- - nevrátili peniaze za tovar späť
Tovar som vrátila v súlade s podmienkami eobuv.sk, no ani po uplynutí 14-dňovej lehoty mi neboli vrátené peniaze. Napriek tomu, že obchod na svojej stránke uvádza, že vrátenie financií prebehne do 14 dní, dodnes som svoje peniaze nedostala, obchod nekomunikuje, neodpovedá na maily.
Reakcia obchodu eobuv.sk
ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. Za nepríjemnosti sa úprimne ospravedlňujeme. Aby sme mohli situáciu dôkladne preveriť a pomôcť Vám problém vyriešiť, prosíme Vás o zaslanie čísla recenzie 164028– Heuréka prostredníctvom e-mailu na našu zákaznícku podporu, spolu s číslom Vašej objednávky. Veríme, že ide o nedorozumenie, ktoré sa spoločne podarí objasniť k Vašej plnej spokojnosti.
tím eobuv.sk -
Tovar mi bol maly, islo o tenisky Ralph Lauren. Hned na druhy den som ich vratila kurierom, na vratenie penazi som cakala vyse dvoch tyzdnov, ale mam ich uz na ucte. Zato upravujem recenziu a zvysujem pocet hviezdiciek.
Reakcia obchodu eobuv.sk
ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. Za nepríjemnosti sa úprimne ospravedlňujeme. Aby sme mohli situáciu dôkladne preveriť a pomôcť Vám problém vyriešiť, prosíme Vás o zaslanie čísla recenzie 164021– Heuréka prostredníctvom e-mailu na našu zákaznícku podporu, spolu s číslom Vašej objednávky. Veríme, že ide o nedorozumenie, ktoré sa spoločne podarí objasniť k Vašej plnej spokojnosti.
tím eobuv.sk -
- nevrátili mi peniaze za tovar, ktorý mi nebol doručený!
Dňa 26.06.2026 som vytvorila a vopred uhradila objednávku tovaru, ktorý bol označený ako skladom. Predávajúci ma e-mailom informoval o nedostupnosti tovaru a o zrušení objednávky s prísľubom vrátenia peňazí.
Predávajúci si do dnešného dňa 21.07.2026 nesplnil zákonnú povinnosť vrátiť zaplatené finančné prostriedky a na opakované e-mailové aj písomné výzvy (zaslané poštou) nereaguje. Neoprávnene tak zadržiava moje finančné prostriedky! Nejedná sa o malú sumu!Reakcia obchodu eobuv.sk
ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. Za nepríjemnosti sa úprimne ospravedlňujeme. Aby sme mohli situáciu dôkladne preveriť a pomôcť Vám problém vyriešiť, prosíme Vás o zaslanie čísla recenzie 163937– Heuréka prostredníctvom e-mailu na našu zákaznícku podporu, spolu s číslom Vašej objednávky. Veríme, že ide o nedorozumenie, ktoré sa spoločne podarí objasniť k Vašej plnej spokojnosti.
tím eobuv.sk -
Objednávku tenisiek som vytvoril 24. 6. 2026. Pri objednávke bolo uvedené doručenie na domácu adresu do 2–3 pracovných dní. Po týždni som však nedostal žiadny e-mail, faktúru ani inú informáciu o stave objednávky. Jediné, čo sa stalo, bolo, že mi z účtu odišli peniaze.
Až po niekoľkých telefonátoch do obchodu mi bolo oznámené, že tenisky stále cestujú zo zahraničného skladu. O tomto zdržaní ma však nikto vopred neinformoval.
S takýmto prístupom som veľmi nespokojný a obchod určite neodporúčam.Reakcia obchodu eobuv.sk
za nepríjemnosti sa úprimne ospravedlňujeme. Mrzí nás, že doručenie vašej objednávky trvalo dlhšie, než bolo pôvodne predpokladané, a že ste nemali k dispozícii dostatok informácií o jej stave.
Vašu spätnú väzbu berieme na vedomie a budeme sa ňou zaoberať. Veríme, že napriek tejto skúsenosti nám v budúcnosti dáte príležitosť presvedčiť vás o kvalite našich služieb.
Ďakujeme za vašu recenziu.
tím eobuv.sk -
- Z toho eshopu sa stal nedôverýhodný podvodný eshop.
