spoľahlivý

Reakcia obchodu Žltá Hala

Ďakujeme vam za vašu recenziu Zolo ;)

Za Žltú Halu Radek

Spoľahliví, ústretoví, komunikujú so zákazníkom,
    doprava domov na adresu, pán šofér mi zásielku schoval do dvora a poslal aj foto ako ju uložil, som úplne spokojná , uvádzajú dodaciu dobu, ale pri dvoch objednávkach bola omnoho kratšia ako bola uvedená, objednala som ďalší nábytok.

Dobrý deň Dana.
    Ďakujeme za vašu úžasnú recenziu! Veľmi si ceníme vašu dôveru. Sme radi, že doprava prebehla hladko. Ďakujeme za váš opätovný výber nášho nábytku. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s vami!

Zatial som tovar nedostal

Dobrý deň Milos,
    dotazník je po určitej dobe od vytvorenia objednávky generovaný automaticky. U tovaru, ktorý nie je skladom, ale na objednávku, je doba dodania dlhšia. Nie je potreba ihneď po obdržaní dotazníka reagovať, stačí dotazník vyplniť, až vám bude komoda doručená. Ďakujeme Vám za recenziu.

Za Žltú Halu Radko

• Veľmi rýchle dodanie. Príjemné a milé jednanie s pracovníkom v podniku, ale aj so šoférom, ktorý tovar priviezol.

Dobrý deň Ivona.
    Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu! Teší nás, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním. Ďakujeme za vašu podporu a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s vami!

Za Žltú Halu Radko

• V prípade problému, rýchla komunikácia a riešenie.

Nemohli sme zistiť číslo účtu, ani na stránke, ani v súhrne objednávky, ani v potvrdení objednávky. Na vypýtanie, okamžite odpoveď s číslom účtu.

Dobrý deň Daniela,
    ďakujeme za vašu spätnú väzbu! Sme radi, že sme vám mohli okamžite poskytnúť požadované číslo účtu.
    Vaša poznámka nás inšpirovala k vylepšeniu procesu a pridaniu QR kódu do potvrzovacieho mailu, aby bol prístup k informáciám pre platbu ešte jednoduchší. :)
    Naše úsilie je zlepšovať naše služby a vaša spätná väzba nám v tom pomáha. Ďakujeme za vašu dôveru a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!

Za Žltú Halu Radko

Dotazník došiel skôr ako tovar takže nemám čo hodnotiť. Dúfam že budem spokojná.

• Rychle dodanie,vyborna komunikacia s obchodom.

Odporucam

Rýchlosť potvrdenia objednávky ma prekvapil.
    A keď prevezmem tovar sa ešte vyjadrím.

• Rychlost

• Rychle

Flexibilne dorucenie,dobra komunikacia

• dodržanie termínu

Dobrý deň Gabriela,
    ďakujeme Vám za kladnú spätnú väzbu, teší nás Vaša spokojnosť s naším obchodom. :-)

Za Žltú Halu Radek

Dobrá komunikáci,rýchle doručenie,tovar v poriadku môžem odporučiť

Reakcia obchodu Žltá Hala

Ďakujeme vam za vašu pozitivnu recenziu Pavol. Veľmi si ceníme vašu spokojnosť s našou komunikáciou, rýchlym doručením tovaru. Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek ďalšie požiadavky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať. Ďakujeme za vašu podporu!

Veľmi rýchle dodanie.

Dobrý deň Olga.
    Ďakujeme za Vašu recenziu, teší nás Vaša spokojnosť s rýchlosťou dodania :)

Rýchle dodanie

Aktívny záujem dodať tovar potreby zákazníka nielen v mieste, ale aj v čase

• Nádherný tovar

• Tovar okamžite doručený

• Rychle dodanie, tovar podla ocakavania, velmi ochotny a napomocny prepravca….. maximalna spokojnost

Doporucujem.

Dobrý deň Sona .
    Veľmi si vážime Vašej spokojnosti s rýchlosťou doručenia a kvalitou tovaru. Tešíme sa na Vás pri ďalších návštevách nášho obchodu.

maximálna spokojnosť

Dobrý deň Zuzana.
    Ďakujeme Vám za kladnú spätnú väzbu, teší nás Vaša spokojnosť s naším obchodom. :-)

Za Žltú Halu Radek

• Rýchla odozva na výrobu tovaru.
    • Cena na faktúre a webe nesúhlasila. Zatiaľ žiadna odozva.