- Píše že doprava nad 195 eur zdarma. Kúpil som nábytok nad 800 eur, doprava bola ešte k tomu 37 zarátaná
Dobrý deň Roland.
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Chápeme Vaše sklamanie. Akcia bezplatnej dopravy platila len od piatku do nedele, a keďže Vaša objednávka bola vytvorená vo štvrtok, nebola na ňu zľava na dopravu automaticky aplikovaná. Ospravedlňujeme sa za prípadné nedorozumenie.
- Dobrá komunikácia.
Reakcia obchodu Žltá Hala
Dobrý deň Anna, ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu :)
Za Žltú Halu Radko -
Našiel som to čo som hladal a aj mi to rýchle dodali.
Dobrý deň Marian.
Ďakujeme, že ste si vybrali práve nás. Sme radi, že ste boli spokojní s našou ponukou a rýchlosťou dodania. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s Vami ;)
Za Žltú Halu Radko -
Dobrá kvalita, cena, komunikácia s predajcom aj doprava. Ďakujem. Odporúčam.
Dobrý deň Ivo.
Veľmi si ceníme Vašu dôveru a pozitívnu spätnú väzbu. Naša snaha je poskytovať zákazníkom kvalitné výrobky a služby. Teší nás, že ste spokojní so všetkým.
Za Žltú Halu Radko -
- Spokojnosť s rýchlosťou doručenia tovaru.
Reakcia obchodu Žltá Hala
Viktória, ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu ;)
Za Žltú Halu Radko -
- Dobrá komunikácia a ústretovosť v netradičnej požiadavke.
Reakcia obchodu Žltá Hala
Jan, ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že ste s nákupom spokojní :)
Za Žltú Halu Radko -
- Máme kúpených viac výrobkov zo Žltej haly, spokojnosť s kvalitou, funkčnosťou, dizajnom. Lehoty dodania sú vždy dodržané. Páči sa mi online poradca
Dobrý deň Mária.
Veľmi si ceníme Vašu dôveru a pozitívnu spätnú väzbu. Naša snaha je poskytovať zákazníkom kvalitné výrobky a služby. Teší nás, že ste spokojní s lehotami dodania a online poradenskou službou.
Ďakujeme, že ste si vybrali práve nás. Sme radi, že ste s našimi výrobkami spokojní. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s Vami :)
Za Žltú Halu Radko -
- super vyber, top kvalita
Reakcia obchodu Žltá Hala
Andrea, ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Radi počujeme, že ste spokojní s kvalitou našej sedačky Loren II.
Ďakujeme za Vašu podporu.
Za Žltú Halu Radko -
Nakupoval som prvý krát a maximálna spokojnosť.
Reakcia obchodu Žltá Hala
Petr, ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu! Sme radi, že ste s nákupom spokojní.
Za Žltú Halu Radko -
Prva objednavka od vas prisla rychlo,a vsetko v poriadku,na druhu objednavku od vas este cakan
Reakcia obchodu Žltá Hala
Monika, ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu ;)
Za Žltú Halu Radko -
- Ako predajňa ok....ale dorucovatel mohol by byť, milší a ochotnejší.....
Dobrý deň Zuzana.
Veľmi si ceníme Vašu spätnú väzbu. Teší nás, že ste boli s naším obchodom spokojní. Vašu poznámku ohľadom doručovateľa si vezmeme k srdcu a budeme s ním komunikovať ohľadom zlepšenia jeho prístupu k zákazníkom. Neustále pracujeme na zlepšovaní našich služieb a Vaše pripomienky nám v tom veľmi pomáhajú.
- Doprava
Reakcia obchodu Žltá Hala
Peter, ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu ;)
Spokojnost
Reakcia obchodu Žltá Hala
Helena, ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že ste s nákupom spokojní :)
- Promptná komunikácia.
Dobrý deň Terézia.
Ďakujeme Vám za kladnú spätnú väzbu ;-)
Za Žltú Halu Radko -
- Veľmi ochotní predávajúci, výborné nám poradili, dodaný tovar je kvalitný, odporúčam každému
Dobrý deň Ivana,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoje skúsenosti s nami a ostatnými zákazníkmi. Veľmi nás teší, že ste boli spokojní s kvalitou nášho tovaru a s úrovňou našich služieb.
Vaša spokojnosť a odporúčanie sú pre nás veľkou motiváciou.
- Spokojný nadmieru
Dobrý deň Silvia,
ďakujeme Vám za kladnú spätnú väzbu :-)
Za Žltú Halu Radko -
Postel bola zhotovená na objednávku vo farebnom prevedení ako som si vybrala,dĺžka postele super, dokonca bola zhotovená v predstihu oproti deklarovanému termínu, dovoz a montáž za príplatok,ale veľmi šikovný dopravca,všetko vybavil bez problémov. Vďaka.
Milá Valéria,
veľmi pekne ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoje skúsenosti s našou firmou. Sme nesmierne radi, že postel vyrobená na mieru podľa Vašich predstáv a požiadaviek spĺňa Vaše očakávania. Naším cieľom je poskytovať našim zákazníkom len to najlepšie a to vrátane prispôsobenia produktov ich individuálnym potrebám.
Ešte raz ďakujeme za Vašu podporu a dôveru v naše produkty a služby. Dúfame, že sa na nás budete môcť obrátiť aj v budúcnosti, keď budete potrebovať kvalitný nábytok, ktorý presne vyhovuje Vašim potrebám.
- flexibilný zákaznícky servis
- rýchle dodanie (3 týždne namiesto avizovaných 6-12 týždňov)
- žiadne
Dobrý deň Veronika,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s flexibilitou nášho zákazníckeho servisu. Táto spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá a motivuje nás k ďalšiemu zlepšovaniu našich služieb.
Tešíme sa na Vaše budúce objednávky.
Za Žltú Halu Radko -
Spokojnosť, komunikácia profesionálna, na všetko mi bolo promptne odpovedané.
Milá Iveta,
veľmi pekne ďakujeme za Vašu pozitívnu spätnú väzbu :)
Za Žltú Halu Radko -
Tovar bol dodany rychlo, neposkodeny a v dohodnutej kvalite. Islo o prvy nakup no urcite nie posledný.
Dobrý deň Slávka,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s rýchlosťou dodania aj s kvalitou tovaru. Teší nás, že ste si vybrali našu firmu pre Váš prvý nákup a dúfame, že to nebude posledný.
Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
Za Žltú Halu Radko