- Nakupujeme dlho u tohto predajcu
- odbornosť, komunikácia zo zakaznikom
Konečne platilo, že tovar skladom-expresne doručenie a objednaný do 15:30,bude dodaný na druhý deň a tiež normálna komunikácia a nie čakať 20 minút na odozvu
- rychle dodanie
- bezpecné balenie
412185023 objednavky č.id 18.12.2024.
PRIORITETNE PRIPRAVENÁ ???!!!
DNES JE 23.12.2024. -
- Skoré dodanie,na to že sme pred Vianocami.
- Tovar dobre zabalený, bez poškodenia.
- Dobré ceny
- Super prístup zamestnancov
- U vás som zohnal presný rozmer inde som to nenašiel,na iných stránkach a obchodoch,ďakujem.
Rýchle dodanie a ešte aj diel overovaní podľa typu a značky auta,tak to má byť.
Dodané miesto zadných brzd predné.
- rychlo
- Široký sortiment tovaru, dobrá cena, rýchlosť dodania na predajňu v Bratislave
Nič ma nenapadá
- profesionálny prístup
- vysoké ceny poštovného a balného
Vždy som mal maximálnu spokojnosť no poslednej skúsenosti pri objednávaní telefonicky som nebol spokojný predávajúci mi neodpočítal zľavu ktorá mi prináleží keďže som vo VIP clube a dobre vedel že mi prináleží nakoľko mi dával veci a mojho košíka takže doporučujem radšej si to objednáť sám
- Ako vždy, promptne dodanie,tovar o k.
- Slušné ceny, dobrý výber
- Nič
Ahoj,
Ďakujeme. Veľmi si vážime, že si spomenul naše ceny a výber. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby a ponuku, aby sme vyhoveli potrebám našich zákazníkov. Pokiaľ by si nás chcel podporiť, môžeš za nás zahlasovať v súťaži Heureka - shop roka.
Tím GAFA AUTO -
- Ak potrebujem rýchlo nejaký diel je Gafa jedna z možností,čo si ale aj zaplatím na doprave/poštovnom/balnom
- Dosť neprehľadné a tým zdľhavé vyhľadávanie.Na dotaz ku konkrétnemu dielu som sa nedočkal odpovede ani na tretí pokus. Cena za doručenie 5l oleja a dvoch filtrov 9,-€ ma núti premýšľať a objednávať s predstihom (dlhšia doba dodania čo je dané väčšou vzdialenosťou) u konkurencie ,ktorá vie obdobný balík zaslať za polovičné poštovné ak nie zdarma.
Veľa dielov a iného tovaru pre nás motoristov ,pre prihlásených s 5% zľavou v ktorých sa,ale niekedy dosť ťažko orientuje aj napriek založenej vlastnej garáži s údajmi o aute.Vybavenie objednávky rýchle no náležite zaplatené.
- Široká ponuka dielov
- Dlhá doba dodania
- Služba expresného dodania bola absolútne zbytočná
- Diel nieje veľmi kvalitný
Celkovo so všetkým spokojný
Ahoj,
Tvoja spokojnosť je pre nás tou najlepšou správou. Ďakujeme, že si si vybral nás. Budeme sa snažiť, aby si bol vždy rovnako spokojný. Radi by sme ťa zároveň poprosili o podporu – práve prebieha súťaž Heureka Shop roka, v ktorej môžeš za nás zahlasovať.
Tím GAFA AUTO -
Vysoká spokojnosť a rýchlosť doručenia.
Ahoj Marek,
Ďakujeme. Rýchlosť je našou silnou stránkou. Spokojnosť zákazníkov je našou motiváciou a tvoje slová našou odmenou. Sme radi, že si bol s nákupom spokojný. Už teraz sa tešíme, ako ti opäť urobíme radosť. Ak nám chceš pomôcť dosiahnuť ďalší úspech, budeme veľmi radi, ak za nás zahlasuješ v súťaži Heureka - Shop roka.
Tím GAFA AUTO -
super obsluhy, pán pri pokladni poradil, kúpil som ešte aj zdvihák, taký by mali byť predavači, radosť nakupovať, nech sa drží i naďalej a robí dobré meno Vašej firme!!!
Ahoj udzon,
Ďakujeme za tvoju skvelú recenziu. Veľmi si vážime, že si ocenil našu obsluhu a ochotu kolegu pri pokladni. Takéto slová sú pre nás veľkou odmenou. Sme radi, že si našiel to, čo si potreboval. Tešíme sa na tvoju ďalšiu návštevu. Budeme veľmi vďační, ak za nás zahlasuješ v súťaži Heureka - Shop roka.
Tím GAFA AUTO