- Spokojnosť
Som spokojna
- rýchlosť
zakúpené v Andrea Shop pred 1 týždňom
- Veľmi rýchla reakcia na moju objednávku , aj keď bol sviatok a nasledoval víkend.
Reakcia obchodu Andrea Shop
Ďakujem Vám za Váš nákup, odporúčania a predovšetkým milú recenziu. Robí nám radosť, že ste s naším servisom a so službami spokojný/á, snažíme sa vždy o dosiahnutie maximálnej zákazníckej spokojnosti.
rýchle, jasne, stručne
- Rýchlosť,spolahlivosť.
Dobrá skusenost
Rýchlo a lacno
zakúpené v Andrea Shop pred 2 týždňami
- Bezproblémové objednanie a rýchle doručenie
Som maximálne spokojná
zakúpené v Andrea Shop pred 1 týždňom
- Veľmi promptné, rýchle dodanie tovaru.
- Akceptovatelne ceny.
- Rychla dopava.
- Dobry vyber.
Silne kuchynske obrusky "TENTO strong" ponukali v tomto obchode za dobru cenu - naklady znizil aj fakt; ze obchod ponuka dopravu zadarmo, ak zakaznik zvoli kuriersku sluzbu Slovenskej posty.
Tovar bol velmi rychlo doruceny.Reakcia obchodu Andrea Shop
- Všetko je v poriadku
zakúpené v Andrea Shop pred 2 týždňami
- Dlhé dodanie (tovar nebol skladom, o čom sme vopred nevedeli) + jeden z dvoch produktov prišiel viditeľne otvorený (neobjednávali sme zánovný produkt)
Reakcia obchodu Andrea Shop
ďakujeme za recenziu a ospravedlňujeme sa za komplikácie. Ohľadne predĺženia termínu dodania ste bola informovaná. Vašim emailom ohľadne otvoreného balenia produktu sa bude zaoberať naše reklamačné oddelenie.
S pozdravom Janka z ANDREASHOP -
- Rýchlosť dorucenia
zakúpené v Andrea Shop pred 1 týždňom
- Najnižšia cena produktu na heureke
zakúpené v Andrea Shop pred 1 týždňom
Rýchlo napriek sviatku a víkendu.
Reakcia obchodu Andrea Shop
Kedykoľvek sa na nás zase obráťte, či už s výberom ďalších spotrebičov, alebo iných produktov.
zakúpené v Andrea Shop pred 1 týždňom
Klein Bosch varná kanvica - je uvádzaná medzi varnými kanvicami, je to vlastne detská hračka ( ako varná kanvica k ničomu); bolo by treba na to upozorniť
Reakcia obchodu Andrea Shop
Ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie, veľmi si ho vážime. Veríme, že zostanete aj naďalej našim spokojným zákazníkom. Tešíme sa na Váš ďalší nákup. Po preverení sa daný produkt nachádza medzi hračkami konkrétne v kategórií Hra na profesie a nie medzi varnými kanvicami.
zakúpené v Andrea Shop pred 1 týždňom
- Andreashop je istota, nakupujem tu pravidelne
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP