Dlhá čakacia doba.
- Mila obsluha
- Rýchle doručenie super cena
Veľmi rýchle dodanie
Rýchlosť, cena
Jednoduché objednanie z pohodlia domova, široký výber produktov a rýchle doručenie
- je to lacnejšie ako v kamennej lekárni
vždy som bola spokojná s nákupom aj s dodaním tovaru
- Zaujímavé produkty za výhodnú cenu.
- Niekedy nenájdem produkt, o ktorý mám záujem.
- Rýchle vybavenie
Rýchlosť vybavenia mojej požiadavky.
Chcel som očné kvapky…nárast ceny o cca 20€ ma odrovnala. Obsluha mi neponúkla alternatívu cez e-shop (produkt lacnejší o cca 4€), aj keď ten rozdiel ceny nechápem. V podstate som po 2 násobnej návšteve dostal to isté balenie v tej istej lekárni, len o cca 3-4€ lacnejšie
Reakcia obchodu Dr.Max lekáreň
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
V prvom rade by sme chceli uviesť, že v zmysle platnej legislatívy je každá lekáreň samostatnou s.r.o. a každá ma vlastnú cenotvorbu. Rozdiely v cenách mame aj medzi kamennými lekárňami, nie však v takej miere ako voči internetovej lekárni. Prevádzkové náklady internetovej lekárne sú oveľa nižšie ako náklady kamennej lekárne. Nákup v internetovej lekárni je do značnej miery „samoobsluha“, kde dochádza de-facto len k expedícii tovaru a nie k expedičnému rozhovoru, pričom naopak v kamennej lekárni ide o poskytovanie zdravotnej starostlivosti odborným zdravotníckym personálom so všetkým, čo k tomu patrí. Toto zásadne ovplyvňuje produktivitu práce, nehovoriac o iných vyšších prevádzkových nákladoch. Služba poskytovaná týmto personálom spolu s inými nákladmi je zahrnutá do ceny tovaru, a preto je cena tovaru výrazne vyššia ako v internetovej lekárni.
Ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom a želaním pekného dňa
Tím Dr.Max -
- Produkty sú k dispozícii
- Lepší obchod nepoznám
- Som veľmi spokojná,tovar bol doručený zdarma na adresu
- Prehľadný e-shop dobré ceny a doručenie bez poplatku
- cena v akcii
Všetko v pohode