Reklama

Rýchle vybavenie objednávky

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za Vaše odporúčanie, pozitívnu recenziu a za to, že ste si vybrali práve nás. Vážime si to :)

• Nakupujem opakovane, vždy maximálna spokojnosť:)

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou motiváciou. Ďakujeme za ďalší Váš nákup a krásne slová!

Rýchle vybavenie a odoslanie objednávky.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme veľmi radi, že ste boli s nákupom spokojná a dostali sme od Vás vysoké hodnotenie. Ďakujeme, že ste si vybrali práve nás.

Spokojnosť, rýchle dodanie...

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, kladnú recenziu a aj za odporúčanie. Potešili ste nás.

• Kvalita tovaru
    • Rýchle dodanie

Nakupovala som opakovane a vždy som spokojná.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaša spokojnosť je pre nás tou najlepšou odmenou, keď je ešte opakovaná, je to skvelé. Ďakujeme za nákup aj krásne hodnotenie!

rýchle dodanie

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, vysoké hodnotenie a Vaše odporúčanie:)

rýchle dodanie, som spokojná

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Sme nesmierne radi, že ste boli s nami spokojná. Ďakujeme za nákup aj vysoké hodnotenie.

Tovar prišiel v poriadku, avšak mojou vinou som si objednal väčší náramok a teraz riešim výmenu za menší…ale sú ku mne velmi ústretoví a snáď všetko dobre dopadne a príde mi náramok mojej veľkosti…obchod sa správa seriózne a zatial odporucam….

• Veľa pobočiek
    • Doručenie na ktorú kolvek pobočku kde si to viete pri preberaní skontrolovať.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, spätnú väzbu a odporúčanie. Teší nás, že možnosť osobného odberu beriete ako výhodu :)

• Veľký výber
    • Produkt zodpovedá obrázku na internete

V pohodlí domova si nájdem vždy čo ma osloví. Vyobrazenie zodpovedá skutočnosti. Super

Skusenosti len dobre

Do kamennej predajne mi boli doručené náušnice, ktoré boli poškodené. Nemohla som si skombinovať nákup E shop s kamennou predajňou, na darčekovú poukážku v hodnote 50 eur a ešte som mala k darčekovej poukážke aj 7 eurový kupón, ktorý sa tiež nedaj použiť. Dokonca predavačka mi zo začiatku tvrdila, že nemôžem platiť darčekovou poukážkou, na moje naliehanie si potom zistila, že sa dá. Neviem koho zamestnávate, ale v dnešnej dobe, kde trh je plný konkurencie, považujem za veľké zlyhanie, pretože Váš personál nemá vôbec vedomosti o tovare a produktoch, ktorý ponúkate. Predavačka mi nevedela ponúknuť tovar v tej hodnote, mala som pocit ako keby som ju otravovala. Považujem to za oklamanie zákazníka. Darčekovú poukážku som dostala k 50.tym narodeninám ako darček od svojich detí. Namiesto radosti, bolo jedno veľké sklamanie. Najradšej by som tú darčekovú poukážku vymenila za hotovosť a šla by som k inému predajcovi.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Vaše sklamanie nás veľmi mrzí a ospravedlňujeme sa zaň. Chápeme, že ste si chceli vybrať darček, ktorý by Vás opakovane tešil a preto je nám ľúto, že ste u nás našli sklamanie. Hoci prepojenie e-shop + kamenná predajňa majú naozaj určité obmedzenia, máme za to, že riešenie sa vždy dá nájsť. Každopádne ďakujeme za čas, ktorý ste venovali napísaniu tejto recenzie, hoci bola negatívna. Aj vďaka takýmto recenziám sa môžeme cielene zlepšovať. Situáciu v predajni preveríme, nedostatky napravíme a veríme, že, ak nám dáte ešte príležitosť, dostanete uspokojivý servis. Ďakujeme.

• Rýchle dodanie
    • Výmena produktu v prípade nespokojnosti
    • Široký sortiment

• Zbytocne zbieranie sofia bodov

Vase odmenovacie body sofia su nepouzitelne lebo nutite ludi aby si vybrali z ponuky sakredych sofia produktov.

Reakcia obchodu SOFIA

Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Váš názor a čas, ktorý ste venovali tejto recenzii, hoci je negatívna. Mrzí nás, že si z bohatej ponuky SOFIA šperkov neviete vybrať. Vernostné body Sofia sú vernostným systémom kamenných predajní, možno Vás osloví skôr vernostný systém e-shopu sofia.sk. Neváhajte a navštívte naše stránky pre viac informácií. Ďakujeme.

Objednávka bola vybavená rýchlo a správne

• Neplati sa postovne pri osobnom odbere.
    • Nebolo mozne uplatnit zlavovy kupon zo Sofie pri osobnom odbere. Podla predavacky platil len na tovar zakupeny v predajni. Ale na predajni mali len dost obmedzeny vyber a konkretnu vec nie.

• rýchle dodanie

• Profesionálny príjemný prístup

• Je lepšie vidieť na živo

Mrzí ma ale ešte stále nemajú odfotené produkty ako vyzerajú na človeku čo by internternstový obchod maslo byť samozrejmosťou, iné obchody majú dokonca videa