025. Na stránke nebola žiadna informácia, že je tovar nedostupný. 10.3.2025 mi bola zaslaná informacia, že majú potvrdený termín od externého dodávateľa a tovar bude doručený 28.3.2025. To nepotrebuje žiadny ďalší komentár.
Nemajú tovar na sklade, ten čo som objednavala - napísali dodaciu dobu viac ako mesiac, aj napriek tomu že na stránke mali ho označený “skladom”
Proces objednávky tovaru prebehol v poriadku, na stránke sa dá rýchlo nájsť čo človek potrebuje. Dodacia lehota je taktiež primeraná. Výdaj tovaru na pobočke je ale absolútna katastrofa. Leňochody v Zooteopolise sú oproti tomuto stíhačky. Na vydanie tovaru na pobočke som čakal takmer 40 minút! Predo mnou boli 2ja zákazníci. Zamestnancovi na pobočke asi time management nič nehovorí - pozerať sa na párovanie smart hodiniek ktoré trvá asi 10 minút a nechať ostatných čakať kým sa na ten “zázrak” dopozerá pričom sa mu plní pobočka ľuďmi je fakt na zamyslenie. Odporúčam vymeniť pána na kiosku - nebola to prvá skúsenosť ktorá takto dopadla.