• vysoké ceny tovaru
    • nekvalifikovani zamestnanci
    • klamanie zákaznikov

Dobrý deň danka,

ďakujeme za spätnú väzbu.

Mrzí nás Vaša nespokojnosť. Veríme, že nabudúce budete s našimi službami spokojná a Vaša skúsenosť s Dr.Max bude už iba pozitívna.

• dobre ceny
    • rychle odoslanie
    • Neda sa zvolit doprava a eshop zvolil postoveho kuriera

Ak by som vedel ze doprava bude cez postoveho kuriera tak objednavku rovno zrusim keby nebola zaplatena ale to som sa dozvedel az po dokonceni. S nasou postou mam tolko zlych skusenosti ze sa budem obchodu asi skor vyhybat pokial tam nedaju spet moznost zvolit inu dorpavu.

Dobrý deň jif,

ďakujeme za Vašu recenziu a spätnú väzbu. Aktuálne možnosti dopravy uvádzame v nákupnom košíku, kde si zákazník môže vybrať z viacerých spôsobov doručenia.

Veríme, že nabudúce prebehne všetko na 5 hviezdičiek.

Tím Dr.Max

Objednavku poplietli s tym ze mi este prisiel email ze tovar je naskladneny tak som ho objednala ale dorazil mi iny tovar .Ked som chcela vytvorit objednavku este raz tak zas pisalo ze este nieje naskladneny!

Dobrý deň Kate1912,

ďakujeme za spätnú väzbu. Objednávku evidujeme doručenú korektne v zmysle zadania. Ďakujeme aj za prijatie vysvetlenia a návrh riešenia počas komunikácie s našou Zákazníckou podporou Dr.Max.

Veríme, že nabudúce dosiahneme u Vás 100%.

Tím Dr.Max

• Káva bola poslaná čo bude za mesiac po záruke to sa nepíše a krem mi poslali iný ako som si objednala.

ďakujeme za spätnú väzbu.

Mrzí nás vzniknutá situácia. Kolegovia zo Zákazníckej podpory preveria Vašu objednávku a budú Vás kontaktovať. Veríme, že situácia bude vybavená k Vašej spokojnosti.

Tím Dr.Max

• Velmi komplikovany sposob vratenia objednavky

Tovar mal zaruku do 30.11. Avsak bolo vidno ze je poskodeny ako plesniby mozno aj zlym skladovanim

Dobrý deň Mm,

ďakujeme za spätnú väzbu.

Mrzí nás vzniknutá situácia. Ďakujeme, že ste kontaktovali aj našu Zákaznícku podporu Dr.Max. Veríme, že požiadavka bude vyriešená k Vašej spokojnosti.

Tím Dr.Max

Krátka doba na vyzdvihnutie objednávky. Z toho 24hod. obchod zatvorený, neboli to 3 palety tovaru, iba jedná krabička. Som platič vysokých odvodov, preto je objednávka druhoradá, nakoľko nie sú u Vás nanosuper ceny. Tak v krátkosti ...

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.

Veríme, že nabudúce u Vás dosiahneme 100%.

Tím Dr.Max

Pracujú strnulo, nepružne. Tento produkt sa vyrába s viacerými príchuťami.
    Na www.stránkach ich majú, ale v skutočnosti nie. Ak im chyba produkt s objednanou príchuťou a zistia, že ho nemajú, tak by mali ponúknuť zákazníkovi produkt s inou príchuťou.

Dobrý deň Ondrej,

ďakujeme za spätnú väzbu, mrzí nás vzniknutá situácia.

Veríme, že nabudúce sa nám bude dariť lepšie.

Tím Dr.Max

Od 14.11 cakam kedy mi pride zasielka .

Dobrý deň Janette,

ďakujeme za spätnú väzbu.

Mrzí nás vzniknutá situácia. Kolegovia zo Zákazníckej podpory preveria Vašu objednávku a budú Vás kontaktovať. Veríme, že požiadavka bude vybavená k Vašej spokojnosti.

