- dobrá komunikácia
Super komunikacia ,dodanie rýchle
Veľmi rýchlo doručené
Fajn reklama, fajn komunikácia, fajn dodávka, všetko prebehlo k spokojnosti.
Dobrý deň Luboslava.
Ďakujeme za vašu skvelú recenziu! Teší nás, že sme splnili vaše očakávania a že ste bola spokojná s našou službou. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sa tešiť na vašu ďalšiu návštevu!
Za Žltú Halu Radko -
- Prvý krát som objednávala z tohto obchodu, milé vystupovanie, tovar malý na sklade tak mi tovar bol hned dodaný
Dobrý deň Ivana.
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že vaše prvé skúsenosti boli pozitívne. Budeme sa snažiť vždy spĺňať vaše očakávania. Ak budete mať akékoľvek ďalšie požiadavky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať. Poteší nás, keď nás opäť navštívite!
Za Žltú Halu Radko -
- Šofér bol veľmi milý,vyniesol sedačku a zmontoval.Som milo prekvapená zostala
- Žiadne
Dobrý deň Maria.
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že ste ocenila nášho šoféra, ktorý vám pomohol s vynesením a montážou sedačky. Ak budete mať akékoľvek ďalšie požiadavky, neváhajte nás kontaktovať.
- Dlhá doba dodania tovaru
Pán Peter.
Ďakujeme za vašu recenziu. Ospravedlňujeme sa, že vybraný farebný variant momentálne nie je skladom. Snažíme sa udržiavať dostupnosť výrobkov, ale občas sa môžu vyskytnúť dočasné výpadky skladom. Ďakujeme za vašu trpezlivosť a dôveru. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať.
Dobrý deň Dana.
Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Teší nás, že ste bola spokojná s rýchlym dodaním. Sme radi, že sme vám mohli pomôcť a dúfame, že našu službu využijete aj v budúcnosti. Ak budete mať akékoľvek ďalšie požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Poteší nás vaša ďalšia návšteva!
Za Žltú Halu Radko -
moja prvá objednávka,tak ťažko hodnotiť výhody,či nevýhody...čo sa mi ale veľmi oceňujem,tak dovoz zadarmo,a ústretový dopravca..
Dobrý deň Olga.
Ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že ste sa rozhodli objednať u nás. Teší nás, že oceňujete náš dovoz zadarmo a ústretového dopravcu. Veríme, že budete s našou službou spokojná aj v budúcnosti. Ak budete mať akékoľvek ďalšie požiadavky alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať.
Za Žltú Halu Radko -
Mám veľmi dobrú skúsenosť s obchodom Žltá Hala, už som u nich nakupoval. Komunikácia bola výborná, dodávka tovaru tiež. Teraz čakám preto, že je posteľ na objednávku s dlhšou dodacou lehotou o ktorej viem a o ktorej som bol informovaný.
Dobrý deň pán Miroslav.
Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu! Teší nás, že máte dobré skúsenosti s naším obchodom Žltá Hala a že ste u nás už nakupovali. Ďakujeme za vašu dôveru. Budeme sa snažiť vám posteľ čo najskôr doručiť. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!
Za Žltú Halu Radko -
Spokojnosť po všetkých stránkach, až na to, že stôl je dosť krátky ( 1m ), ale o tom sme vedeli. Štandard je 1,2 m.
Dobrý deň pán Josef.
Ďakujeme Vám za kladnú spätnú väzbu, teší nás Vaša spokojnosť s naším obchodom. :-)
Za Žltú Halu Radko -
- milí ľudia , spoľahlivý obchod
- komunikácia po telefóne aj mailom, vybavené všetko potrebné
- možnosť vyniesť nábytok do bytu za poplatok
- skrinky starostlivo zabalené , všetko prišlo v poriadku a nepoškodené
- kuchynská linka bola vyrobená a dodaná presne podľa nášho výberu a podľa ponuky , ktorú majú zverejnenú
- dodané 29.6. , deň predtým mi zavolali, že dovezú nabytok
- nevidím žiadnu nevýhodu obchodu, len samé výhody :)
spoľahlivý a bezproblémový obchod
Dobrý deň Monika,
ďakujeme Vám za vašu pozitívnu recenziu. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a budeme sa aj naďalej snažiť poskytovať Vám čo najlepšie služby.
Ešte raz ďakujeme za Vašu recenziu a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. :)
Cena
Dobrý deň Monika .
Ďakujeme za Vašich 100% :)
- rýchla dodávka
rýchla dodávka
Dobrý deň Edita,
ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu a odporúčanie nášho obchodu! Veľmi si vážime Vašej spokojnosti s rýchlosťou doručenia. -
- rychlo a kvalitne
rychly obchod bez problemu
Dobrý deň Jozef.
Veľmi si vážime Vašej spokojnosti s rýchlosťou doručenia a kvalitou tovaru. Tešíme sa na Vás pri ďalších návštevách našeho obchodu.
Za Žltú Halu Radko -
rýchle dodanie a prinesú až domov
Reakcia obchodu Žltá Hala
Ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu Boris.
Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme splnili Vaše očakávania. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo priania, neváhajte nás kontaktovať. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu!
Za Žltú Halu Radko -
- Rýchle dodanie, v priebehu pár dní, bez poškodenia, zaručená kvalita aj výhodná cena.
Reakcia obchodu Žltá Hala
Ďakujeme vám za vašu recenziu Veronika!
Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme vám dokázali poskytnúť všetko, čo ste očakávala. Ak budete mať v budúcnosti nejaké ďalšie požiadavky, neváhajte sa na nás obrátiť.
- Solídny výber kvalitných produktov
Dobrý deň pán Miroslav.
Za Žltú Halu Radek -
- super - donáška ku dverám aj počas víkendu
- kvalita? povrchová úprava - nekvalitný nástrek, podsedáky na stoličke nekvalitne usadené- do šikma, poťah na stoličkách nekvalitne upevnený.
Dobrý deň Zdenka.
Ďakujeme za vašu recenziu. Ľutujeme, že ste mali negatívne skúsenosti s kvalitou produktu. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a preto sa budeme snažiť nájsť vhodné riešenie.
Radi by sme sa dozvedeli viac detailov o konkrétnych problémoch, ktoré ste spomenuli. Ak by ste nám vedeli poskytnúť bližšie informácie alebo fotky, pomohlo by nám to pri riešení a identifikácii príčin problémov s povrchovou úpravou a poťahom na stoličkách.
Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti a ďakujeme vám za trpezlivosť.
- Rychle dodanie..
Reakcia obchodu Žltá Hala
Karol, ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu.
Veľmi si vážime Vašej spokojnosti s rýchlosťou doručenia. Tešíme sa na Vás pri ďalších návštevách našeho obchodu.
Za Žltú Halu Radko