Reklama

Spokojnosť bo všetkom

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová. Vaša spokojnosť nás teší :)

• Milé predajkyne
    • Krásne zabalené

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová v recenzii, ktorou ste potešili najmä kolegyne v predajni. Ďakujeme :)

• Maximálna spokojnosť.Vždy si je z čoho vyberať

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, Vaše odporúčanie a recenziu. Vaša spokojnosť nám vždy robí radosť :)

velmi rychle vybavenie, spokijnost, o dva dni dorucene

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, vysoké hodnotenie a milú recenziu. Vaša spokojnosť nás teší :)

• Rýchlosť

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vaše hodnotenie :)

• Rýchle dodanie a dobrá komunikacia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová v recenzii. Potešili ste nás :)

Super komunikacia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová v recenzii :) Potešili ste nás.

• Krasne sperky a su superrychlo dorucene kurierom.
    • Niektore foto sperkov nie su kvalitne.

Odporucam.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, pozitívnu recenziu a Vaše odporúčanie. Vážime si to :)

• Rýchlosť dodania

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie :)

• Som maximálne spokojní s termínom dodania a aj s komunikáciou obchodu.
    • Na predajni sa platí iba v hotovosti.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, Vašu recenziu a hodnotenie. Tešíme sa z Vašej spokojnosti :)

Jednoduchý a prehľadný nákup.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu. Teší nás, že sa Vám dobre nakupovalo :)

• Veľmi milá sympatická mladá pani .tovar som objednal vez eshop a ešte v ten deň mi pani volala že už je zabalený a pripravený v predajni. Super

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie, hodnotenie a Vašu milú a pozitívnu recenziu. Teší nás, že ste boli s našimi službami spokojný. Ďakujeme.

Všetko v poriadku, všetko na %

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu :)

Rýchle dodanie kvalita

• Pekné výrobky - spokojnosť
    • Malý výber

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, recenziu a Vaše odporúčanie. Teší nás Vaša spokojnosť, napriek tomu, že v predvianočnom období nám niektoré produkty vypadli. Neustále však pracujeme na dopĺňaní :) Ďakujeme.

• Skóre dodanie - vyzerá presne ako na obrázku

Doporučujem

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a Vašu pozitívnu recenziu a hodnotenie.

Veľmi príjemná obsluha, ochotná.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová v recenzii. Kolegyňa sa teší a my s ňou :)

• príjemný personál, trpezlivý a milý

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše odporúčanie, hodnotenie a milú recenziu, ktorou ste potešili najmä kolegyne v predajni. Sme radi, že tam máme správnych ľudí a teda aj Vás, našich zákazníkov :)

Rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie.

• Lepšia cena,
    • Rýchle jednanie
    • Komunikácia

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, pozitívne zhodnotenie nášho e-shopu a Vaše odporúčanie.