• Doručili ste mi jedno číslo vacsie topánky aj po reklamácii. Teda dvakrát špatne vybavené. Myslím, že to nie zodpovedný prístup k dlhoročnému zákazníkovi.

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men

Dobrý den tie roláky neodporučam nikomu manželka mi ich musí prešit lebo su ušite do kriva jedna strana je dlhšia a druha je kratšia,na tele sa latka krčí od lavého ramena po pravé podpazušie,nedá sa to nosit.
    Mrzí ma to s pozdravom Vyoral.

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať emailom jeden z našich operátorov pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men

som nespokojny,lebo ste mi neposlali auticko,pucle

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov emailom pre viac informácií. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men

Objednávam už roky ešte som nič nevrátil. Pridal by som do objednávky Slov.posta balikobox. Keď nestihnem presmerovať tak celý deň čakám doma lebo neviem o koľkej príde kuriér.

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za dôveru a pripomienku, bude to viesť k skvalitňovaniu našich služieb. Nesmierne nás teší, že ste spokojný s našimi produktmi a službami. S pozdravom, Tím Atlas For Men

Veľkosť XL alebo XXl je príliš veľká. Ako mám vrátiť tovar?

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na Váš email pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men

Namiesto svetra prišiel opasok. Tovar bol vrátený a teraz čakám na ten sveter.

Reakcia obchodu Atlas For Men

tovar bol bez čísla abnormálne malé úzke,nepoužiteľné zbytočne vyhodené peniaze!!!!!!!!!!

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov emailom pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men

Reklama vyskakovala na mňa každý deň na akciové mikiny. Po zadaní objednávky prišlo do pár dní oznámenie že sú dané produkty vypredané a rušia objednávku.
    Veľmi neprofesionálne.

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Niektoré produkty majú veľký úspech, a tak sa rýchlo vypredajú všetky alebo niektoré veľkosti. Stále sa snažíme sklad dopĺňať a pridávať vypredané veľkosti čí nové produkty. Budeme radi, keď si vyberiete niečo z našej novej ponuky. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men

• Tovaru bolo poskodeny

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu, a zároveň sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na email pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men

• Tovar v poriadku, vo vyhovujúcej kvalite.
    • Otravuje té dotazníkmi, nevyžiadanými už v objednávke!

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať emailom jeden z našich operátorov pre viac informácií. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men

• Rýchlosť, komunikacia
    • Prehnané reklamy a neúmerne vvychvalovanie tovaru.

• Tovar nemdorazil

• Rýchlosť objednania
    • Nesedia veľkosti. Európske XL je reálne možno aj 4XL ako pre slony.

Žiaľ nekvalita a navyše nesedia veľkosti. Žiadna ďalšia objednávka určite nebude.

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu a vašu úprimnosť. Ľutujeme, že vaša skúsenosť nebola pozitívna. Vaše pripomienky sú pre nás veľmi cenné a pomáhajú nám zlepšovať naše služby. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať emailom jeden z našich operátorov pre viac informácií. Ďakujeme vám za dôveru. Tím Atlas For Men

Tovar bol tak skrkvaný ako by ho žula krava. To je snáď úroveň nejakých zaostalých kmeňov. Bol mi tak veĺký , źe som ho musel vrátiť a čakám už vyše týždňa na výmenu tovaru za nenšue číslo. Nikdy z tejto firmy nič nekúpim.

Reakcia obchodu Atlas For Men

• Žiadne info o vrátenom tovare, žiadna reakcia na vrátený tovar, ziadne info o prijatí vrátenej zásielky, ziadne vrátené peniaze už 10 dní.
    • Zle označené veľkosti na oblečení-iná veľkosť je na plastovom obale, iná na oblečení

Nemám dobrú skúsenosť, tovat som už 3x vrátila alebo žiadala o výmenu veľkosti. Zakaždým si odrátali poštovné a na novú zásielku zase zauctovali nové poštovné.
    Iné zadielkove obchody neúčtuje žiadne poštovné na vrátený tovat!!!,

Neodporúčam
    Blokujú objednávky bez dôvodu.
    Celé zlé
    Už niekoľko dní čakám na objednávky.

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na Váš pre viac informácií. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men

Rádio čo ste poslali DIGITEC nejde nanabija ho

Reakcia obchodu Atlas For Men

• Kvalita tovaru.Zavádzanie zliav.Nadsadenie ceny tovaru a potom takáto zľava.výrobok z Číny a ktorú zodpovedá aj takáto kvalita.
    • Z

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu a vašu úprimnosť. Ľutujeme, že vaša skúsenosť nebola pozitívna. Vaše pripomienky sú pre nás veľmi cenné a pomáhajú nám zlepšovať naše služby. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na Váš eamil pre viac informácií. Ďakujeme vám za dôveru. Tím Atlas For Men

• neposlali ste mi reproduktor k poslednej objednavke.

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovaťna email jeden z našich operátorov pre doriešenie Vašej pripomienky. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men

Polovica tovaru mi nebola dorúčená !!!

Reakcia obchodu Atlas For Men

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na Váš email pre viac informácií. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men