- príjemné ceny
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší, že ste s nákupom spokojný na 100 %.
Sme radi, že oceňujete nielen doručenie v primeranom čase, ale aj naše príjemné ceny. Veríme, že Vás zaujmeme aj pri ďalšom nákupe.
www.zdravynakup.sk -
- veľká rýchlosť dodania tovaru
- slušná komunikácia s "obchodom"
- prehľadný popis tovaru
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Vaša recenzia nás veľmi milo prekvapila, ďakujeme za 100 % hodnotenie.
Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou dodania, komunikáciou aj popisom tovaru. Práve prehľadnosť a férový prístup sú pre nás dôležité, preto nás teší, že ste si to všimli.
Ďakujeme a prajeme pekný deň
www.zdravynakup.sk -
- rýchle spracovanie a dodanie tovaru
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom spokojná až na 90 %.
Sme radi, že ste ocenili rýchle spracovanie a dodanie objednávky. Budeme sa snažiť aj naďalej poskytovať služby, ktoré splnia alebo aj predčia Vaše očakávania.
rýchle dodanie, kvalitný tovar
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Veľmi nás teší, že ste boli s nákupom maximálne spokojná.
Oceňujeme, že ste vyzdvihli rýchle dodanie aj kvalitu tovaru. Snažíme sa, aby každý zákazník mal z nákupu rovnako dobrý pocit ako Vy.
Rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za Váš názor, veľmi nás teší, že ste spokojný na 100 %.
Rýchle dodanie tovaru je pre nás prioritou a sme radi, že sme naplnili Vaše očakávania. Veríme, že aj do budúcna budete s našimi službami rovnako spokojný.
www.zdravynakup.sk -
- Skúsenosti dobre obchod môžem len odporucat
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za Váš názor, veľmi si vážime, že ste s nami spokojný na 100 %.
Vaša reakcia je veľmi príjemná a teší nás, že máte dobré skúsenosti s naším obchodom. Sme radi, že nás odporúčate ďalej a veríme, že aj Vaše budúce nákupy budú rovnako bezproblémové.
Váš názor si veľmi ceníme
tovar prišiel super rýchlo
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme, že ste ocenili rýchlosť doručenia. Vidíme však, že celkové hodnotenie je nízke. Ak sa vyskytol nejaký problém s objednávkou, neváhajte nás kontaktovať na našej zákazníckej podpore. Radi vám pomôžeme nájsť riešenie.
S prianím pekného dňa
Spokojná, ďakujem
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za vaše 100 % hodnotenie! Sme radi, že ste spokojná, a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.
www.zdravynakup.sk -
Veľká spokojnosť. Kvalita aj čas dodania, super
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Máme radosť z vášho 100 % hodnotenia! Veľmi si vážime vašu spokojnosť s kvalitou aj rýchlosťou dodania. Budeme sa tešiť na váš ďalší nákup.
Som spokojná
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za vaše 100 % hodnotenie! Sme radi, že tovar dorazil včas a že ste spokojná. Veríme, že si u nás opäť vyberiete.
Pekný deň
www.zdravynakup.sk -
Rýchle a spoľahlivé doručenie tovaru.
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Vaša recenzia nás veľmi milo prekvapila! Ďakujeme za 100 % hodnotenie a pochvalu rýchleho a spoľahlivého doručenia. Sme radi, že ste spokojná, a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.
- Rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Veľmi nás teší vaše hodnotenie na 100 % a vaša spokojnosť s rýchlym vybavením objednávky. Sme radi, že ste s našimi službami spokojná, a veríme, že sa k nám opäť vrátite.
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Veľmi si vážime Vaše 100 % hodnotenie! Teší nás, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania. Budeme radi, ak nás v budúcnosti opäť navštívite.
Rychle dodanie
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za Vaše 100 % hodnotenie! Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním. Tešíme sa na Vaše ďalšie nákupy.
www.zdravynakup.sk -
Rýchle a bezproblémové doručenie.
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Veľmi nás teší Vaša maximálna spokojnosť a 100 % hodnotenie. Sme radi, že doručenie prebehlo rýchlo a bez problémov. Veríme, že sa k nám opäť vrátite aj pri ďalšom nákupe.
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za Vaše 100 % hodnotenie!
Veríme, že ste boli s nákupom spokojný/-á a že nás opäť navštívite.
www.zdravynakup.sk -
Rychla odpoved predajcu a flexibilita potesili. S vybavenim objednavky a tovarom som velmi spokojna.
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Veľmi nás teší Vaša spokojnosť!
Sme radi, že ste ocenili našu rýchlu komunikáciu a flexibilitu. Veríme, že s tovarom budete spokojná aj naďalej a že nás v budúcnosti opäť navštívite.
bez výhrad
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Teší nás Vaše 100 % hodnotenie!
Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.
www.zdravynakup.sk -
Jednoduché objednanie a rýchle doručenie
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie!
Sme radi, že ste boli spokojný s jednoduchým objednaním aj doručením. Tešíme sa na Váš ďalší nákup.
www.zdravynakup.sk -
- Veľmi veľmi dobrý obchod vrelo odporúčam som veľmi spokojný
- Nič
Skutočne veľmi veľmi dobrý obchod vrelo odporúčame všetkým kúpil som mini práčku ide ako hodinky xiamini
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Vaša recenzia nás veľmi milo prekvapila!
Teší nás, že ste s nákupom aj s mini práčkou spokojný. Vaše odporúčanie si vážime a veríme, že sa k nám opäť radi vrátite.
S prianím pekného dňa
www.zdravynakup.sk