- Rychle dodanie, pekne balenie
Zdravíčko Zuzko,
děkujeme ti za pochvalu. I balení musí být prostě Angry. Rychlost je třešničkou na dortu.
Kdyby něco, jsme tu vždycky pro tebe.
Měj se suprácky,
Angry Verča -
- rýchle a spoľahlivé doručenie
Ahojky ověřenej,
díky za hodnocení. Rychlost není to jediné, co umíme. Nemůžeme se dočkat, až ti to příště předvedeme.
Kdyby něco, piš.
Angry Verča -
Tieto produkty, to je pecka, nádherná vôňa, pocit sviežosti, bleskové doručenie, ja nemám slov, ďakujem! Jediné negatívum, že som Vás neobjavila skôr!
Čusík Luci,
díky za feedback. Tak teď jsi nám polechtala ego. Pecka výrobky a ještě krásně voní. Přijdou rychlostí blesku. Co víc si přát.
Kdyby cokoli, jsme tu.
- Rýchle vybavenie objednávky
- Expresné doručenie
- Kvalita produktov
Zdravím Stando,
díky za recenzi. Kvalita výrobků je pro nás stejně důležitá jako tvoje spokojenost. Rychlost nesmí chybět. Tak to má být.
Kdyby jsi měl něco na srdci, dej vědět.
Měj se pěkně,
- super rýchlosť dodania
Ahoj tajňáku,
máme radost, že jsme si tě získali. Holky z expedice jedou na plný plyn, abys měl balík co nejdříve u sebe.
Kdyby něco, piš.
Měj se super,
- Kvalitný tovar
Čauky tajnej,
díky za feedback. Jsme rádi, že ti naše výrobky sedly. Na rychlém dodání si dáváme záležet.
Kdyby tě něco napadlo, dej vědět.
- Rýchle doručenie
- Pekne zabalené vhodne aj ako darček
Ahoj Hanny,
máme radost, že jsme u tebe zabodovali. Si piš, stačí si vytuněnou krabici naplnit dle svého gusta a dárek je na světě.
Těšíme se, až o tobě zase uslyšíme.
Kdyby cokoli, jsme tu pro tebe.
Angry Verča -
Super dodacia lehota, príjemné a rýchle nakupovanie na internetovej stránke. V balíku stručný, ale plne zmysuplný opis postupu používania s podrobnejšími vysvetleniami s neformálnou komunikáciou čo len pridá na pocite komfortu zákazníka už len pri čítaní o výrobku:) Teším sa na výsledky!
Zdarec Dejve,
super feedback!
Jsme rádi, že ti nákup na našem webu sedl a že tě baví i náš styl komunikace, dáváme si záležet, aby to nebyla nuda a aby člověk věděl, co a proč maže, a ještě se u toho zasmál.
Držíme palce, ať se výsledky brzy dostaví, a kdyby cokoli, jsme tu vždycky pro tebe.
Díky, že v tom jedeš s náma!
Měj se bájo,
- rýchle dodadanie
Zdarec ověřenej,
děkan za feedback.
Rychlost není zdaleka vše co umíme, snad ti příště budeme moct ukázat víc.
Kdyby cokoli, dej vědět.
- rýchla reakcia
- perfektné balenie
- Jack je vynikajúci
Servus Miro,
díků dík za super feedback.
Rychlost je u nás velký téma a neustále makáme na tom, abysme byli ještě rychlejší!
Těší nás, že se balíček líbil a Jack sklízí úspěch.
Pokud bys měl nějakou otázku, neváhej se ozvat.
Měj se pěkně,
Angry Luke -
... expresné doručenie, skvelá komunikácia ak potrebujete niečo doriešiť alebo sa opýtať, no a samozrejme kvalita.
Zdarec tajnej,
tak to je radost číst!
Expresní doručení, parádní komunikace a kvalita, co drží slovo, přesně tohle chceme doručovat všem, co se k nám přidají na angry vlnu.
Díky, že jsi napsal a kdyby cokoliv, jsme vždycky ve střehu!
Měj se fúzatě,
Angry Síma -
- Rýchle doručenie a super balenie. Spokojný!
Zdarec ověřenej,
Tak to jsme rádi!
