Reklama

• Dostupnosť
    • Komunikacia
    • Rýchlosť dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a pozitívnu recenziu :)

Veľmi rýchle vybavenie a doručenie objednávky. Aj napriek tomu, že v predvianočnom období bolo viac produktov vypredaných, v ponuke bolo stále čo vyberať.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a milé slová v recenzii. Tešíme sa, že ste si aj v tomto exponovanom období vedeli vybrať, robíme pre to všetko :)

Vždy tu kúpim kvalitný tovar

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a recenziu, ktorou ste nám urobili veľkú radosť, keďže vieme, že sa k nám rada vraciate. Ďakujeme, vážime si to.

• Nemusím chodiť po obchodoch a tovar mi donesú až domov

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že vieme vyhovieť aj zákazníkom, ktorí nakupujú z pohodlia domova.

• Veľmi rýchle a spoľahlivé dodanie.

Veľký výber, podrobný opis tovaru, rýchle dodanie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, kladnú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás :)

Krasne

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa, že sa Vám nákup páčil :)

Rýchle doručenie. Krásne balenie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a pochvalu za balenie v recenzii. Tešíme sa :)

Tovar mi bol doručený, nádhera, som spokojná, odporucam

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme krásne za nákup, hodnotenie, odporúčanie a recenziu, ktorou ste nám urobili radosť. Vaša spokojnosť nás teší :)

• nie je možné platiť kartou. Iba v hotovosti.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie.

• nadherne sperky rychle dodanie, super ceny a super akcie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Srdečná vďaka za krásnu recenziu, ktorou ste nám urobili radosť :)

• Nakup v pohodli domova
    • Rychla dodacia doba

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Vážime si to:)

• Veľká ponúka profuktov

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Vážime si to :)

• Som s nim veľmi spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, Vaše odporúčanie a milú recenziu. Vaša spokojnosť nás vždy poteší :)

• Dobra zľava rychlost kvalita

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Potešili ste nás :)

Rychle dodanie maximalna spokojnost

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa z Vašej spokojnosti :)

• Poloha

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.

• Rýchle dorucěnie
    • Krásne zabalené, spokojnosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová v recenzii. Vaša spokojnosť nás teší :)

Krásny výber tovaru.Rýchle dodanie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu milú recenziu, hodnotenie a odporúčanie. Tešíme sa, že sa Vám páči naša ponuka :)

• Kvalita produktov a rychle dodanie.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, kladnú recenziu, Vaše odporúčanie a hodnotenie. Potešili ste nás :)

• nachádza sa v centrre

Ochotná pracovníčka,

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé slová v recenzii, Vaše hodnotenie a odporúčanie.