Tím Dr.Max

Doručenie tovaru trvalo tyzden napriek tomu ze pri objednavke avizovali 1 az 2 dni. Po 3 dnoch ma upozrnili ze tovar z objednavky nemali na sklade. Pri objednavke tento tento tovar bol dostupny. Vzhladom na to ze sa jednalo o lieky by som ocakavala ze dodanie bude rychle.

Reakcia obchodu Dr.Max lekáreň

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás dlhšia doba expedície pri Vašej objednávke, ospravedlňujeme sa.

Budeme robiť všetko preto, aby sa nám nabudúce darilo lepšie.

Tím Dr.Max

zrušili mi objednávku až priamo na mieste. a aj tak mi tovar vydali. celkom sme nerozumeli tejto komunikácii

Dobrý deň nik,

ďakujeme za spätnú väzbu. Váš nákup evidujeme vyzdvihnutý v poriadku. Mrzí nás, ak došlo k nedorozumeniu v komunikácii. Ospravedlňujeme sa.

Veríme, že nabudúce prebehne všetko hladko.

Tím Dr.Max

• Urobila som si rezerváciu a keďže dlho mi neprišla sms že ju mám pripravenú vybrala som sa osobne skôr.V lekárni ani nevedeli že mám rezerváciu napriek tomu že som ju mala potvrdenú meilom a aj smskou ,tak mi poradili že si mám vytvoriť novú a táto druhá im hneď prišla .Opravte si softvér keď vám to nefunguje.

Nabudúce si urobím rezerváciu priamo v lekárni a aj sa rovno opýtam či im prišla.

Reakcia obchodu Dr.Max lekáreň

ďakujeme za spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia, ospravedlňujeme sa.

Veríme, že nabudúce prebehne všetko na 100%.

Tím Dr.Max

žiadna výhoda, neochotná obsluha.....už tam nepôjdem...taká arogancia sa len tak nevidí.......

Reakcia obchodu Dr.Max lekáreň

ďakujeme Vám za upozornenie, mrzí nás vzniknutá situácia. Prosíme Vás o komplexnejšiu spätnú väzbu formou e-mailu na e-mailovú adresu [email protected], aby sme mohli naše služby v danej lekárni zlepšiť.

Vopred ďakujeme.

• Sú to podvodníci

Kupovala som tovar v akcii 2 plus 1zdarma. Prišli mi len 2 výrobky a DR. Max sa odmietol k tomu vyjadriť prečo. Prerobila som. V inom obchode by som za ten istý tovar zaplatila oveľa menej. Ďakujem, už nikdy viac.

Dobrý deň Marcela,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.

Mrzí nás Vaša nespokojnosť. Ďakujeme, že ste kontaktovali aj našu Zákaznícku podporu Dr.Max. Na vyriešení požiadavky kolegovia usilovne pracovali a zistili, že Vaša objednávka bola doručená v zmysle zadania, o čom Vás informovali.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím Dr.Max

Predrazene vyrobky, predavacka lekarnicka mi tvrdila, ze si mam kupit ich vyrobok znacky Dr Max ze vraj je to urcite definitivne najvyhodnejsie, no potom po precitani ceny od konkurencnych vyrobkov na pulte som poukazal, ze klame mi do oci bezocivo, naco mi bez ospravedlnenia iba povedala, no to je na vas co preferujete. Takze neverte nikomu v DrMax lekarni, preverujte si to sami, lebo vas oklamu. Taktiez vam natlacia uplne nefunkcne zbytocne vyrobky doplnky a vychvalia ich, ze urcite vam tieto pomozu, ked dojdete reklamovat, ze predavaju teplu vodu a nic z tychto slubovanych deklarovanych vyhod sa nedostavili, tak vas veduci lekarne posle prec, odmietne s vami spisat reklamacny protokol. Vraj chyba je vo vasom tele no vo vyrobku DrMax!

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.

Môžeme Vás ubezpečiť, že naše výrobky značky Dr.Max predávané a vydávané v kamenných lekárňach aj v e-shope Dr.Max sú kvalitné, originálne a podliehajú najprísnejším a pravidelným kontrolám podľa platnej legislatívy SR.

