- Objednany tovar došiel nekompletný
- Rychle dodanie
- Prišiel iný produkt ako som objednala ale podobny
- Krem na akne tam nebol dodany
Navod nie v slovenčine ale v polštine
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že návod nebol v slovenčine. Snažíme sa, aby všetky produkty obsahovali správnu jazykovú verziu, a preveríme túto situáciu s dodávateľom. Ak by ste potrebovali pomoc s prekladom alebo ďalšie informácie, neváhajte kontaktovať našu zákaznícku podporu.
www.zdravynakup.sk -
Tovar mi bol doručeny ale žial nesplna kvalitu. Už nikdy nebudem tu objednavat a svoju skusenost posuniem znamym.
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Mrzí nás, že tovar nesplnil vaše očakávania. Kvalita produktov je pre nás dôležitá, a preto by sme radi situáciu riešili. Ak máte akékoľvek bližšie informácie k vašej skúsenosti, prosím, kontaktujte našu zákaznícku podporu, kde vám radi pomôžeme.
Nízka kvalita
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Mrzí nás, že nie ste spokojný/-á s kvalitou objednaného tovaru. Záleží nám na spokojnosti našich zákazníkov, a preto by sme radi situáciu vyriešili k vašej spokojnosti. Ak ste zaznamenali akýkoľvek problém s kvalitou, neváhajte kontaktovať našu zákaznícku podporu, kde vám radi pomôžeme s riešením.
Balík mi mal byť doručený 4.2 2025 mail prišiel balík nedorazil
Dobrý deň.
Po podrobnom zistení, sme prišli na to, že vo Vašej objednávke bolo uvedené neexistujúce telefónne číslo. Kuriér sa nikomu nevedel dovolať, preto nám bol Váš balík vrátený a evidovali sme objednávku ako neprevzatú.
V prípade, ak by ste nás kontaktovali, určite by sme túto situácia vyriešili s Vašou spokojnosťou, telefónne číslo by sme zmenili a objednávku odoslali.
V tomto prípade chyba nenastala na našej strane.
www.zdravynakup.sk -
- Rýchlosť spracovania objednávky a dodania tovaru
- ponuka nekvalitných produktov
objednal som si stolík pod Notebook s chladením. Je to slabý plast a pod mojim notebookom sa to prehýba a PC tam dobre nedrží. Použiteľný s obmedzeniami síce je ale neviem či dlho vydrží. Ponuka na obrázku v obchode vyzerá trochu ináč ako v realite
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Mrzí nás, že produkt nesplnil Vaše očakávania. Snažíme sa, aby naše fotografie a popisy čo najviac zodpovedali realite, a preto nás Vaša skúsenosť zaujíma. Ak sa Vám stolík nezdá dostatočne pevný alebo sa odlišuje od očakávaní, môžete sa obrátiť na našu zákaznícku podporu, kde spolu nájdeme riešenie.
www.zdravynakup.sk -
- Vôbec mi to nepomáha....
Dobrý deň.
Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí, ale Vami zakúpený produkt, je potrebné používať 2-3 týždne, aby sa dostavili účinky produktu. Veríme, že pravidelným používaním, zaznamenáte zmenu a s produktom budete spokojná.
Ďakujeme za porozumenie.
Samozrejme, ak tovar nespĺňa Vaše očakávania, môžete ho do 30 dní vrátiť a peniaze Vám budú vrátené.
Zdravynakup.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Krém nebol v zásielke
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Radi by sme upresnili, že vo Vašej objednávke bol zahrnutý iba kozmetický ozonizér. Krém nebol súčasťou tejto objednávky, preto nebol ani doručený.
Ak sa domnievate, že došlo k chybe alebo ste mali v pláne objednať krém, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom zákazníckej podpory. Radi s Vami situáciu preveríme a pomôžeme nájsť vhodné riešenie.
Ďakujeme za pochopenie.
www.zdravynakup.sk -
- Zaručili dorucenie tovaru do Vianoc..objednavala som 13.12..mal to byť darcek..velke sklamanie..
