• +++
    • ---

• Dobré

• Bohatý výber, skvelé ceny, tovar kvalitný a rýchle dodanie.

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men

• Rýchlosť vybavenia objednávky

Rýchlosť doručenia a kvalita.

Z obchodom som spokojná,ale tovar som vrátila. Veľký,nie je dobré dávať spolu 2 veľkosti-tentokrát je 44-46 na veľkosť 44 veľké

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí, že vám nesedí veľkosť a ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti. Radi by sme vás informovali, že ak produkt nezodpovedá vašim očakávaniam, máte právo na jeho vrátenie a následne si môžete objednať nový tovar s požadovanou veľkosťou. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men

Reklama vyskakovala na mňa každý deň na akciové mikiny. Po zadaní objednávky prišlo do pár dní oznámenie že sú dané produkty vypredané a rušia objednávku.
    Veľmi neprofesionálne.

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Niektoré produkty majú veľký úspech, a tak sa rýchlo vypredajú všetky alebo niektoré veľkosti. Stále sa snažíme sklad dopĺňať a pridávať vypredané veľkosti čí nové produkty. Budeme radi, keď si vyberiete niečo z našej novej ponuky. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men

som spokojný

• dobré ceny

Trošku vecšia velkost M ale pasuje....

Najlepší obchod, aký poznám.

Opasok ktorí som objednal nezodpovedal dlžke 125 cm ale je dlhší o viac
    než 20 cm,tak je to na nič a neviem to použiť.Som sklamaný s takým to prístupom.

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na Váš email pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men

Všetko v poriadku

• Tel. kontakt pre kuriéra nebol uvedený na balíku.

Extrémne rýchle dodanie a prehľadnosť stavu mojej objednávky

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za pripomienku, dáme si na to do budúcnosti pozor. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu! S pozdravom, Tím Atlas For Men

• Velmi rychle a bezproblemove dodanie

Som zatiaľ spokojný.

Bez problémov !

• 100 % OK.

S nákupom som veľmi spokojná po stránke kvality aj cenových relácií.