• Tovar je premokavy, neodporúčam

Neodporúčam

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby.

Této plachty jsme prodali již desítky kusů a nemáme od zákazníků hlášeny problémy s nepromokavostí. Může se jednat o vadný kus. S podrobnostmi se prosím obraťte na naše reklamační oddělení na [email protected]. Děkujeme.

Sunnysoft SK

Okrem potvrdenia s Heuréky som nedostal, žiadnu správu....

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby.

Prověřili jsem průběh vyřízení Vaší objednávky. Objednané zboží není skladem a neznáme jeho termín dodání. Informace ohledně změny termínu zasíláme vždy prostřednictvím sms a emailu . Nicméně u vaší objednávky nebyla zpráva zaslána. Při bližší kontrole jsme zjistili, že Vaše telefonní číslo nám hlásí chybu. Domníváme se tedy, že operátor si chybové hlášky nevšiml a nezopakoval akci pro zaslání pouze emailu. Denně vyřizujeme desítky až stovky podobných požadavků a bohužel se může stát, že hlášku přehlédneme. Velmi nás mrzí, že se tak stalo v případě Vaší objednávky a omlouváme za komplikace.

V poriadku

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. Objednávka byla přijata dne 3.5.2023. Tentýž den byla odeslána a dodáno bylo dle trackingu následující den. Žádný problém od Vás hlášený nemáme. Můžeme poprosit o upřesnění, s čím jste nebyl spokojený? Děkujeme.

Sunnysoft SK

• Remienok mal inú farbu ako na obrazku

Dobrý den Yodo,

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme a neevidujeme od Vás žádnou komunikaci ohledně odlišné barvy řemínku. Poprosíme o zaslání fotografie na email [email protected] , abychom mohli prověřit a případně sjednat nápravu. Děkujeme

• Zaujímavý tovar
    • rýchle dodane
    • Veľmi drahé

Hľadajte a nájdete lacnejšie, ja som našiel za takmer 1/4 ceny, keby to bolo 3/4 ceny tak chápem, ale toto je už pre mňa priveľa. Nabudúce si najprv vyhľadám cenu a až potom sa rozhodnem kúpiť. Tovar ma zaujal a tak som hneď kúpil. Ak potrebujete tovar rýchlo a nezáleží na cene, tak kúpte, ale ak chcete ušetriť, pozrite sa aj inde.

Dobrý den Igi,

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Naši kolegové z produktového oddělení bedlivě sledují vývoj cen na trhu a cenu zboží přizpůsobují aktuální situaci. Nicméně děkujeme za Váš podnět. Předáváme ho kolegům k prošetření.

Sunnysoft SK

• Tovar zaplatený ešte 15.apríla a nedodaný, požadovaná a urgovaná nová platba na základe chyby systému.

Som sklamaný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobrý den Ján,

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. Bohužel opravdu došlo k chybě při párování platby a následnému zdržení s vyřízením objednávky. Vzniklé komplikace nás velmi mrzí a omlouváme se za ně.

Sunnysoft SK

Nič my nebolo doručene......

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

děkujeme za zaslání zpětné vazby.

Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. U vaší objednávky bohužel došlo k 1 dennímu opoždění expedice a to z technických důvodů. Zajistili jsme však nová opatření, aby k těmto potížím již nedošlo. Velmi se omlouváme za vzniklé komplikace.

Sunnysoft SK

• Už týždeň čakám na tovar

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

děkujeme za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. Baterie nebyla v době zadání objednávky skaldem. Uváděná dostupnost byla 15.5.2023. Baterie byla následně naskladněna dříve a dodána již 28.4.2023. Termín dodání byl tedy splněn, jelikož bylo dodáno o více jak 2 týdny dříve. Termín dodání uvádíme nad tlačítkem Koupit, aby zákazník s touto dostupností počítal. Pokud Vám uváděná dostupnost nevyhovuje, je vždy možné zboží neobjednávat.

• Promptné, rýchle vybavenie objednávky

Zatiaľ som v hodnotení zaklikol "NEODPORÚČAM" z dôvodu, že tovar mi dodaný mal pravdu zkrytú vadu. Volal som ohľadom tejto vady, a dohodol som výmenu tovaru v lehote 14 dní od doručenia. Ak bude tovar podľa mojich predstáv, čo predpokladám, zaškrtnem možnosť "ODPORÚČAM"

Dobrý den Tono,

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby.

Věříme, že výměna vadného mlýnku proběhne ku Vaší spokojenosti a že nás zase brzy navštívíte.

Sunnysoft SK

• Tovar sa nedá opužiť na tablet, alebo mobil. Aj, keď to v popise má. NEFUNGUJE TO!!!

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby.