Tovar nedokazu doručiť vcas ....tovar som objednala 13.12....na stranke mali reklamu,ze tovar objednany do 19.12 dorucia do Vianoc...jednalo sa drahú zasielku...neposlali ziadnu spravu o meskaní co povazujem za neseriozny pristup...tovar stale nedorucili..
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ktoré Vás postihli. Chápeme, že oneskorenie pri doručení kyslíkového prístroja, ktorý mal byť vianočným darčekom, Vám spôsobilo sklamanie.
Radi by sme uviedli, že ide o produkt, ktorý nebol skladom a bol na objednávku, o čom sme Vás informovali. V takýchto prípadoch, keď tovar nie je skladom, bohužiaľ nemôžeme garantovať doručenie do Vianoc. Náš kolega Vám ponúkol alternatívny prístroj, no rozhodli ste sa čakať na konkrétny model, čo rešpektujeme. Mrzí nás, že situácia nakoniec nedopadla podľa Vašich očakávaní.
Vaša spätná väzba nás motivuje zlepšiť naše procesy a komunikáciu, aby sme v budúcnosti dokázali predísť podobným nepríjemnostiam. Ak máte ďalšie otázky alebo by ste potrebovali pomoc, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom zákazníckej podpory.
- Z pohodlia domova
- Čakanie na kuriera
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za spätnú väzbu. Je nám veľmi ľúto, že ste neboli spokojný s našimi službami, najmä v súvislosti s čakaním na kuriéra. Chápeme, že doručenie môže byť kľúčovým aspektom spokojnosti, a situáciu nás mrzí.
Pre overenie a zlepšenie procesov nás, prosím, neváhajte kontaktovať prostredníctvom zákazníckej podpory. Veríme, že spoločnými silami nájdeme riešenie a napravíme Vašu skúsenosť.
www.zdravynakup.sk -
- Objednala som si aj bedrový pás, zvláštne, že na ten nepýtajú hodnotenie, keďže mi poslali úplne iný
- Napísala som recenziu na ich stránke ale vôbec ju tam nevidím
Objednala som si ortopedický bedrový pás, no poslali mi úplne iný a nie ten ktorý som si objednala. Tento je nekvalitný, na čínskych eshopoch som taký videla za skoro polovičnú cenu. Neviem prečo dali na eshop fotku iného tovaru, keby tam bola fotka tohto bedrového pásu čo mi poslali, tak by som si ho vôbec nekúpila. Je to oklamanie zákazníka. Som veľmi sklamaná. Neodporúčam
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a úprimne nás mrzí, že ste mali negatívnu skúsenosť. Je nám ľúto, že Vám bol doručený iný bedrový pás, ako ste si objednali. Chyba mohla vzniknúť pri balení alebo nesprávnom zobrazení produktu na stránke, za čo sa úprimne ospravedlňujeme.
Váš názor na kvalitu doručeného tovaru berieme veľmi vážne. Radi by sme situáciu vyriešili, preto Vás prosíme, aby ste nás kontaktovali na zákaznícku podporu. Zabezpečíme výmenu tovaru alebo vrátenie peňazí, podľa Vašich preferencií.
Ohľadom recenzií na stránke – všetky recenzie prechádzajú schvaľovacím procesom, čo môže spôsobiť oneskorenie ich zobrazenia. Vašu spätnú väzbu však určite zohľadníme pri zlepšovaní našich služieb.
Mrzí nás Vaše sklamanie a dúfame, že nám dáte príležitosť napraviť túto situáciu.
- Nepasuju jednotlive casti
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Mrzí nás, že ste mali negatívnu skúsenosť. Radi by sme uviedli, že náš produkt sa nepredáva ako set. Produkty predávame samostatne a nemáme uvedené, že je to set. Je možné, že došlo k nedorozumeniu pri interpretácii informácií na stránke.
Aby sme predišli podobným situáciám v budúcnosti, preveríme, či je popis produktu dostatočne jasný, a ak bude potrebné, upravíme ho pre ešte väčšiu zrozumiteľnosť. Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo by sme Vám mohli pomôcť s riešením, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom nášho zákazníckeho servisu.