Rychlý doručení je naše hobby a s balením si vždycky dáváme záležet, když už to putuje k takovýmu borcovi, musí to mít styl!
Díky, že ses ozval, a kdybys cokoliv potřeboval, víš, kde nás najít.
Měj se,
Angry Síma -
Super, vsetko bolo rychlo dodane...
Zdarec tajnej,
tak to je hudba pro naše vousy! Díky moc, že ses ozval– rychlost je naše druhý jméno (hned po "nasílená vůně" ).
Ať výrobky slouží jak maj a klidně se zas stav, jsme tu pro tebe kdykoliv!
Angry Síma -
- rýchle dodanie, kvalitný tovar, za mňa maximálna spokojnosť ;)
Zdarec Mário,
tak to nás těší, že všechno klaplo jak po másle!
Rychlost, kvalita a spokojenost – svatá trojka každého pořádnýho nákupu! Díky, že jsi v tom s náma.
Až dojde nálož, víš, kde nás najít – jsme ready na další jízdu!
Kdyby cokoli, dej vědět.
Angry Síma -
- Skvelý obchod, vždy rýchle doručenie,komunikácia skvelá a tá ich reklama ma vždy dostane do kolien (rehoceme sa ja aj manžel)
Výrobky skvelé, a naozaj fungujú...komunikácia úžasná, doručenie rýchle
Ahoj Míšo,
díky moc, když se směješ ty i manžel, víme, že náš humor padá na úrodnou půdu (a možná i na ty kolena). Rychlost, funkčnost a komunikace? To je svatá trojice Angry Gangu!
Jsme fakt rádi, že to s náma jedeš, a slibujem, že i dál budem dodávat smích, funkční věci a balíky rychlejší než hladovej pošťák.
Měj se bájo,
Angry Síma -
Zamna jeden z TOP eshopov... Super vyber, super spolupraca na infe, bleskove odoslanie, bleskove dorucenie a bleskove vybavenie vsetkeho....su taky bleskovy ze ani nestihnete zaplatit a uz balicek mate doma
Čauky Jani,
no tak TOHLE je recenze jak blesk z čistýho nebe!
Díky moc, kámo – takovou rychlost se snažíme držet jako životní styl. Info? Vyřešeno.
Odeslání? V minutě. Doručení? Dřív než stihneš říct „sakra, ještě jsem to ani nezaplatil!“
Fakt si toho vážíme, díky, že jsi s náma a že to takhle cítíš.
Angry gang jede dál na plnej knír!
- Super
S prípravkami som veľmi spokojná. Tovar bol doručený po pár dňoch, takže ďalšie plus. Objednala som si zas a keďže je to mystery box som zvedavá, čo v ňom bude
Čauky Luci,
tohle je radost číst! Díky moc, že ses k nám vrátila pro další nálož, a rovnou Mystery box? Tak to tě čeká voňavý překvápko. Jsme rádi, že ti výrobky sedly a doručení šlapalo jak hodinky.
Držíme palce, ať tě box potěší, dej pak vědět, jestli to byl zásah do černého.
VSETKO OK.NACAS.
Čauky Stano,
děkan moc za super feedback.
Jsme rádi, že jsi spoko a vše je okáčko a dorazilo rychle.
Kdyby cokoli dej vědět.
Ahojky Nikčo,
díky za hodnocení a za důvěru!
Těší nás, že doručení proběhlo hladce a rychle.
Kdybys cokoliv potřebovala, jsme tu pro tebe.
Angry Luke -
- Over all kvalita služby
- Nemám čo vytknúť
Veľmi sa mi páči čo robíte, máte kvalitné produkty, dobrý marketing a férove ceny. Používam už okolo 4 mesiacov produkt Beard Dopping a musím povedať že funguje, fúzy vážne rastú rýchlejšie a hlavne sú dobre vyživené a zdravé. Plus produkt má príjemnú vôňu ktorá sa po použití nejakú dobu udrží.
Zdarec Benji,
díků dík za feedback.
Těší nás, že Beard Doping šlape a pozoruješ pozitivní výsledky! Věříme, že se časem dostaneš na svůj požadovanej bírd.
Díky moc za důvěru a pokud bys měl nějakou otázku ohledně růstu, rádi pomůžeme.
Angry Luke