spoľahlivý obchod

Ahoj,

Ďakujeme za perfektné hodnotenie. Je skvelé vedieť, že považuješ náš obchod za spoľahlivý. Ak nám chceš vyjadriť ešte väčšiu podporu, môžeš za nás zahlasovať v súťaži Heureka – Shop Roka. Tešíme sa na tvoju ďalšiu návštevu.

bit.ly/hlasovanie-shop-roku

• Dlhá dodacia doba od 11.11 2024 a tovar nemam

Ahoj,

Veľmi nás mrzí, že došlo k omeškaniu pri doručení tvojej objednávky. Teší nás, že sme mali možnosť všetko objasniť počas nášho telefonátu. Ako ospravedlnenie sme ti pribalili darček a dúfame, že to zlepší tvoju skúsenosť s naším obchodom. Ďakujeme za tvoju trpezlivosť a veríme, že nám dáš šancu ukázať, že vieme veci zvládnuť lepšie.

Veľmi dobré...

Ahoj Danielitto,

Vďaka za super hodnotenie. Veľmi nás teší, že si mal s nami pozitívnu skúsenosť. Ak chceš podporiť našu prácu a náš eshop, môžeš za nás zahlasovať v súťaži Heureka – Shop Roka. Tešíme sa na tvoje ďalšie nákupy.

bit.ly/hlasovanie-shop-roku

Tím GAFA AUTO

• Rýchly a profesionálny prístup k zákazníkovi. Vždy vedia poradiť. Dobré ceny. Expresné doručenie

Ahoj Rastislav,

Sme radi, že si ocenil nielen rýchlosť, ale aj našu komunikáciu a profesionálny prístup. Tvoj feedback nám veľmi pomáha a motivuje nás k ešte lepšej práci. Ak nás chceš podporiť, máš možnosť zahlasovať za náš eshop v súťaži Heureka - Shop roka. bit.ly/hlasovanie-shop-roku

super obchod a komunikácia

Ahoj Choprák,

Je pre nás veľkým potešením čítať, že si bol plne spokojný s našimi službami a komunikáciou. Snažíme sa o to, aby každý zákazník mal čo najlepšiu skúsenosť. Sme radi, že sa nám to podarilo dosiahnuť aj u teba. Ďakujeme, že si si našiel čas na hodnotenie. Ak by si nás chcel nejakým spôsobom podporiť, môžeš za nás zahlasovať v súťaži Heureka – shop roka. bit.ly/hlasovanie-shop-roku

Tím GAFA AUTO

Rýchle dodanie a dobrá komunikácia obchodu so zákazníkom.

Ahoj TIBIGEE,

Ďakujeme za prejavenú dôveru. Rýchle dodanie a dobrá komunikácia sú u nás vždy na prvom mieste. Je skvelé vedieť, že sme naplnili tvoje očakávania. Sme tu pre teba vždy, keď budeš čokoľvek potrebovať. Tešíme sa na tvoju ďalšiu návštevu.

Pokiaľ by si nás chcel podporiť, môžeš za nás zahlasovať v súťaži Heureka – shop roka. bit.ly/hlasovanie-shop-roku

Tím GAFA AUTO

• Široký výber súčiastok na všetky typy automobilov a super personál, doručenie tak ako je na nete uvedené a tovar vždy dobre zabalený. Odporúčam nakupovať v Gafa Auto!

Ahoj Adam,

Veľmi si vážime tvoje skvelé hodnotenie. Sme nadšení, že si spokojný so všetkým od výberu až po doručenie. Ak by si mal akékoľvek ďalšie požiadavky alebo otázky, neváhaj sa na nás obrátiť. Tešíme sa na tvoje ďalšie nákupy.

Na Heureke práve prebieha súťaž Shop roka. Ak by si nás chcel podporiť, môžeš zahlasovať za náš eshop. Každý hlas sa počíta. bit.ly/hlasovanie-shop-roku

Tím GAFA AUTO

• rýchle a profesionálne vybavenie zákazky

Ahoj Ľubor,

Sme radi, že si ocenil naše profesionálne a rýchle vybavenie objednávky. Je pre nás dôležité, aby každý zákazník dostal vždy presne to, čo potrebuje a v čo najkratšom čase. Ak budeš niečo potrebovať, neváhaj nás kontaktovať – radi ti pomôžeme.

Ak by si nás chcel podporiť, môžeš za nás zahlasovať v súťaži Heureka - shop roka. bit.ly/hlasovanie-shop-roku

• velky vyber
    • super ceny

objednal som jeden produkt v mnozstve dva kusy, prisli mi vsak dva rozdielne kusy ktore zial spolu neboli kompatibilne. vzhladom na cenu vsak neriesim. Len to zamrzi.

Ahoj,

Mrzí nás, že si dostal dva nekompatibilné diely. Chyby sa občas môžu stať a vážime si, že si nám dal o tom vedieť. Ak budeš potrebovať pomoc s výmenou alebo vrátením, sme tu pre teba.