Ďakujeme za pochopenie a veríme, že nájdeme riešenie k Vašej spokojnosti.
Zákaznícka podpora ZdravyNakup.sk -
Tovar prisiel bez obalu mal to byt darcek :-(
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu a úprimne nás mrzí, že tovar dorazil bez obalu. Chápeme, že to mohlo sklamať, najmä ak mal byť darčekom. Urobíme všetko pre to, aby sme v budúcnosti zlepšili balenie a zabezpečili, aby objednávky dorazili v perfektnom stave. Ak máte záujem, kontaktujte nás a radi Vám ponúkneme riešenie.
- rýchle dodanie
- prišiel iný tovar ako som objednala
- v dotazníku o spokojnosti je vypísaný ďalší iný tovar, ktorý som si neobjednala
- hračka pre dieťa vyzerala, ako keby ju už niekto predtým používal
- nekvalitný tovar, ešte aj podľa obalov je tovar očividne pre ázijský a nie pre európsky trh
Tento obchod určite nikomu neodporučím. Pomenovať eshop "zdravý nákup" a predávať odpad z Číny? To si rovno môžem objednať z čínskych eshopov lacnejšie a bez poštovného. Veľké sklamanie, nikdy viac. Jediné pozitívum - rýchle doručenie. Ale to je vďaka Packete, za ktorú som si zaplatila...
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ktoré ste zažili s naším eshopom. Mrzí nás, že doručený tovar nezodpovedal Vašim očakávaniam a nezhodoval sa s tým, čo ste si objednali. Chápeme, že to môže byť veľmi frustrujúce, a určite chceme situáciu napraviť.
Zákazníci sú pre nás prioritou, a preto by sme radi preverili, čo sa stalo. Je možné, že došlo k chybe pri balení objednávky alebo administrácii v našom systéme. V takýchto prípadoch sme vždy pripravení ponúknuť **výmenu tovaru alebo vrátenie peňazí**. Ak máte záujem, prosím, kontaktujte nás na našej zákazníckej podpore, aby sme mohli čo najrýchlejšie vyriešiť tento problém k Vašej spokojnosti.
Čo sa týka kvality produktov, veľmi nás mrzí, ak tovar pôsobil opotrebovane. Naším cieľom je poskytovať kvalitné produkty a Váš podnet nám pomôže zlepšiť kontrolu kvality u našich dodávateľov, aby sa podobné situácie už neopakovali.
Veríme, že nám dáte ešte jednu šancu, aby sme Vám dokázali, že si vážime Vašu dôveru.
Ďakujeme Vám za trpezlivosť a pochopenie.
Zákaznícka podpora ZdravyNakup.sk -
Tovar mi bol doručený,no nefunkčný.Po telefonickom informovaní mi bol doručený tovar druhykrát,no opať nefunkčný.Neodporúčam
Dobrý deň.
Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Ale tovar, ktorý sme Vám druhý krát odosielali bol určite funkčný. Osobne sme ho skúšali a poslali sme Vám ho už s baterkou vo vnútri, aby ste ju nemuseli skladať. Baterka určite funguje.
Samozrejme, tovar môžete vrátiť a peniaze Vám budú vrátené. Radi vám pomôžeme vyriešiť situáciu tak, aby ste boli spokojný.
Zákaznícka podpora ZdravyNakup.sk -
Tieto návleky by som viac nekúpila,sú tenké a pri prvom navleceni sa natrhli.Neviem si predstaviť ísť v nich po chodníku kde sú malé kamienky.Neodporucam za tu cenu.
- Výrobok prišiel nekompletny, a nabyjacia čas poškodená, čiže nepoužiteľný.
Reakcia obchodu Zdravynakup.sk
Ďakujeme za vašu spätnú väzbu a veľmi nás mrzí, že výrobok dorazil nekompletný a poškodený. V takýchto prípadoch vždy odporúčame čo najskôr nás kontaktovať, aby sme mohli okamžite zariadiť výmenu alebo vrátenie výrobku. Radi vám pomôžeme vyriešiť situáciu tak, aby ste boli spokojný.
Zákaznícka podpora ZdravyNakup.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.