ok
- pekné a cenovo dostupné veci
Úplná spokojnosť čo sa týka kvality, veľkosti, doby dodania.
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za dôveru. Nesmierne nás teší, že ste spokojný s našimi produktmi a službami. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Veľkosť XL alebo XXl je príliš veľká. Ako mám vrátiť tovar?
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na Váš email pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
Dobré ceny + kvalita
spokojnosť
- Majú dobre akcie 80% a tie najviac nakupujem.Som veľmi spokojná.
- Nemam
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za dôveru. Nesmierne nás teší, že ste spokojná s našimi produktmi a službami. S pozdravom, Tím Atlas For Men
- rýchlosť dodávky vybraného tovaru
- Rychlo vybavený
- Rýchlosť dodania
Namiesto svetra prišiel opasok. Tovar bol vrátený a teraz čakám na ten sveter.
- Slovenská pošta
Tovar super, kvalita výborna akurát expres kuriér zlyhal, ani nezavolal, pričom mal kto doma zásielku prevziať. V schránke som našla lístok ako vždy od pošty u nás adresát nezastihnutý. Takže bolo by dobré zváżiť aj výdajné miesta, ktorých je habadej, kedže na poštu u nás sa normálne pracujúci človek nedostane, robia do 14:30, jeden deň do 17tej. A čakať celý týždeň na balík na ktorý sa tešíte, sa už vlastne moc netešíte.
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorovna Váš email pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
- Treba písať telefónne čísla aby kuriér mohol zavolať zákazníkom
CO SOM SI OBJEDNAL TO SOM DOSTAL
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
- Rýchla a bezpečný nákup v pohodlí domova.
spolahlivý,rýchly.
- Výhodne sety
- Dobrá kvalita
- Skvelá cena
- kvalitné a krásne oblečenie aj obuv
žiadna
Rýchle dodanie, kvalita výrobkov. Maximálna spokojnosť
Reakcia obchodu Atlas For Men
Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men
Profesionalita obchodu.