- online objednavky mozne platit len v hotovosti
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, odporúčanie a čas venovaný tejto recenzii.
- Obchod vyzerá seriózne a tak sa aj správa, komunikácia so zákazníkom dobra…
- Kupujem tu opakovane a zatiaľ spokojnosť, avšak raz som kúpil väčší náramok TS a dohadoval som výmenu za menší, na co mi bolo odpovedanie, že do dvoch týždňov by mali mať na sklade menšiu veľkosť a môžem si ho prísť osobne vymeniť, co mi vyhovovalo, avsak už je to cca mesiac a nikto sa mi neozyva, tak dúfam, že aj toto sa raz vyrieši a moja spokojnosť s obchodom bude oprávnená…
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme, že sa k nám vraciate, veľmi si to vážime. Veríme, že výmena prebehla úspešne. V prípade akýchkoľvek dotazov či problémov vždy odporúčame kontaktovať nás e-mailom na [email protected], telefonicky na 0903939393 alebo na chate na našej stránke (denne od 08:00-21:00). Náš zákaznícky servis vie byť nápomocný pri riešení mnohých situácií.
Rýchle spracovanie objednavky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie, Vašu dôveru a odporúčanie.
Krásne šperky, rýchle dodanie v peknom balení, odporúčam.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a Vaše skvelé hodnotenie! Veľmi si vážime Vašu spätnú väzbu aj dôveru.
- Možnosť gravírovanie na medailón, ochota poslať reálnu fotografiu medailónu odfotenú v sklade, rýchle dodanie, kvalita a krásne prevedenie medailónu aj retiazky + krabička
Veľmi dobrá skúsenosť s nákupom medailónu s retiazkou.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a odporúčanie. S radosťou čítame Vaše milé slová – veľmi pekne ďakujeme za spätnú väzbu aj dôveru. Nech Vám medailón robí stále radosť :)
Objednávam si často z vášho obchodu , tovar pride vždy do pár dni , rada využívam vaše akcie , ktoré sú vždy super
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a odporúčanie. Veľmi nás teší, že sa k nám so spokojnosťou vraciate :)
- Rychle doručenie
- Ziadna
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie.
- rýchly,spoľahlivý
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, milé slová v recenzii, hodnotenie a odporúčanie. Potešili ste nás :)
Kvalita a rýchlosť doručenia tovaru....
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vašu recenziu a odporúčanie.
Rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Snažíme sa byť rýchli ako sa dá :)
objednávka mi prišla v poriadku, zabalená, nepoškodená, som spokojná
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme nesmierne radi, že ste s nami spokojní. Ďakujeme za nákup aj krásne hodnotenie.
Odporúčam , rýchle dodanie
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie a Vaše odporúčanie. Potešili ste nás :)
Maximalna spokojnost
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, hodnotenie a odporúčanie. Vaša "maximálna spokojnosť" nás veľmi teší :)
- Velmi mile a zlate pani predavacky, kontaktovali ma hned, ako prstienok dorazil a boli velmi ochotne.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme Vám za nákup, hodnotenie, odporúčanie a milé slová v recenzii, ktorými ste nám urobili radosť :)
S radosťou Vás obslúžime aj nabudúce. -
Expresne rychle dodanie,krasne zabalené plus darcek dakujem
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Sme nesmierne radi, že ste s nami spokojná. Ďakujeme za nákup aj krásne hodnotenie.
- veľký výber
- osobný odber bol možný už po cca 5 hodinách
- prijateľné ceny
- milá pani predavačka na predajni pri osobnom odbere
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. S radosťou čítame Vaše milé slová – veľmi pekne ďakujeme za recenziu, odporúčanie a Vaše hodnotenie.
- Rýchlosť
- Milá slečna/pani na predajni
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a pozitívnu spätnú väzbu. Sme radi, že ste s našimi službami spokojní :)
- rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup, Vaše hodnotenie a odporúčanie. Snažíme sa, aby sa k vám vaše objednávky dostali čo najrýchlejšie :)
Super rýchle dodanie.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme za nákup a recenziu – teší nás, že sme si zaslúžili vysoké hodnotenie a Vaše odporúčanie.
V poriadku.
Reakcia obchodu SOFIA
Dobrý deň. Ďakujeme, že ste sa rozhodli nakupovať u nás a zároveň si našli čas na pozitívnu recenziu a hodnotenie.