Tovar nedorazil, na otázky ohľadom stavu objednávky nereagovali

Dobrý deň Luboši,

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. Zvolený řemínek nebyl v době objednávky skladem. Předpokládaný termín dodání byl 19.4.2022. V systému vidíme, že řemínek se podařilo naskladnit dříve a bylo dodáno již 29.3.2022 tedy o více jak 2 týdny dříve než bylo avizováno.

Ohledně Vašeho dotazu ke stavu objednávky se omlouváme. Bohužel nám spadl do spamové složky. Předali jsme k prověření kolegům z IT, zda se nejedná o nějaké chybné nastavení.

Sunnysoft SK

Doručený mi bol nesprávny tovar, t.j. tovar, ktorý som neobjednala a ešte som ho aj v hotovosti zaplatila. Uplatnila som si reklamáciu, uvidíme, ako rýchlo sa mi vrátia peniaze. Ak sa odstráni takáto nezrovnalosť, budem odporúčať svojim známym nakupovať v tejto spoločnosti.

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby.

Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. Bohužel došlo k záměně ze stran dodavatele a dané sklo již nedokázali zajistit . Zboží nám bylo na naše náklady vráceno a následně byl vystaven dobropis a vrácena platba. Za komplikace se velmi omlouváme.

Sunnysoft

• Tovar sice bol vyobrazeny aj dostupnost bola na sklade,ale ked som tovar objednal a zaplatil uz bola dodavka do mesiaca.

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. V době jejího zadání svítilo na eshopu dostupnost 31.1. 2022. Informaci uvádíme zvýrazněným modrým písmem nad tlačítkem koupit.

Sunnysoft SK

• Hlavna vec, ze chcu hodnotenie, ale tovar mi nielen ze este neprisiel, ale nemam ani paru, v akom stave moja objednavka je. Cam ASI tyzden of objednania.

Tovar je iný ako v technickom popise na nete.

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Můžeme poprosit o upřesnění , v čem se dodané zboží liší? Nedohledali jsme bohužel žádnou komunikaci z Vaší strany ohledně tohoto problému. Děkujeme.

Sunnysoft SK

• Tovar uvedený ako skladom na sklade nieje
    • Po 3 dňoch som sám musel kontaktovať eshop aby som im pripomenul že som si niečo objednal

• Nespokojnosť s riešením problémov. Objednala som 3 elektrické kefky a k tomu tmavé hlavice miesto ktorých prišlo iné farebne prevedenie. Išlo o vianočný darček takže sa tovar rozbalil nie do 14 dni ale do 30 dni a zo strany predajcu bola akákoľvek neochota vyriešit pochybenie objednávky z ich strany aj napriek tomu že som im zaslala presne znenie objednávky a odfotila pochybene dodanie tovaru.

Neodporúčam

• Žiadna
    • Keď chcú predať komunikujú telefonicky a na priamu otázku k tovaru cez e-mail neposkytnú vyčerpávajúcu odpoveď ... zamlčia dôležitú skutočnosť o predávanom tovare
    • Ak zákazník požaduje originál a nie náhradu - táto podstatná skutočnosť by mala byť internetovým obchodom dodržaná

Zákazník musí trvať na písomnej odpovedi na svoju otázku prostredníctvom e-mailu, lebo inak iba vyťahujú peniaze za dopravu a následnú reklamáciu tovaru ... v tomto prípade by ich mal znášať internetový obchod - nakoľko zamlčal podstatnú informáciu o danom tovare

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. Před objednávkou jste nás kontaktoval ohledně data výroby baterií. Kolegyně Vám doporučila si objednávku zadat a požadavek zapsat do poznámky objednávky. Na základě poznámky Vám posléze datum byl upřesněn a baterie odeslány po Vašem potvrzení. Následně nám byly baterie vráceny a to s odůvodněním, že baterie nejsou originál. Baterie však jsou originální . Jelikož bychom bychom byly schopni baterie vyměnit za stejné originální baterie, přiklonili jsme se k vrácení platby. Dobropis byl již vystaven a bude proplacen v nejbližších dnech.

Sunnysoft.sk

• Zaplatené a po tovare ani stopa !!!!

• Tovar mi stále nedorazil

Podávajú zavádzajúce informácie o tovare objednal som si teplomerThermoPro TP-21 digitálny kuchynský teplomer, dve sondy TP-21 a je tam len jedna sonda pozor na to neodpovedaju na mail zla komunikácia neodporúčam

Dobrý den Jodo,

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. Skutečně se jednalo o chybu v popisu a v balení byla pouze 1 sonda. Chybu jsme již opravili a avizovanou druhou sondu jsme Vám doposlali.

