Rýchle dodanie, kvalita výrobkov. Maximálna spokojnosť
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Profesionalita obchodu.
Férový obchod
- Rychle dodanie
Som veľmi spokojná.Kvalitný tovar za prijateľnú cenu!
- Veľký výber
- Nadmerné veľkosti
- Rýchla dodávka
tovar bol bez čísla abnormálne malé úzke,nepoužiteľné zbytočne vyhodené peniaze!!!!!!!!!!
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov emailom pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
Bol som spokojný s tovarom prišiel v poriadku. Len jedno mi neprišlo a mal som to zahrnuté vo faktúre boli to hodinky tie mi neprišli. Pošlete mi ich na adresu moju? Ďakujem.Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na Váš email pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
- Skoré vybavenie objednávky
Som maximálne spokojná s nákupom v tomto obchode.
- Rýchlosť doručenia
Spokojnosť
Veľmi rýchle doručenie, kvalitný tovar podľa mojej požiadavky
- rýchle dodanie, dobrá cena a kvalita
- skoré vybavenie objednávky
Prvá objednávka ok. Skusim ďalšie. S tovatom a cenou spokojný.
Som spokojný.
- Kvalita,profesionálna prístup.
Obchod je super a ceny prijateľné
OK
Rýchle doručenie