Zároveň Vám ďakujeme za spätnú väzbu po návšteve našej kamennej lekárne Dr.Max. Každá spätná väzba je pre nás dôležitá. Aj vďaka zákazníckym podnetom môžeme naše služby neustále zlepšovať. Mrzí nás Vaša skúsenosť. Kolegovia zo Zákazníckej podpory Dr.Max Vás budú ohľadom Vášho podnetu kontaktovať.

Veríme, že Vaše skúsenosti s Dr.Max budú v budúcnosti už iba pozitívne.

• Žiadna

Nevyhod je viacej, zavadzanie zakaznika, cena na stranke nezodpoveda cene po vlozeni do kosika. Keby sa to stalo niekde inde, tak cenu daju tu co maju na stranke, ale oni nie !!! V inych obchodoch plati cena napr v regaly a nie cena co maju na pokladni. Toto sa mi nikde v eshope nestalo. Jednanie nula bodov. Dalsi nakup mi prisiel rozbity a vyriesenie reklamacie bolo 5 euro na dalsi nakup nad 10 euro. Katastrofa, pritom tovar bol v hodnote 27 euro. Skoda slov, Dr Max budem obchadzat.

Dobrý deň Veronika,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás Vaša nespokojnosť. Ďakujeme, že ste kontaktovali aj našu Zákaznícku podporu Dr.Max. Žiaľ, napriek našim snahám pri balení objednávok môže dôjsť v preprave k poškodeniu. Mrzí nás to. Na vyriešení Vašich požiadaviek viacerí kolegovia usilovne pracovali a ubezpečujeme Vás, že urobili všetko preto, aby boli vyriešené k Vašej spokojnosti.

Veríme, že nabudúce budete s naším servisom spokojná.

• Nespoľahlivé.

Viac nedoporučím. Objednal som si produkty ako rezerváciu na prevádzku v BA Danubia. Na tretí deň som sa šiel informovať. Pracovníčka v okuliaroch za prvým okienkom po mojom dotaze a uvedení čísla mojej rezervácie nebola ochotná stav preveriť s vetou: “čakajte na SMS”. Táto dodnes neprišla a rezerváciu č. 8931122496 zrušili.

Dobrý deň Peter,

ďakujeme za spätnú väzbu. Mrzí nás, ak Vám notifikácie neboli doručené. Z našej strany evidujeme, že všetky notifikácie boli odoslané správne.

Veríme, že nabudúce prebehne všetko hladko.

Tovar mi nebol dodany.

Reakcia obchodu Dr.Max lekáreň

ďakujeme za spätnú väzbu. Mrzí nás vzniknutá situácia. Kolegovia zo Zákazníckej podpory Vás budú ohľadom Vašej požiadavky kontaktovať a veríme, že bude vybavená k Vašej spokojnosti.

Budeme robiť všetko preto, aby sa nám nabudúce darilo lepšie.

Tím Dr.Max

Lekárnička neodpovedá na otázku.

Dobrý deň Laco,

Vopred ďakujeme.

• 6 dni sa čaká na objednávku

Dobrý deň Emma nogová,

ďakujeme za spätnú väzbu.

Mrzí nás dlhšia expedičná doba pri Vašej objednávke. Žiaľ, pri produktoch skladom u dodávateľa expedičná doba závisí od doby doručenia tovaru od dodávateľa. Informácia je uvedená priamo pri tovare na stránke e-shopu Dr.Max.

Veríme, že nabudúce u Vás dosiahneme 100%.

Tím Dr.Max

Dostal som neplatný zlavovy poukaz. Hanba.

ďakujeme za spätnú väzbu.

Naši zákazníci majú možnosť získať rôzne zľavové poukazy. Pri akejkoľvek zľave uvádzame aj podmienky jej využitia. Môžeme odporučiť, aby ste si skontrolovali, či sú podmienky pri uplatnení poukazu splnené. Ak sa kupón napriek tomu javí ako neplatný, prosíme, neváhajte kontaktovať našu Zákaznícku podporu e-mailom na [email protected]. Kolegovia platnosť kupónu pre Vás radi preveria a veríme, že situácia bude vyriešená k Vašej spokojnosti.

Ďakujeme za pochopenie.