Reklama

• Veľa krát som z obchodu objednávala a vždy som bola spokojná, teraz sa mi prvý krát stalo, že som musela tovar reklamovať, ale ešte aj tá reklamácia prebehla veľmi jednoducho a rýchlo a naviac mi bol zaslaný darček

Stránka je prehľadná, obchod reaguje rýchlo a ústretovo a hlavne zasielajú informačné správy, čo zabezpečuje absolútnu informovanosť o stave objednávky

• Na druhý deň ako som objednala som mala objednávku doma pomohlo mi to lebo som to objednavala na poslednú chvíľku pre sestru na narodeniny

• rýchle doručenie
    • krásne zabalené
    • veľký výber šperkov
    • certifikát pravosti
    • spokojnosť

• Dobre viditeľný kamenný obchod v OC, pestrý tovar k pozretiu

Rýchle doručenie, pekne zabalené, certifikát pravosti, odporúčam.

• veľmi dobá komunikácia, šperk je veľmi pekný, rýchle dodanie

• Rýchle dodanie objednaného tovaru.

Rýchle doručenie, krásne zabalené, top stav....

• Rýchle dodanie

• Pekný výber šperkov + rýchle dodanie

• Rýchly
    • Kvalitný
    • Skvelý prístup
    • Kvalitné šperky

Za mňa je Sofia skvelá predajňa a eshop! Všetko kupujem od nich už roky a som nadšená. Šperky sú jedinečné a kvalitné. ďakujem a odporúčam

Objednávka mi bola doručená rýchlo, krásne zabalená, len som spravila chybu ja. Nenapísala som do poznámky že chcem aby mi prišli prívesky zabalené každý zvlášť lebo je to pre dve osoby, takže mi to prišlo v jednej krabičke.

• Veľmi som spokojná

rýchle dodanie

• prehľadný sortiment, široký výber, kvalitne nafotené výrobky

Nádhera

• Nádherný prívesok,rýchle vybavenie. Spokojnosť. Odporúčam.

• Rýchlosť, flexibilita,...

• Korektný prístup, rýchlo vybavená objednávka,tovar prišiel kvalitne zabalený. Som veľmi spokojná.

Tovar nedorazil, v predajni mi poradili čakať.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vašu recenziu, hoci je nám ľúto, že nás, ako obchod, neodporúčate. Ospravedlňujeme sa za mierne dlhšiu čakaciu dobu (keďže ste pri objednávanom produkte mali doručenie 3-5 pracovných dní), ale podľa dostupných informácií, bola Vaša objednávka doručená na siedmy pracovný deň od objednania, čiže 2 dni po napísaní tejto recenzie. Zdržania sú u nás síce zriedkavé, ale nie vylúčené a každé jedno nás mrzí, preto sa ešte raz ospravedlňujeme a veríme, že nabudúce budete dodacou dobou veľmi milo prekvapení.