Nemajú záujem odpovedať mi na E-mail zo dňa 25.12.2022...

Tovar bol doručený nefunkčný.

• Cena
    • Rýchlosť dodania
    • Na email neodpisujú
    • Komunikácia zlá, ťažko sa dovolať
    • Kupoval som vysielačky Baofeng UV-5R 8W a chcel som aby mi potvrdili či sa v balení nachádzajú slúchadlá s mikrofónom, keďže v popise to nieje napísané a na často kladených otázkach je odkaz, že sa to píše niekde dole čo nieje celkom pravda. Píše sa to ale iba v popise u UV-5R 5W, ale nie u UV-5R 8W. Keď som sa dovolal pracovník mi potvrdil že aj UV-5R 8W majú slúchadlá s mikrofónom. Aké bolo to klamstvo, nemajú. Normálne ma oklamali. Pri príslušenstve som si dokupil nabíjačku do auta. Celkom dobrá vec, možno sa hodí. Ak si k vysielačke doobjednate nabíjačku do auta 12V, ktorá by mala údajne pasovať k vysielačke, tak asi (ešte som to neskúšal) budete potrebovať aj nabíjaciu stanicu v aute. Baterka totiž nemá Jack. Teda aspoň nie ta baterka 1800mAh ktorá sa dodáva k vysielačke. Jack sa nachádza v baterke, 2800mAh,ktoru som náhodou dokupil.

Banda jedna, akurát dodanie bolo ok

• Na stranke pri objednavani mali napisane tovar skladom a po 2 tyzdnoch nahanania mi povedali ze nieje skladom, ze som si mal ofotit stranku co tam bolo napisane v case objednavky lebo si to vymyslam. Takze vianocny darcek v....

Nemám už chuť ani silu si objednávať z obchodov, ktoré spolupracujú so službou Packeta . Aj objednávka z Číny príde skôr, ako tovar na sklade s doručením do Z-boxu.

• žiadna komunikacia..potvrdena objednavka systemom
    • uvidime či dorazi zaplateny tovar..??

treba dočkat času..

objednane a zaplatené 26.10.2022, do dnešného dňa tovar nedorazil, chodia už len reklamy...

Tovar lacný ale velmi nekvalitny. Nožnice ktoré nestrihaju su zaklad manikury no tie čo mi došli su príšerne.. Nikdy viac objednavanie cez net.

Tovar som objednala skoro pred mesiacom a ešte mi ho neposlali, komunikácia so strany obchodu nula bodov

• Dlho trvalo, pokiaľ poslali tovar.

Batéria do Kindle bola vybitá. Najlepšie je ju skladovať pri napätí 3,8V, čo je z polovice nabitá.

nefunkčná batéria

• Rýchle dodanie
    • Remienky boli balene v sáčku, čiže je mi jasné, lacnomz činy, draho u nás,jeden z remienok sa rosypáva lri silnejšiommzatraseni, hold aspoň boli v akcii?

• Dlhá dodacia doba

Tovar som síce dostal ale veľkosť nie podľa objednávky. Reklamoval som uvidíme čo bude nasledovať

Čakácia Lehota na tovar??? Objednal som si tovar už týždeň čakám

• Atraktívna cena

Namiesto udávaného doručenia na druhý deň mi bol doručený po 5 pracovných dňoch a troch slušných telefonátoch. Vraj výpadok v systéme, problém s naskladnením, atď. Nakoniec projektor prišiel a som s ním veľmi spokojný.

• Tovar nedorazil ani po 2 týždňoch
    • Komunikácia zo strany eshopu: nula

Tovar sa vôbec nedá zaplatiť cez platobnú bránu. Pokúšala som sa o zaplatenie viac krát, ale nič. Som sklamaná.

• Pohodlný nákup z domu
    • Tovar je možné vidieť len na obrázku

Transmiser pokiaľ funguje, tak je naozaj super. No problém má v tom, že má problém v kĺbovom ohýbači. Buď mám problém aby som našiel správnu polohu aby sa zapol a potom aj v priebehu keď potrebujem použiť niektoré ovládacie prvky, tak sa vypne a tak musím jeho poohýbaním nájsť správnu polohu aby sa zase zapol. Najradšej by som ho vrátil, len mám ten problém že si na to potrebujem nájsť čas.
    Takže vôbec nie som spokojný.

• Napriek tomu že tovar mal byť doručený do dvoch dní na šiesty deň mi došiel email že tovar je zabalený. Kedy dorazí???