- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Rýchle doručenie, odporúčam.
- radsej ako do boxu idem do obchodu kde mi to vydaju a je tam aj dlhsia doba na vyzdvihnutie
- rýchle vybavenie objednávky
ešte som neobjednávala od Vás , tak uvidím a potom sa
vyjadrím -
Objednávka bola vybavená obratom, dobrá komunikácia, veľmi dobrá skúsenosť
Vcelku všetko v pohode, okrem nie najlepšieho zabalenia (opatrne pri otváraní balíka, aby nedošlo k poškodeniu tovaru).
Absolútna spokojnosť
- Zatiaľ žiadna
- Rychlost dodání
V ďalej spoločnosti som si objednala tovar už viackrát a jej služby hodnotím kladne a vyjadrujem spokojnosť s prístupom spoločnosti k zákazníkovi predovšetkým v oblasti komunikácie, rýchleho vybavenia objednávky, ako aj cenovej relácie ponúkaných produktov. Na základe mojich skúseností teda spoločnosť odporúčam aj iným zákazníkom
Skvelá komunikace, bleskové doručení DOPORUČUJI
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Děkujeme za Váš názor, paní Černá. Velmi nás těší, že jste spokojená s komunikací i rychlostí doručení. Vaše 100% hodnocení je pro nás velkou odměnou a motivací do další práce. Budeme se těšit na Vaše další návštěvy.
Zákaznická podpora
www.zdravy-nakup.cz -
- Neuvěřitelná rychlost dodání(24h),Slovensko x Česká republika
- Vyřešení problému obratem
- Skvělá domluva
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Vaše recenze nás velmi potěšila - děkujeme za hodnocení 100% a krásná slova o rychlosti dodání, komunikaci i promptním vyřešení problému. Velice si vážíme, že jste ocenili i rychlou přeshraniční spolupráci mezi Slovenskem a Českou republikou. Těší nás, že jsme splnili Vaše očekávání.
Krásný den
Zákaznická podpora
www.zdravy-nakup.cz -
Spokojnosť, rýchle dodanie
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Veľmi nás teší, že ste spokojný, Ivan, a že oceňujete aj rýchlosť dodania. Ďakujeme za perfektné hodnotenie 100 %, sme radi, že nákup splnil Vaše očakávania.
Rychle dodanie
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Vaša spokojnosť s rýchlym dodaním nás veľmi potešila, Mary. Ďakujeme za výborné hodnotenie 100 %, sme radi, že sme splnili Vaše očakávania. Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup.
S prianím pekného dňa
- Rýchlosť a ochota
- Nemožnosť platiť kartou online
Celkovo som veľmi spokojná
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme, Slávka, za Vaše milé hodnotenie a 100 % spokojnosť. Veľmi si vážime Vašu pochvalu za rýchlosť a ochotu. Uvedomujeme si, že možnosť platby kartou online je dôležitá, a pracujeme na odstránení poruchy, ktorá spôsobuje nemožnosť využitia tohto spôsobu platby. Sme radi, že napriek tomu ste s nákupom veľmi spokojná.
Váš názor si veľmi ceníme
- Kvalitný produkt
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za výborné hodnotenie 100 %, veľmi nás teší Vaša spokojnosť s rýchlym doručením a kvalitou tovaru. Sme radi, že všetko prebehlo k Vašej spokojnosti, a veríme, že sa k nám opäť radi vrátite.
Váš tím
www.zdravynakup.sk -
- Výborná komunikácia,spustenie prístroja, všetko fajn
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Vaša recenzia nás veľmi potešila, milá Marta. Ďakujeme za krásne hodnotenie 100 % a pochvalu výbornej komunikácie aj spokojnosti so spustením prístroja. Sme radi, že všetko prebehlo fajn a veríme, že sa k nám opäť radi vrátite.
Pekný deň
veľká spokojnosť
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Máme radosť, že ste s nákupom úplne spokojný a udelili ste nám hodnotenie 100 %. Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou do ďalšej práce a ďakujeme, že ste si vybrali práve nás.
Váš názor si veľmi ceníme
- Dobra cena,rychle dodanie
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Veľmi nás teší, že ste bola spokojná s cenou aj rýchlosťou doručenia, Kaja. Vaše hodnotenie 90 % si veľmi vážime a veríme, že pri ďalšom nákupe Vám prinesieme ešte vyššiu spokojnosť.
www.zdravynakup.sk