V prvom rade nebola dodržaná doba dodania objednávky. Nakoľko sa dodanie oneskorilo, požiadali sme eshop o storno objednávky, čo už vraj nebolo možné. Zásielku prevzal následne manžel počas môjho pobytu v zahraničí. Po mojom návrate som zistila, že z dvoch párov topánok jeden chýba, o čom sme eshop bezprostredne kontaktovali. Jediný spôsob komunikácie je cez email, žiadne telefónne číslo, žiadna zákaznícka linka. Pozor, tento obchod nie je slovenská firma, ale sídli v Poľsku! Situáciu s nedodanými topánkami preverovali presne 10 dní od reklamácie. Po 10 dňoch požadujú fotografie balíka so štítkom, čo už samozrejme nemám. Nepredpokladám, že situáciu nejako vyriešia a preto budem kontaktovať SOI. Ak nechcete prísť o peniaze, nenakupujte v tomto eshope!
Reakcia obchodu eobuv.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že Vaša skúsenosť s objednávkou nesplnila Vaše očakávania.
Čo sa týka žiadosti o zrušenie objednávky, v súlade s obchodnými podmienkami nie je po jej potvrdení možné vykonávať storno ani iné úpravy. Dôvodom je, že objednávky sú po prijatí v čo najkratšom čase odovzdávané do procesu expedície, aby sme zabezpečili čo najrýchlejšie doručenie.
V prípade, že zákazník obdrží nekompletnú zásielku, je potrebné nás o tejto skutočnosti bezodkladne informovať a zaslať fotografie balenia, prepravného štítku a doručeného obsahu. Tieto podklady sú nevyhnutné na preverenie situácie s prepravcom aj naším expedičným oddelením. Reklamácie týkajúce sa doručenia zásielok sa následne riešia v súlade s reklamačným procesom prepravcu, pričom preverenie môže trvať až 30 kalendárnych dní.
Radi by sme tiež uviedli, že na našej webovej stránke sú uvedené všetky dostupné kontaktné údaje vrátane e-mailovej adresy a telefonického kontaktu na zákaznícku podporu. Naši kolegovia sú počas pracovných dní pripravení pomôcť s riešením akýchkoľvek otázok alebo podnetov.
- Krásne zabalené
Nerozumiem predošlým zlým recenziám na tento obchod, nikdy som nemala problém. Nekomunikovala som s obchodom, keďže som nemala dôvod. Tovar mi prišiel do 4 pracovných dní a topánky boli krásne zabalené, nikým neskúšané. Veľmi som spokojná.
Reakcia obchodu eobuv.sk
ďakujeme krásne za pozitívnu recenziu a zároveň želáme ešte veľa radostných nákupov.
- Nekomunikácia
- Ignorácia
- Nespoľahlivosť
- Neochota
sklamanie, nedodaný tovar a ignorácia
Tento obchod rozhodne neodporúčam. Z mojej objednávky dorazila len polovica tovaru. Okamžite som kontaktovala zákaznícku podporu, no zo strany obchodu chýba akákoľvek ochota situáciu riešiť. Na e-maily neodpovedajú, telefonická podpora sa po prvom telefonáte tvári, že situáciu rieši, no neskôr už nedvihne alebo automat zahlási, že linka je mimo prevádzku. Zaplatila som za kompletnú objednávku, no obchod nemá záujem o nápravu ani o vrátenie peňazí. Veľmi neprofesionálny prístup, nakupujte inde.Reakcia obchodu eobuv.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Je nám ľúto, že máte pocit nespokojnosti. Radi by sme upresnili, že naša infolinka je k dispozícii od 09:00 do 14:00 a všetky hovory, ktoré prídu, sú vybavené našimi operátorkami. V prípade, že je linka obsadená, odporúčame zavolať o niekoľko minút neskôr – každý hovor je spracovaný.
Na všetky e-maily reagujeme priebežne a snažíme sa poskytovať nadštandardný servis, aby sme každú situáciu vyriešili k spokojnosti zákazníka. Ak k Vašej objednávke stále existuje akákoľvek nejasnosť, radi situáciu preveríme a vyriešime. Aby sme mohli situáciu dôkladne preveriť a pomôcť Vám problém vyriešiť, prosíme Vás o zaslanie čísla recenzie 163426 – Heuréka prostredníctvom e-mailu na našu zákaznícku podporu, spolu s číslom Vašej objednávky.
