- Najnižšia cena na trhu.
- Zvyčajne majú dlhé dodacie lehoty, ale tentokrát dodali tovar na tretí deň. Som spokojná.
- Promptnost
Nemam
- Výhodné ceny
- Tovar objednaný pred Vianocami 2024, doručovaný 12.03.2025. Viazne komunikácia.
- Kupovaný tovar mali v akcii so skutočnou zľavou
- Slabší výber pre dopravu
Reakcia obchodu Andrea Shop
Ďakujem Vám za Váš nákup, odporúčania a predovšetkým milú recenziu. Robí nám radosť, že ste s naším servisom a so službami spokojný/á, snažíme sa vždy o dosiahnutie maximálnej zákazníckej spokojnosti.
Kedykoľvek sa na nás zase obráťte, či už s výberom ďalších spotrebičov, alebo iných produktov.
Dlhe cakanie
- Rýchlosť
- Ochota, profesionalita
Dobrý obchod.
Reakcia obchodu Andrea Shop
Ďakujem Vám za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Robí nám radosť že ste s nákupom v našom obchode spokojný/á, zákaznícka spokojnosť je vždy na prvom mieste.
- dodnes tovar nedosiel
tovar dodnes nedosiel a to je uplne nezodpovedne
Rychle vybavenie
S pozdravom Tím ANDREA SHOP -
Po dlhšej prestávke nákup a nesklamal ako aj nikdy predtým.
- Rýchlosť
- [email protected]
- Dobre ceny, rýchlosť, osvedčeny obchod
- Neviem
OK.
S pozdravom Tím ANDREA SHOP -
- spokojnosť s produktom za nízku cenu
filtre do vysávača sú dobré..
Seriozny obchod
- Ceny
- Výber
- Rýchle dodanie produktu
Rýchle dodanie.
Rýchle dodanie.
S pozdravom Tím ANDREA SHOP -
S nákupom v tomto e-shope som bol maximálne spokojný. Potreboval som rýchlo nové spotrebiče do domácnosti a tento e-shop splnil moje očakávania na 100%. Objednávka bola vybavená veľmi rýchlo a spotrebiče mi boli doručené už na druhý deň, presne podľa dohody.
Komunikácia s obchodom bola tiež výborná. Na moje otázky ohľadom produktov mi odpovedali promptne a profesionálne. Oceňujem ich ochotu a trpezlivosť.
Samotné spotrebiče sú kvalitné a presne zodpovedajú popisu na stránke. Som rád, že som si vybral práve tento e-shop, pretože som ušetril čas aj peniaze.Reakcia obchodu Andrea Shop
- Reklamacia
Neodporúčam nikomu neuznávaju reklamáciu !!! Mám pračku čo má vadu už od začiatku a nechcú mi vymenit za nový kus a žiadná komunikácia nič !!! Len aby nemusely vrátit peniaze alebo stornovat splátku !!!
Reakcia obchodu Andrea Shop
ďakujeme, že ste si našli čas a zanechali nám spätnú väzbu. Mrzí nás, že vaša skúsenosť s naším e-shopom nenaplnila vaše očakávania. Radi by sme túto situáciu bližšie preverili a napravili, ak je to možné.
Prosím, kontaktujte nás na [email protected], aby sme mohli detailnejšie prebrať váš problém a spoločne nájsť riešenie. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.