- Rýchle dodanie a dobrá cena
Reakcia obchodu Andrea Shop
Ďakujem Vám za Váš nákup, odporúčania a predovšetkým milú recenziu. Robí nám radosť , že ste s naším servisom a so službami spokojný/á, snažíme sa vždy o dosiahnutie maximálnej zákazníckej spokojnosti.
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP -
- Objednávam pravidelne a vždy som spokojná
Prehľadná stránka, rýchle doručenie, velký výber
Reakcia obchodu Andrea Shop
Ďakujem Vám za Váš nákup, recenziu aj odporúčanie. Robí nám radosť že ste s nákupom v našom obchode spokojný/á, zákaznícka spokojnosť je vždy na prvom mieste.
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP -
- Kávovar nefunguje, problém sa dovolať na predajňu nikto mi neberie mobil
Dobrý deň, .
Mrzí nás, že ste s nákupom u nás nespokojný/á .
V prípade poškodenia produktu obráťte sa na naše reklamačné oddelenie cez [email protected] a naše servisné oddelenie urobí maximum pre vyriešenie vašej škodovej udalosti.
- sortiment
- ceny
- komunikácia
- rýchlosť doručenia
rychlst kvalita profesionálny prisrup
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP -
Dávno napísali, že tovar poslali, ale stále ho nemám. Čudné.
Reakcia obchodu Andrea Shop
Ďakujeme za recenziu. Veľmi sa ospravedlňujeme za komplikácie s doručením Vašej objednávky . Pri doručovaní niektorých objednávok môže dôjsť k meškaniu dodania. Žiaľ, aj to sa stalo vo Vašom prípade. Môžem Vás uistiť , že táto situácia nie je našim štandardom a verím , že sa nebude opakovať.
V prípade nedostupnosti dopytovaného modelu snažíme zákazníkovi ponúknuť vhodnú alternatívu, ktorá je vo voľných kusoch skladom.
V prípade akýchkoľvek otázok alebo problémov sa môžete vždy obrátiť na náš zákaznícky servis, kde Vám vždy radi pomôžeme. Kontaktovať nás môžete telefonicky na našej infolinke 031 590 18 18 alebo písomne cez kontaktný formulár na našom eshope - [email protected].
- osobný odber
- heuréka nezohľadňuje poplatok 1,5€, ktorý by som ale inak pochopil
Reakcia obchodu Andrea Shop
Ďakujem za recenziu, Mrzí ma, že ste mali takú negatívnu skúsenosť. Spätná väzba od zákazníka je pre nás veľmi dôležitá , preto posuniem na príslušné oddelenie na preverenie pre skvalitnenie našich služieb.
- osobný odber
- v priebehu čakania na objednávku mi na požiadanie ochotne stornovali položku
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP -
- Rýchle bezproblémové doručenie.
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP -
- rýchle a bezproblémododanie tovaru
- jedna z najnižších cien z podobných e-shopov
Reakcia obchodu Andrea Shop
Ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie, veľmi si ho vážime. Veríme, že zostanete aj naďalej našim spokojným zákazníkom. Tešíme sa na Váš ďalší nákup.
- Objednané a rýchle dodane
Reakcia obchodu Andrea Shop
Ďakujem Vám za Váš nákup, odporúčania a predovšetkým milú recenziu. Robí nám radosť, že ste s naším servisom a so službami spokojný/á, snažíme sa vždy o dosiahnutie maximálnej zákazníckej spokojnosti.
Kedykoľvek sa na nás zase obráťte, či už s výberom ďalších spotrebičov, alebo iných produktov.
- expresná dodávka
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP -
- Vyber tovaru z domu a jeho dovoz az na adresu trvaleho pobytu.
Tovar doruceny vcas po predchadzjucom telefonickom dohovore milym pracovnikom spedicnej firmy.
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP -
- neda sa zaplatiť predfaktura
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP -
Som spokojná s tovarom aj s dodaníím.
- Komplexnosť
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP -
- Rýchlosť dodania tovaru za prijateľnú cenu
- Včasná dodávka
- Nákup z pohodlia domova
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP -
- zaujmave zlavy, rýchlost dodanie celkom ok
- pri nakupe nad 328 euro obchod neponuka dopravu zadarmo, dost velke sklamanie
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP -
- Z papierovej výplne krabice som mala trochu neporiadok doma a musela som poutierať všetky produkty.
S pozdravom Janka z ANDREA SHOP