Ďakujeme za pochopenie. -
Nechápem všetky zle recenzie, ja som s eobuvou nemala nikdy problem, vždy peniaze vrátili a doprava aj vrátenie bolo zadarmo. Síce sa na peniaze čaká 14 dni od prijatia vrátenia objednavky čiže niekedy aj 3 týždne kým človek veci odošle a peniaze reálne prídu na účet ale vždy dodržali dobu ako uvádzajú na stránke. Tovar prišiel v dobrom stave a s vrátením nikdy nerobili problem.
- Vrátenie tovaru
- Žiadna komunikácia
Zakúpila som si tenisky pre dieťa, žiaľ boli malé. Už je to vyše 10 dní odkedy som ich poslala naspäť,peniaze som naspäť nedostala. Neviem či mám čakať ešte mesiac.
Žiadna komunikácia s ich strany a vidím, že niesom prvá ani posledná. Predtým sme si objednávali a všetko bolo v poriadku. Nerozumiem!!!Reakcia obchodu eobuv.sk
ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. Informujeme, že spracovanie vrátenia prebieha v súlade s podmienkami v lehote do 14 dní od doručenia zásielky do nášho obchodu. Aby sme mohli situáciu dôkladne preveriť a pomôcť Vám problém vyriešiť, prosíme Vás o zaslanie čísla recenzie 163136 – Heuréka prostredníctvom e-mailu na našu zákaznícku podporu, spolu s číslom Vašej objednávky. Veríme, že ide o nedorozumenie, ktoré sa spoločne podarí objasniť k Vašej plnej spokojnosti.
- Dodanie
- Vrátenie penazi
Otrasná komunikacia. Klamári a zlodeji. Urobila som nákup v hodnote 462,95e a peniaze mi dodnes neboli vrátené a to uz ubehli viac ako dva tyzdne od overenia vratnenia tovaru ktore prebehlo a bola vnom evidovaná refundácia najneskor do 3 dni. V aplikácii sa pise, ze je vrátenie vybavene no ja nema ani penaize ani tovar. Nekomunikujú.
Reakcia obchodu eobuv.sk
ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu.
Aby sme mohli situáciu dôkladne preveriť a pomôcť Vám problém vyriešiť, prosíme Vás o zaslanie čísla recenzie 163132 – Heuréka prostredníctvom e-mailu na našu zákaznícku podporu, spolu s číslom Vašej objednávky.
tím eobuv.sk -
- Prehľadná stránka, rýchle dodanie, informovanosť mailom
- -
Cez eobuv.sk som nakupovala prvýkrát, ešteže som si nečítala predtým recenzie, možno by som váhala s nákupom. Maximálna spokojnosť, super rýchle dodanie , tovar v poriadku, všetko bez problémov. Okamžité odpovede a informácie prostredníctvom mailu, tovar nám prišiel za 2dni.
- Dnes poslali Gmail že peniaze pošlú
- Slabá komunikácia škoda že nieje telefonicky kontakt
sandale poslali jednu 38 veľkosť a druha 41
Reakcia obchodu eobuv.sk
ďakujeme za recenziu. Za dodanie chybného rozmeru sa úprimne ospravedlňujeme. Naša infolinka je v pracovné dni plne k dispozícii. Tel. kontakt uvádzame priamo na stránke.
S priateľským pozdravom -
Objednala som si nové biele tenisky zn. Puma, prišli mi s ušpinenou podrážkou a špicou,ako už niekedy ubuté a vrátené.
Reakcia obchodu eobuv.sk
ďakujeme za recenziu. Za dodanie produktu, ktorý nie je v 100% stave sa úprimne ospravedlňujeme. Odporúčame v takom prípade využiť možnosť bezplatného vrátenia za účelom vrátenia platby v súlade s podmienkami obchodu.
- nekomunikujú
Obrovské sklamanie. Tovar z objednávky č. 170000953855 vytvorenej dňa 12.01.2026 som vrátil cez kuriéra naspať dňa 16.01.2026. Doteraz mi neboli vrátené peniaze a obchod nekomunikuje. Ich AI agent vám neodpovie na nič a keď žiadate o kontakt, pošle email na adresu z ktorej vám nikto nikdy neodpíše. Respektíve vám ponúkne t.č. ktoré nikto nedvíha. Fakt skvelé. To bol určite môj posledný nákup v tomto eshope. Ak nedôjde k náprave v najbližších dňoch, budem to riešiť právnou cestou vrámci občianskeho práva...