Mrzí nás, že nejste spokojený. Pokud pero nefunguje, je možné ho reklamovat dle postupu zde https://www.sunnysoft.sk/napoveda/reklamacni-rad.html.

• Rýchlosť
    • Zámena tovaru

Dobrý den Tomasi,

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky a bohužel došlo k záměně položek při kompletaci objednávky. Po Vašem nahlášení jsme ihned odeslali správné zboží, které bylo v pořádku doručeno následující den. Velmi nás vzniklá situace mrzí a omlouváme se za komplikace.

Sunnysoft SK

• Ponúkajú skladom čo vôbec nemajú po urobený objednávky a dlhom čakaní to nakoniec zrušia nenakupovať amatéri

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby.

Prověřili jsem průběh vyřízení Vaší objednávky. Baterie byla na objednávku 45 dní. Bohužel dodavatel nás neinformoval dostatečně zavčasu, že výroba této baterie byla ukončena. Následně po uplynutí objednací lhůty byla objednávka stornována. Vzniklé komplikace nás velmi mrzí a omlouváme se za ně.

Sunnysoft SK

• V obchode práve prebiehala zľava spočívajúca v doprave zadarmo. Napriek tomu mi bola doprava tovaru zaúčtovaná. Túto skutočnosť som reklamoval mailom, na ktorý mi podnes neprišla odpoveď. Ide síce iba o sumu niečo pod 3 E, ale takéto jednanie kazí z princípu reputáciu obchodu.

Okrem uvedenej výtky týkajúcej sa nekorektného jednania nemám žiadne výhrady.

Dobrý den Vlado,

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby.

Prověřili jsme a bohužel email ohledně této výtky neevidujeme. Standardně nabízíme slevu na dopravu při odběru 3 a více kusů. Dále u některých konkrétních produktů máme dopravné zdarma.

Pokud máte např. v košíku vložené 3 a více kusů, další produkty již se zobrazují s dopravou zdarma , ale je to vázané na dané množství. Pokud je z košíku následně odstraníte, doprava se naúčtuje.

Sunnysoft SK

Neje slovenský návod a ak komunikujem že veci nefungujú ako majú tak mi nedali relevantnú odpoveď

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby.

Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky.

U zboží se bohužel záměnou nahrál jiný návod. Po Vašem upozornění jsme zpracovali a nahráli nový návod k použití. Jednalo se skutečně o naši chybu a omlouváme se za ni.

Zboží jste nám následně zaslal k reklamaci, kdy bylo vyřízeno výměnou za nový kus.

U Vaší objednávky se bohužel sešlo více komplikací a omlouváme se za ně.

Sunnysoft SK

Batéria sa nezmestí do navigácie pre ktorú je určená. Vzhľadom k tomu, že išlo o posledný kus na sklade, obchod musel vedieť o probléme. Považujem to za podvod na zákazníka.

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby.

Prověřili jsme a bohužel od Vás neevidujeme žádný email či zprávu ohledně problémů s baterií. Do budoucna doporučujeme vybírat baterii dle označení baterie původní. Jedná se o spolehlivější způsob výběru, jelikož některá zařízení mohou používat více typů baterií a tedy není spolehlivé vybírat jen na základě názvu zařízení.

Žádný problém s touto baterií nám nebyl hlášen a baterie je stále v prodeji na jednom z našich webů. Na Sunnysoft SK je ukončeno automatem. Máme nastavené postupy pro ukončování produktů na základě prodejnosti a konkrétně v tomto případě nesouviselo s nekompatibilitou.

Sunnysoft SK

Komunikácia nulová. Nemám info o zasielke

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby.

Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. Velmi nás mrzí vzniklé zpoždění. V objednávce byla zvolena platba předem na účet. Dle naší paní účetní byl zadán chybně VS (byly zaměněny 2 číslice). Z toho důvodu se nám platba ihned nespárovala a dohledali jsme až na základě Vaší urgence. Následně bylo zboží odesláno.

Sunnysoft SK

Nedodrzanie slubovaneho terminu. Ziadna informacia ohladne ulozenia zasielky v Zboxe. Slaba komunikacia so zakaznikom. Na tovar - informaciu, ci si ho uz mozem vyzdvihnut stale cakam. Objednavala som 18.1.23, dnes je 25.1.23. Obchod slubuje dodanie do 2 pracovnych dni...

Dobrý den Beato,

prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky.

Bohužel v době Vaší objednávky došlo k problému při propisování plateb ( nezobrazovali se nám VS pouze jména, muselo se tedy párovat ručně). U některých objednávek tedy došlo k 1-2 dennímu zpoždění.

Za komplikace se omlouváme.

Sunnysoft SK

Nebol mi doručený tovar ktorý som si objednal

Na otázky o objednávke nereagoval.

Termin dorucenia nedodrzany. Obchod nekumunikuje