- Rychle dodanie
- Skvela komunikacia
- Na môj vkus trošku neprehľadná stránka
Tovar mi bol doručený veľmi rýchlo a splnil to, na čo bol určený. Neverila by som, ale skúsila som a neľutujem.
Absolútna spokojnosť. Produkty sú skvelé, ci už dámsky alebo aj pánsky sortiment je 100 % kvalitný. S manželom sme obaja spokojní
Tovar som si objednala, pretože som videla vašu reklamu už dlhšie na soc.sieti. Objenala som na skúšku, a musím povedať že som bola až milo prekvapená ako to voňalo a hlavne to fungovalo tak ako malo a načo to bolo určené. Kolegyniam v práci som to odporúčila tiež. Ďakujem za produkty a určite objednám opäť.
- Rýchlosť
- Komunikácia
Zamňa uplna spokojnost
Čus tajnej,
ty jsi spoko, my máme splněno. Přesně takhle na férovku to u nás v gangu vedeme. Udělal jsi nám skvělej den, sypeme velkej dík za recenzi!
Máš dotazy k produktům? Nezkoumej to sám, prostě napiš nebo brnkni.
Měj se bájo,
Angry Iva -
Jednoduché objednávanie, veľmi dobrá komunikácia, doručenie do 3 dní.
Zdarec anonyme,
snadnej nákup, skvělej pokec a doručení do tří dnů. Tuhle trojici držíme jako náš svatej grál! Obrovské díky za stoprocentní zářez a podporu.
Kdyby se ti v hlavě usídlil jakejkoliv dotaz, nezasekávej se u Googlu. Zvedni telefon nebo nám napiš, rozsekneme to za tebe.
Měj se krásně,
Angry Iva -
- Super produkty, rýchle dodanie tovaru.
Zdárek Libore,
bleskovej závoz a zboží, co tě baví. Mise splněna bez jediné chybičky! Těch 100 % je pro nás parádní motor do další práce, hrozně moc děkujeme za podporu.
Naše linka a chat jedou bomby, takže s jakýmkoliv dotazem neváhej a okamžitě na nás pískni.
Měj se krásně,
- Komunikácia
- Zaujímavý marketing
Nazdárek tajemnej,
pochvala za „zajímavej marketing“ nás v kanclu neskutečně hřeje – dělat tyhle koniny a čumět, jakej je z toho pořádnej rozruch nás prostě baví! Obří díky, že chytáš náš styl a sypeš nám sem rovnou kilíčko.
Máš chuť probrat složení, použití, nebo s námi prostě jen pokecat o životě? Naše klávesnice jsou nažhavený, tak na nic nečekej a začni psát.
Měj se fajne,
Angry Iva -
- Profesionálny prístup, všetko v poriadku
Čauko,
makat na maximum a doručit všechno bez zádrhelů, to nás prostě baví. Udělal jsi nám touhle recenzí skvělej den, moc děkujeme za takovou podporu!
Zasekl ses u dalšího výběru nebo ti v košíku něco chybí? Hoď po nás zprávu nebo nažhav drát.
Měj se príma,
- Veľmi zaujímavé zabalenie
Ahojky Kataríno,
kurýr sice tentokrát jel spíš na pohodu než na blesk, ale hlavní je, že balík dorazil v naprostým pořádku a krabice tě bavila už od pohledu. Super, že to ceníš za plnej počet!
Vynořil se na obzoru nějakej dotázek k produktům? Hoď ho na nás, náš supportní tým to bleskově vyřeší.
Měj se skvěle,
Angry Iva -
Rychle dodanie,krásne zabalené v peknej krabici.
ahojky Mončo,
máme obří radost, že balíček přistál ve správných rukách a udělal parádní dojem hned svým vzhledem. Přesně takhle tě chceme bavit už od první vteřiny! Velký dík, že držíš s námi a posíláš do gangu čistých 100 %.
Máš v hlavě záludnej dotaz k našemu matru? Nenechávej si ho pro sebe, hoď ho po nás v chatu a my ti obratem pošleme odpověď s rychlostí namydlenýho blesku.
Měj se parádně,
Angry Iva -
Musím pochváliť kreativitu balenia. Z vonku z vnútra paráda . Za mňa úžasné.
čauky Miško,
zvenku i zevnitř paráda? No pecka! Naši kluci v expedici ty krabice nebalí, oni z nich dělají krutopřísný umělecký díla. Máme obří radost, že ti tenhle vizuální zážitek sedl. Tisíceré díky!
Chceš příště zkusit zase jiný kousek z naší nabídky? Hoď očkem na e-shop, a pokud budeš váhat, pískni na nás – společně vybereme ten nejlepší matro.
Měj se fajnově,
- Vyborny obchod
Výborné veci len treba vatsie balenie
- Tovar prišiel rýchlo
- Rychle dodanie
- rýchle dodanie, kvalitný produkt
- Maximálna spokojnosť, ďakujem za celú bandu. Produkty sú FANTASTICKÉ
- Tip top komunikácia, rýchlosť doručenia, top produkty