Reakcia obchodu eobuv.sk
ďakujeme za recenziu. Úprimne sa ospravedlňujeme, pokiaľ spracovanie vratky trvalo trochu dlhšie ako býva naším štandardom. Vidíme, že vratka bola spracovaná v súlade s podmienkami a to v lehote do 14 dní od momentu doručenia zásielky do nášho obchodu. Platba bola vrátená rovnakým spôsobom ako ste realizovali úhradu. Pokiaľ by ste potrebovali vystaviť potvrdenie, neváhajte nás kontaktovať, radi Vám ho poskytneme.
S prianím krásneho dňa -
- Nedodanie tovaru a problém s vrátením finančných prostriedkov.
Veľké sklamanie pri poslednom nákupe v tomto eshope. Nielenže mi nedodali objednaný a zaplatený tovar ale ani po niekoľkých e-mailoch, ktoré som im poslala,nedošlo k náprave a vrátenie finančných prostriedkov na môj účet. Nakoniec po dlhšom čase prišla správa,že mám ísť do svojej banky a tam si vyžiadať vrátenie peňazí. To akože,čo má byť. Takže nákup neodporúčam.
+ veľmi rýchle dodanie,
+ prehľadná stránka
+ väčšie zľavy
-príšerná komunikácia, odpoveď trvá viac ako dva týždne (objednávala som ako Vianočný darček tenisky, no bohužiaľ nesadli, nedostala som v zásielke žiaden formulár na vrátenie a kým sa mi spätne na moju žiadosť ozvali mailom tak mi lehota na vrátenie skončila a žiadosť bola zamietnutá)
- menia často zmluvné podmienky, treba si dať na to veľký pozor, pri objednávke vám síce vyskočí 30 dňová lehota na vrátenie ale v realite je to len 14 dní -
Arogancia tohto e shopu je neslychana, AI vam da e-mailovu adresu, z ktorej vam neodpovedia a telefonne cislo co nikto nedviha. Nikdy viac.
- Zlodeji!
- Ignoranti!
- Nevratili peniaze
Hnusne odporne nieco vo este v tomto case si moze eshop dovolit!! Nevratil peniaze za vrateny tovar ani po mesiaci nedvihaju telefony ani neodpovedaju na emaily. Obchodna inspekcia a ochrana spotrebitela im nic nehovori. Fajn tak podme takouto cestou!
Ak nahodou tu odpovedate tak konecne sa pozrite na cislo objednavky 170000939799 zo dna 11.12.2025!
Tovar na vrstenie prevzal kurier 17.12.2025
Snad odpoviete aspon tu a to vidim ako poslednu sancu to riesit “normalne”.. -
- Peniaze na účet vrátené neboli
- Na zákazníckej podpore neodpovedá reálna osoba
- Žiadna ďalšia komunikácia zo strany eshopu neprebieha
Eshopu eobuv som vrátila tovar z dôvodu, že mi nesadla veľkosť. Kuriér vyzdvihol balík a 21.11.2025 mi eshop napísal email, že moju zásielku obdržali a moje vrátenie č. R/1P/SK/E/170000904524/001 bolo prijaté. Dnes je 5.1.2026 a peniaze na svojom účte stále nemám ani žiadny email o vrátení peňazí, proste nič. Žiadna komunikácia zo strany eshopu. Pritom v emaili bolo uvedené, že vrátenie financií na účet uvedený vo formulári prebehne do 14 dní od ukončenia overenia. Dodnes sa tak nestalo a pôsobí to skôr ako zavádzajúca praktika, nakoľko kedy k ukončeniu uverenia dôjde, ako zákazník a spotrebiteľ, neviete.
Rovnako ako ostatní nespokojní zákazníci podávam podnet na SOI, pretože konanie eshopu je v rozpore so zákonom o ochrane spotrebiteľa.Reakcia obchodu eobuv.sk
ďakujeme za spätnú väzbu. Po overení evidujeme, že dobropis bol vystavený už 21.11.2025 - pravdepodobne sa bude jednať o nedorozumenie. Požiadali sme finančné oddelenie, aby nám vystavili potvrdenie o refundácii za účelom zlokalizovania platby na Vašom účte. Veríme, že sa tak podarí situáciu vyjasniť.
Urobíme maximum, preto, aby ste mali doklad k dispozícii v čo najkratšom termíne.
Srdečne ďakujeme za pochopenie