• Zaplatené nedodane!

Ahoj,

Ďakujeme, že si nás upozornil na tento problém. Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a oneskorenie pri doručení tvojej objednávky. Sme radi, že sme to mohli vyriešiť počas nášho telefonátu a dúfame, že darček, ktorý sme ti pribalili, aspoň trochu vylepšil tvoj zážitok. Veľmi si vážime, že si naším zákazníkom, a urobíme všetko pre to, aby sa podobné situácie neopakovali.

• ok

Ahoj,

Veľmi si vážime tvoju spätnú väzbu. Robíme maximum pre to, aby sme našim zákazníkom ponúkli čo najlepšiu nákupnú skúsenosť. Aj vďaka tvojej recenzii vieme, že na to ideme dobre. Tvoju spokojnosť môžeš prejaviť hlasovaním v súťaži Heureka - shop roka. Každý jeden hlas sa počíta - bit.ly/hlasovanie-shop-roku

• Spokojnost

Ahoj Milan,

Robíme všetko preto, aby naši zákazníci mali tú najlepšiu nákupnú skúsenosť. Aj vďaka tvojej recenzii vieme, že ideme správnym smerom. Ďakujeme za prejavenú dôveru. Ak by si nás chcel nejako podporiť, môžeš za nás zahlasovať v sútaži Heureka - shop roka: bit.ly/hlasovanie-shop-roku

• Sú spolahlivy

Ahoj,

Spoľahlivosť je pre nás základ. O to viac nás teší, že si s našimi službami spokojný. Ďakujeme, že si si našiel čas na hodnotenie. Ak nás chceš podporiť, môžeš za nás zahlasovať v súťaži Heureka – Shop roka. Aj tvoj hlas pomôže: bit.ly/hlasovanie-shop-roku

Všetko super

Ahoj Vladimír,

Ďakujeme za prejavenú dôveru. Radosť čítať, že u teba prebehlo všetko bez problémov. Ak nás chceš ešte viac podporiť, budeme radi, ak za nás zahlasuješ v súťaži Heureka – Shop roka. Tvoj hlas pre nás znamená veľa: bit.ly/hlasovanie-shop-roku

• Rýchle dodanie

Ahoj Ondrej,

Veľmi si vážime tvoje hodnotenie. Rýchlosť dodania je našou prioritou. Vieme, aké dôležité je mať objednané diely čo najskôr doma. Ak si bol s našimi službami spokojný a chcel by si nás nejakým spôsobom podporiť, môžeš za nás zahlasovať v súťaži Heureka - Shop roka: bit.ly/hlasovanie-shop-roku

VSTKO OK

Ahoj Štefan,

Tvoja spokojnosť je u nás prioritou číslo jedna. Preto nás veľmi teší, že si mal s nákupom dobrú skúsenosť. Ďakujeme za prejavenú dôveru. Kedykoľvek by si s niečím potreboval pomôcť alebo poradiť, kolegovia na HelpDesku ti s radosťou pomôžu.

Tím GAFA AUTO

Objednanie tovaru,komunikácia s dodávateľom, prebranie tovaru- všetko bolo O.K.

Ahoj Gabriela,

Vďaka za to, že si si našla čas na hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo hladko a bez komplikácií. Naším cieľom je docieliť, to aby bolo o každého zákazníka kvalitne postarané. Pokiaľ by si mala nejaké návrhy na zlepšenie, aby sme tvoju spokojnosť vyzdvihli na 100%, daj nám o nich vedieť.

• Dostupnosť dielov
    • Atraktívne ceny
    • Rýchlosť doručenia

Ahoj Vratko,

Ďakujeme za skvelé hodnotenie. Veľmi nás teší, že si ocenil dostupnosť dielov, ceny aj rýchlosť doručenia. Naša snaha je vždy zabezpečiť, aby bolo o našich zákazníkov dobre postarané a odchádzali spokojní. Ak budeš mať nejaké otázky, sme tu pre teba - neváhaj sa nám ozvať.

Tím GAFA AUTO

Všetko prebehlo rýchlo a bez problémov

Ahoj Miro,

Sme radi, že si s nami spokojný a nákup prebehol tak, ako má – rýchlo a bezproblémovo. Tvoja spokojnosť je pre nás veľkým ocenením a záväzkom naďalej poskytovať tie najlepšie služby. Ďakujeme, že si si vybral práve nás.

Tím GAFA AUTO

• Široký sortiment, super ceny.

Ahoj R24B4,

Radi prinášame široký sortiment a skvelé ceny pre všetkých autičkárov, ktorí hľadajú kvalitu a spoľahlivosť. Ak by si náhodou mal v budúcnosti akékoľvek otázky, potreboval radu alebo hľadal špecifický diel, neváhaj nás kontaktovať. Sme tu na to, aby sme pomohli a zabezpečili ti najlepšiu nákupnú skúsenosť. Ďakujeme za tvoju prejavenú dôveru.