Emaily a chaty zpracováváme co nejrychleji zpravidla do 24 hodin od přijetí. Naše provozní doba funguje v době po - pá 8:30-17:30h. V systému vidím, že Vaše zpráva byla přijata o víkendu. Hned v pondělí Vám byla zaslána odpověď a chybějící sonda. Bylo tedy vyřízeno v avizované lhůtě. Věříme, že budoucí objednávka proběhne bez problému.

Sunnysoft

Žiadna komunikácia s klientom

• Bol mi poslanyuplne inytovar, volam tam telefon mi neberu, na mail neodpisuju

TRovar nebol doručený v sľubovanej dodacej lehote. Naviac vznikol chaos so sledovaním zásielky.

• Tovar bol doručený na iné miesto Zásielkovne ako som chcel. Čas na vyzdvihnutie nevyhovuje, musím urobiť zásah do mojej pracovnej doby.

Batéria prišla ale ako sme ju začali používať počas práce s GPS nám vypne celú GPS , opakuje sa to viac krát niečo bude s tou baterkou, budeme to musieť reklamovať.

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

to nás velmi mrzí. Baterii je možné reklamovat dle postupu zde https://www.sunnysoft.sk/napoveda/reklamacni-rad.html

Všetko pre mobily a tablety

výhodu obchodu som nezistil žiadnu.
    nevýhoda je vzdialenosť a nepresný popis tovaru

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme vyřízení Vaší objednávky. V emailové komunikaci uvádíte, že neodpovídají parametry, konkrétně délka řemínku. Nicméně dle Vámi zaslané fotografie i dle našich měření je řemínek dlouhý 19 mm, jak uvádíme na našem eshopu. Popis zboží tedy odpovídá.

Prodejna na Slovensku je z provozních důvodů uzavřena od ledna 2020, nicméně zákazníkům nabízíme bezplatné vrácení do 14 dní od obdržení zboží přes jakékoliv výdejní místo Zásilkovny . Veškeré informace uvádíme v obchodních podmínkách, se kterými je potřeba při odeslání objednávky souhlasit. Pokud s nimi nesouhlasíte, je možné objednávku jednoduše nezadat. Při objednání jste tedy měl k dispozici veškeré informace a Vaše výtky jsou neopodstatněné.

V systému již evidujeme dobropis proplacený ke dni 12.10. 2021.

Všetko pre mobily a tablety

• Pretože som mal chybný údaj, telefónne číslo, kuriér mi zásielku nedorucil, aj keď adresa bola správna. Kontaktoval som spoločnosť Paketa aj vašu firmu kde som udal správne údaje a požiadal som aby mi tovar bol dodaný. To sa ale nestalo.

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

děkujeme Vám za zaslání zpětné vazby. prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. Kolegyně na základě Vaší prosby kontaktovala dopravce ohledně změny kontaktu a dalšího pokusu o doručení. Nicméně v té době již byla zásilka zpět na depu připravena k vrácení odesílateli, tedy k nám. Následně bylo odesláno se správným kontaktem a dodáno již bez problému ve standardním termínu.

• Dlhá dodacia doba.

7 dní čakám na tovar ktorý je na sklade. Na mailový dotaz nereagujú.

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

děkujeme za Vám za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. Zboží bylo odesláno 13.9. tj. týž den, kdy byla objednávka přijata. Bohužel došlo ke ztrátě zásilky během přepravy. Následně po prověření bylo odesláno nové zboží 21.9., které bylo dodáno 23. 9. Vzniklé komplikace nás velmi mrzí, ale tyto komplikace nedokážeme předvídat ani ovlivnit.

Současně jsme prověřili komunikaci v této věci a všechny emailové dotazy byl zodpovězeny do 24 hodin od jejich přijetí.

• nic mi neprislo

Reakcia obchodu SUNNYSOFT.sk

děkujeme za zaslání zpětné vazby. Prověřili jsme průběh vyřízení Vaší objednávky. Objednaný řemínek nebyl v době objednávky skladem. U řemínku byl uveden termín naskladnění 21.9. Zásilka od dodavatele nakonec dorazila o něco dříve a zboží jsme Vám dodali již 16.9. tedy o 6 dní dříve než jsme avizovali na našem eshopu. U budoucích objednávek doporučujeme ověřit uváděnou dostupnost a v případě, že se Vám nevyhovuje, tak vybrat alternativu skladem.